ремонт на предница колко
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
ремонт на предница колко
вчера бях на диагностика на предница в бош сервиз в пловдив и ми обявиха какво ми е за смяна(преден прав носач дясен,тампони на правите носачи,шарнирни втулки на заден мост) ако някои е сменял може ли да ми каже колко ще ми струва това иначе за работата в бош ми искат 120лв със стенда
ре
брато моля ти се не приказваи такива работи че ще падна от стола ... баси тия в боша си ебали майката мен ми искат 30 лева за работа за смяна на предна балетка и за смяна на 2-а задни тампона на амортисорите ... тва се случва на рогошко шосе от лявата страна има една автомивка влизаш там и в двора ша видиш сервиза .... иди и питаи и там за всеки случаи ... Успех ... а и за диагностика моя съвет е ходи на кастрола в кичука при Люси ..... аз съм супер доволен от него ....
---Копирам абсолютно същото което писах и на mafffffff за предницата.--Вземи си части за ходовата част на АС Метал.Турски са ама са много добри.Аз вече година и половина карам с тях откакто ги смених и нямам абсолютно никакви проблеми.Много съм доволен.Смених цялата предница без амортесьори и пружини.Всичко ми излезна около 240лева с труда.
- BAI_DOBRI
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 92' TDS (горящ) :)
- Мечтае да кара: E90 335d
Май няма да е зле да да се отвори една такава тема и да се направи важна и всеки,който си е пазарувал някви части да споделя колко е платил за самите части и за ремонта и така на всеки като му се наложи някъв ремонт да се ориентира по-лесно в цените. Но за тази идея модераторите да преценят
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
BAI_DOBRI написа:Май няма да е зле да да се отвори една такава тема и да се направи важна и всеки,който си е пазарувал някви части да споделя колко е платил за самите части и за ремонта и така на всеки като му се наложи някъв ремонт да се ориентира по-лесно в цените. Но за тази идея модераторите да преценят
подкрепям
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене

- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
bmwfena написа::mhihi: днес ми смениха голямата щанга между двата хебела и втулката на спом.хебел-110лв![]()
и сега говедото е като топка
предницата ми е ТОК
браво ся трябва да черпиш
9 мнения
• Страница 1 от 1