Да дадем ли на Dizelboy да пише на латиница?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Да позволим ли на Dizelboy да пише на латиница?

Дайте да му дадем че ни мъчи!
26
72%
Не му давайте щото не заслужава!
10
28%

Общо гласове : 36
кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 550

Мнение от Nickola » 03 Юли 2007, 21:40

Да му да дадеме за известно време (напр. 3месеца) и му броим активноста. Ако пише по-малко от 0.5 поста на ден - край на привилегиите! :0

Сега сериозно - мисля че момчето си е сериозно и знае българския много повече от други хора от форума, ама се прави на.. :) Аз лично мн се затруднявам когато чета на нещо на латино-български и обикновенно го пропускам. Не важи на неговите посове! :0
"При подходящ вятър и кокошката би могла да лети."

Изображение

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 03 Юли 2007, 23:53

bmwfena написа:
dizelboy написа:и4 ми недреме аз и без тва само 4ета ве4е по4ти не пиша няма от какво да се оплаквате :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ех сега като дсзнам тоа пост с колко мъка си го писал как да не гласувамс 2те си леви ръце за тебе :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Още един участник в темата с бисерите :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e28 e30 e38

Мнение от prostia » 04 Юли 2007, 14:47

bmwfena написа:
dizelboy написа:и4 ми недреме аз и без тва само 4ета ве4е по4ти не пиша няма от какво да се оплаквате :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ех сега като дсзнам тоа пост с колко мъка си го писал как да не гласувамс 2те си леви ръце за тебе :mhihi: :mhihi: :mhihi:
медицината вече е доста напреднала а и чух в германия имало някви специалисти дето вадели ръцете от гъза фен ти трябва да кандидатстваш по някои социална програма за такава операция :mhihi: :mhihi: :mhihi:
уважаваи мързела тои ти помага
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 04 Юли 2007, 15:02

prostia написа:
bmwfena написа:
медицината вече е доста напреднала а и чух в германия имало някви специалисти дето вадели ръцете от гъза фен ти трябва да кандидатстваш по някои социална програма за такава операция :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 04 Юли 2007, 18:34

prostia написа:
bmwfena написа:
:mhihi: :mhihi: :mhihi: ауу ти проста изкуфяла от пиене и изпростяла от тъпотии кратуно :mhihi: ти ли ми казваш това ти който не си изтрезнял от дни ти ли който си заприличал на гаргарон от пиене :mhihi: :mhihi: ти ли който слушаш ъкълите на тоа БАГЕРИСТА тоа умник който копаейки с багера марка Болгар :mhihi: мисли най големите тъпотии на света :mhihi: :mhihi: нищо лично димитровградски говеда :mhihi: :mhihi: да сте живи и здрави :!:
Изображение

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 04 Юли 2007, 20:33

Фена и Стамбо. Това ви е за последно. При следваща храна на някой от двама ви ще ви трия мненията без предупреждение и ще ви предложа за забрана за писане 2 седмици. Писна ми от вашите детинщини. Уж сте големи хора, а като чета все едно съм в чата на 12 годишния си син.
Изображение

Предишна

Назад към E34