Да дадем ли на Dizelboy да пише на латиница?
Модератор: Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Nickola
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 550
Да му да дадеме за известно време (напр. 3месеца) и му броим активноста. Ако пише по-малко от 0.5 поста на ден - край на привилегиите! :0
Сега сериозно - мисля че момчето си е сериозно и знае българския много повече от други хора от форума, ама се прави на..
Аз лично мн се затруднявам когато чета на нещо на латино-български и обикновенно го пропускам. Не важи на неговите посове! :0
Сега сериозно - мисля че момчето си е сериозно и знае българския много повече от други хора от форума, ама се прави на..

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
bmwfena написа:ех сега като дсзнам тоа пост с колко мъка си го писал как да не гласувамс 2те си леви ръце за тебеdizelboy написа:и4 ми недреме аз и без тва само 4ета ве4е по4ти не пиша няма от какво да се оплаквате![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Още един участник в темата с бисерите

- prostia
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 e30 e38
медицината вече е доста напреднала а и чух в германия имало някви специалисти дето вадели ръцете от гъза фен ти трябва да кандидатстваш по някои социална програма за такава операцияbmwfena написа:ех сега като дсзнам тоа пост с колко мъка си го писал как да не гласувамс 2те си леви ръце за тебеdizelboy написа:и4 ми недреме аз и без тва само 4ета ве4е по4ти не пиша няма от какво да се оплаквате![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
prostia написа:медицината вече е доста напреднала а и чух в германия имало някви специалисти дето вадели ръцете от гъза фен ти трябва да кандидатстваш по някои социална програма за такава операцияbmwfena написа:ех сега като дсзнам тоа пост с колко мъка си го писал как да не гласувамс 2те си леви ръце за тебеdizelboy написа:и4 ми недреме аз и без тва само 4ета ве4е по4ти не пиша няма от какво да се оплаквате![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
prostia написа:медицината вече е доста напреднала а и чух в германия имало някви специалисти дето вадели ръцете от гъза фен ти трябва да кандидатстваш по някои социална програма за такава операцияbmwfena написа:ех сега като дсзнам тоа пост с колко мъка си го писал как да не гласувамс 2те си леви ръце за тебеdizelboy написа:и4 ми недреме аз и без тва само 4ета ве4е по4ти не пиша няма от какво да се оплаквате![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Фена и Стамбо. Това ви е за последно. При следваща храна на някой от двама ви ще ви трия мненията без предупреждение и ще ви предложа за забрана за писане 2 седмици. Писна ми от вашите детинщини. Уж сте големи хора, а като чета все едно съм в чата на 12 годишния си син.

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2