Колани
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Според мен ей в тая ху.ня дето съм я оградил в червено има нещо като пружина (нямам си представа какво) което с времето губи хала и коланите се прибират по-бавно. Може би поради това най-бързо отслабва на шофера колана, щото най-много се ползва
Ама тая ху.ня как се разглабя и какво има вътре ба ли му мамата
Май е най-добре от моргата такава врътка от задните седалки коланите дето никога не се ползват
Само някой да каже дали тия отзад могат да станат отпред. Ако стават може да размениш твоите

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

---Отслабнала спираловидна пружина.100%.Точно там където zack е показал. А аз искам да попитам за друга много гадна "екстра".Става въпрос за мястото на страничната греда горе до главата където колана влиза(излиза).Та тази щуротия ми е свързана със седалката по някакъв начин.Като дръпна седалката напред,дупката на колана в гредата пада надолу.А като изтегля седалката назад се качва нагоре.И е адски неприятно защото колана минава почти през лицето ми.Има ли начин да се направи да е само в долна позиция и по какъв начин е свързана със седалката?Благодаря предварително. 

- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
Става въпрос за мястото на страничната греда горе до главата където колана влиза(излиза).Та тази щуротия ми е свързана със седалката по някакъв начин.Като дръпна седалката напред,дупката на колана в гредата пада надолу.А като изтегля седалката назад се качва нагоре.И е адски неприятно защото колана минава почти през лицето ми.Има ли начин да се направи да е само в долна позиция и по какъв начин е свързана със седалката?Благодаря предварително.
горе на картинката има едно жило , мисля че чрез него се задвижва това на колонката.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Виж къде има едно жило, което е свързано с планка точно към тая пластмаса в страничната колона, която се мърда нагоре надолу. Сигурно е това. Отваряш и откачаш, демек побългаряваш
Като гледам е нарисувано тая планка да има няколко дупки. Може би се регулира нещо

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
Лягаш под седалката, там ще видиш едно тънко въженце, дето е хванато за релсата на седалката с един щифт, вадиш щифта и готово. 

- KONN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2001 730d
Леле за това ли било жилото аз се чудех
Иначе за прибирането няма решение май ще се купуват други и старите ще ги разглобя да видя какво има вътре

Иначе за прибирането няма решение май ще се купуват други и старите ще ги разглобя да видя какво има вътре

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Аз мойто жило отдаааавна го изкормих. То няма такава екстраKONN написа:Леле за това ли било жилото аз се чудех![]()
![]()
![]()
Иначе за прибирането няма решение май ще се купуват други и старите ще ги разглобя да видя какво има вътре![]()

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
veso VTK написа:---Отслабнала спираловидна пружина.100%.Точно там където zack е показал. А аз искам да попитам за друга много гадна "екстра".Става въпрос за мястото на страничната греда горе до главата където колана влиза(излиза).Та тази щуротия ми е свързана със седалката по някакъв начин.Като дръпна седалката напред,дупката на колана в гредата пада надолу.А като изтегля седалката назад се качва нагоре.И е адски неприятно защото колана минава почти през лицето ми.Има ли начин да се направи да е само в долна позиция и по какъв начин е свързана със седалката?Благодаря предварително.
аз ще ти го направя в долно положение, ама ще ми дадеш ли щифтовете, че аз ги изгубих ?

- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
Stanchev написа:аз ще ти го направя в долно положение, ама ще ми дадеш ли щифтовете, че аз ги изгубих ?
Тяхната м.ма и мойте си ги правих, ама не са като хората. Тая шваба ги е направила ня`къф шибан размер, дето няма намиране, ама на стругар за тая еб.нтийка няма да отида

Stanchev написа:veso VTK написа:---Отслабнала спираловидна пружина.100%.Точно там където zack е показал. А аз искам да попитам за друга много гадна "екстра".Става въпрос за мястото на страничната греда горе до главата където колана влиза(излиза).Та тази щуротия ми е свързана със седалката по някакъв начин.Като дръпна седалката напред,дупката на колана в гредата пада надолу.А като изтегля седалката назад се качва нагоре.И е адски неприятно защото колана минава почти през лицето ми.Има ли начин да се направи да е само в долна позиция и по какъв начин е свързана със седалката?Благодаря предварително.
аз ще ти го направя в долно положение, ама ще ми дадеш ли щифтовете, че аз ги изгубих ?
---Имаш ги.

13 мнения
• Страница 1 от 1