Пружини за Е34
Модератор: Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Re: re
е само с 3/4 до 1 навивкаslavianko написа:Сакън. Недей ряза. Не си усирай пружините.klintan66 написа:аз също съм така, виж галерията ми, но май ще режа отпред -като се стопли. Но честно казано на пътя колата е стабилна много а пък вози много мазно и още се колебая. Може и да си въобразявам но като, че ли в движение не стои същото като когато е спряла.

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Баце оригиналните пружини са по меки и скъсиш ли ги изобщо не си добре. Да не говоримче дори да си сменил пружините със спортни такива пак трябва задължително и амортисьори да смениш. А като ги отрежеш става направо мацано дупе с тиквички. Нали знам аз как бях. Първо смених само пружините. Вярно стана ниска и твърда ама като има някъде малко по голямо скокче по асвалта или неравно и хрррц, хрррц. И като сложих и сините богета и всичко си заспа. Иначе това с рязането на пружините е най лесният начин да си спраскаш картера някъдеklintan66 написа:е само с 3/4 до 1 навивкаslavianko написа:Сакън. Недей ряза. Не си усирай пружините.klintan66 написа:аз също съм така, виж галерията ми, но май ще режа отпред -като се стопли. Но честно казано на пътя колата е стабилна много а пък вози много мазно и още се колебая. Може и да си въобразявам но като, че ли в движение не стои същото като когато е спряла.

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Ко да го караш. Нали видя то не върви БМВ-тоRSxRacer написа:slavianko написа:Сакън. Недей ряза. Не си усирай пружините.klintan66 написа:.....................
Пуснато на: 15 Фев 2008, 15:25 Заглавие: re
ти пък нямаш търпение да се приберем и бам във форумада беше казал да ти дам телефона да се ровиш пък аз да карам

От 80 нагоре неще

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2