??Прекъсване??
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
??Прекъсване??
Здравейте,
имам проблем....паля на бензин сутрин и колата тресе здраво чакам малко минавам на газ и после всичко се оправя като загрее колата...странно е...започнах от свещи, кабели...и съм стигнал до диструбуторна капачка и палец...дали може да е от там проблема???
...добра диагностика къде мога да направя?
имам проблем....паля на бензин сутрин и колата тресе здраво чакам малко минавам на газ и после всичко се оправя като загрее колата...странно е...започнах от свещи, кабели...и съм стигнал до диструбуторна капачка и палец...дали може да е от там проблема???
...добра диагностика къде мога да направя?
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
ima razlika v rastojnieto na sveshtiteza benzin i za gas
Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
Най-вероятно ти са запушини дюзите!Споко тва се случва на всеки,който кара на газ!И аз го имам този проблем!Чистиш и след няколко месеца отново същата работа!Но за зимата задалжително ги изчисти че иначе ако си я палиш само на газ много кофти понякога замръзва изпарителя и тогава ...бутай,размразявай ужас!!!
Колега имам същия проблем. потроших около 600лв. и няма оправия. Смених свещи, лули, пълна диагностика. Два пъти чистих дюзите, всички показатели са перфектни и в крайна сметка като е студена патка и кютка
. Реших да издухам бензина в резервоара и минах само на бензин. След 5то-6то палене се оправи и докато карах на бензин всичко беше ОК. Преди няколко дни пътувах надалеко на газ и сега като е студена проблемът пак се появи. Имам присантиман, че проблемът ми е от емулатора на газовото дето лъже компа, че е на бензин. Иначе компа на газовото си бачка без грижи. Така че моят съвет е да покараш малко на бензин и ако се оправи търси проблема в газовото. Недей да се набутваш като мен да сменяш това и онова без причина.

6 мнения
• Страница 1 от 1