прекъсване на първи цилиндър
Модератор: Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
///peter написа:Жоре аз отговорих на черната лимузина![]()
Тук не става въпрос за трептене а за липса на един цилиндърма колегата никво инфо не дава
Я, прочети хубаво заглавието

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
О ами добре, прекъсване не значи липса
КАто започне да ти прекъсва един ще говорим какво
Деба тез разбирачи деба

Деба тез разбирачи деба

///peter написа:О ами добре, прекъсване не значи липса
Точно така. Ако един цилиндър не работи много лесно може да се разбере кой е точно.

///peter написа:КАто започне да ти прекъсва един ще говорим какво![]()
Деба тез разбирачи деба
При мен случая беше такъв. Прекъсване. И едва го хванахме. Защото когато реши да работи, работи много добре. Когато реши да се ебава ми скъсваше нервите. Както мотора си работи гладко и се форсира нормално изведнъж почва да претриса и при подаване на газ припукваше в смукателните колектори. На бензин. И, мамичката му, като го закачим на компютъра всичко си заспива и техника вика " Бате, мотора спи".

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- polipetio
- Потребител
-
- Кара: E38
- Мечтае да кара: E 38
- Детайли за колата: 728iA
имам същия мотор и същия проблем когато си иска работи идеално когато реши се лигави.На тихите обототи през около 1 сек. стрелката леко се връща на долу с към милиметър и има леки вибрации което.Ако не работи цилиндър как да съм сигурен че едни майстори я гледаха и ми казаха че това било нормално ама същите маистори не знаеха къде са и свещите и за това нека вас да питам че да не ми я развалят повече.
drmirchev написа:имам същия мотор и същия проблем когато си иска работи идеално когато реши се лигави.На тихите обототи през около 1 сек. стрелката леко се връща на долу с към милиметър и има леки вибрации което.Ако не работи цилиндър как да съм сигурен че едни майстори я гледаха и ми казаха че това било нормално ама същите маистори не знаеха къде са и свещите и за това нека вас да питам че да не ми я развалят повече.
Ако не ти работи един цилиндър със сигурност ще разбереш. Повярвай ми. В ниските и средните се чува едно като тътнене, оборотите леко падат, колата губи мощност. Твоето повече ми намирисва на стъпково моторче. Но, истината си е диагностика

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2