bmw 525 tds
Модератор: Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- svetlin_rz
- Потребител
-
bmw 525 tds
Здравей те на всичи имам следния проблем имам бмв 525 тдс 143 коне но когато я карам на трета или четвърта в оборотите преди да се включи турбото нещо ми прекъсва? Иначе е добре преди това и след това но иначе предръпва но немога да си го обясне искам

ми това не са ли начални признаици на износване на четеца в управляващия блок на гнп-то.При мен започна лекода придърпва от около 1500 до около 2000 оборота и се изчистваше след това или ако натисна рязко педала на газта.След това започна да мени обороти на празен ход,а малко по късно и гаснеше като изключа от скорост.
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- svetlin_rz
- Потребител
-
Franio написа:ми това не са ли начални признаици на износване на четеца в управляващия блок на гнп-то.При мен започна лекода придърпва от около 1500 до около 2000 оборота и се изчистваше след това или ако натисна рязко педала на газта.След това започна да мени обороти на празен ход,а малко по късно и гаснеше като изключа от скорост.
Ами незнам може и това да е но мойта се обажда преди да се включи турбото

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Тръбва да извадиш плочката,да капнеш масло на пистите,внимаааателно да размърдаш и ако не контактува както трябва леко може да закривиш пластинките.
Лекия вариант въздухопроводи/въздушен филтър/горивен филтър
Лекия вариант въздухопроводи/въздушен филтър/горивен филтър
- svetlin_rz
- Потребител
-
[quote="Wenzy"]Тръбва да извадиш плочката,да капнеш масло на пистите,внимаааателно да размърдаш и ако не контактува както трябва леко може да закривиш пластинките.
Лекия вариант въздухопроводи/въздушен филтър/горивен филтър[/quot
Значи лекия вариянт отпада щото тези консумативи са сменяни много скоро
Остава това другото ,но моля те по изясними малко кадеточно или със снимка ако е възможно
Мерси предварително
Лекия вариант въздухопроводи/въздушен филтър/горивен филтър[/quot
Значи лекия вариянт отпада щото тези консумативи са сменяни много скоро

Остава това другото ,но моля те по изясними малко кадеточно или със снимка ако е възможно
Мерси предварително
- svetlin_rz
- Потребител
-
Franio написа:А тази интервенция не е ли невъзможна при малко по новите помпи, при които четеца е капсулован в самата плочка?
Ами незнам моито е93 или 94 година то е скоро взето то мен

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
11 мнения
• Страница 1 от 1