ДА се ВДИГНЕ отзад ? или да падне отпред?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ozy » 27 Ное 2007, 17:34

SaSo написа:Като го казвам това съм го правил в 2 вечерта ве колега когато няма ни една кола наоколо... И ако стане нещо аз си нося кръста тоест ше претрепя само мене си...
И ти кога влезе във форума и кога взе да раздаваш морал наляво надясно немога да си обясня... Имаш от оня ден 4 мнения и са ми лееш морал наоколо...Стига глупости стегни се малко....

Плюс това не ги правя тия неща всеки ден веднъж съм си пробвал колата на Vmax и на устойчивост на завой зада и знам възможностите до краен предел и това е ....

Айде със здраве и да не се разсърдиш нещо..

От скоро съм в сектата но това не ми пречи да имам морал :)
Неискам да засегна никой но все пак виждам какво става по пътищата и какво могат нашите колици. Лично аз правя глупости по пътя някои път и основно заради това го написах това :confused:

А пък за това 1,2,3-та 40 km/h до някаде е така но предпочитам ускорение пред макс скорост. :driving: :yes:

Поздрави.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 28 Ное 2007, 1:27

///peter написа:
Breyton написа:
///peter написа:
bmwfena написа:тряя да е равна..Е34ката е лимузина ве :!: да не е копач та да му вдигате задницата и т.н.

Мойта е със спортен пакет от завода ве и е леко ниска отпред :D

Я обясни в какво се състой спортния пакет и как така вози мазно :mhihi:

A колегата СаСо го каза добре, вози като 3ка, е съжалявам ама аз не съм си взел 5цата за да ми вози като 3ка, сещаш ли се ;)
Иначе ето екстрите:
226 SPORTS SUSPENSION SETTINGS
270 WIDER TYRES

А колегата с 20-ка ванус и 4.44, батко как я издържаш?
1ва, 2ра, 3та - 40км :mhihi:

Не ве не ми е такава екстрата а е
M SPORTS SUSPENSION SETTINGS
Още по твърдо и е със частите на Мката... Което не е особен плюс като отидеш в магазина с парата :mhihi: Бъркаш се малко по дълбоко от колкото за нормалното окачване...
Мога да ти покажа за кво иде реч някой път.. Да видиш как 5ица вози като 3ка купе със спортно окачване и как в завоя въобще не се накланя... Неможеш да я натиснеш надолу колата направо...Стои почти като дъска.... Лудница е ... :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 28 Ное 2007, 9:20

Може, една младостка среща да направим на кауфланд-а
Аз пъ ще ти покажа, като и са се разтропали камбанките отзад как потропва :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от erazer » 28 Ное 2007, 17:19

аз имам в избата 2 предни пружини H&R

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 3.0d 01г.
Мечтае да кара: Вече го кара

Мнение от Dragon4e » 28 Ное 2007, 22:31

ей момчета явно съм много назад с ващти експирименти с колите си но имам някакав малък опит с преправката на автомобила и трябва да ви кажа че през 92год. правих една 3-ка с изпуснали амортисьори така че да бъде с твърдост кето м-3ката и резултата беше че щеше да има едно бракувано бмв.моето мнение е не барайте колите си, а се кефете такива каквито ги е направил брата баварец

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 28 Ное 2007, 22:41

Dragon4e написа:ей момчета явно съм много назад с ващти експирименти с колите си но имам някакав малък опит с преправката на автомобила и трябва да ви кажа че през 92год. правих една 3-ка с изпуснали амортисьори така че да бъде с твърдост кето м-3ката и резултата беше че щеше да има едно бракувано бмв.моето мнение е не барайте колите си, а се кефете такива каквито ги е направил брата баварец

Ми незнам аз съм спокоен щото мойта е правена така в Хага ... :mhihi: :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към E34