Схема на сьединителя?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

Схема на сьединителя?

Мнение от Heavyweight » 21 Фев 2006, 20:51

Здравеите, имам проблем сьс сединителя на БМВ 524 ТД 89г. При натискане педала се чува странен 3вук (стьржене на метал) и подскачане (като при АБС), утре ще го ра3глобявам но ми трябва подробна схема или някакво рьководство. Ра3гледах подобни теми и имам идея какде може да е проблема. Мерси предварително.

ПС. с немска клавиатура сьм, имам невероятни проблеми с кирилицата, и3винявам се 3а което.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от His Shadow » 21 Фев 2006, 21:39

Стърженето-Аксиален лагер
а за какво подскачане говориш по точно щото при мен има едно много непритно друсане при потегляне а съединителя е нов май ще се окаже от маховика

Потребител
Аватар

Мнение от Heavyweight » 21 Фев 2006, 21:47

ами просто стьрже много неприатно, не подскачане, а по скоро доста трудно натискане на педала и много ниско отлепяне. Сьединителя го снениха в БГ и е нов, но кои 3нае, на студено при паркиране "просто е потьнал" искам да го ра3глобя и то ще си каже каде е проблема, ама искам някаква схема или подробно описание на частите и сьответните деиствия.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от His Shadow » 22 Фев 2006, 17:59

Аман от пишман майстори :evil: :evil: :evil: почвам да си мисля че и моя не е поставен както трябва :evil: :evil: :evil: :evil:

Потребител
Аватар

Мнение от vanko_520 » 24 Фев 2006, 20:20

Стърженето-Аксиален лагер
а за какво подскачане говориш по точно щото при мен има едно много непритно друсане при потегляне а съединителя е нов май ще се окаже от маховика

Относно проблема с друсането при потегляне провери гуменото каре което е оплътнение между скоростите и кардана

Назад към E34