Зимно каране на е34

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Арабиата
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от The 5th element » 11 Яну 2006, 11:58

Карам с Lassa-195/65/15 и нямам почти никакви проблеми ;)
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]Изображение[/url

кандидат ентусиаст
Аватар

За много години!

Мнение от Joro2004 » 12 Яну 2006, 0:17

Поздрави на всички. И аз имам доста голям опит и то с различни автомобили и гуми, но последните две зими карам с уникални гуми - МИШЕЛИН АЛПИН. Момчета, да ви кажа, разликата е чудовищна. Е34ката не е от трудните за каране автомобил, но трябва задължително да е с хубави гуми. Естествено за зимата трябва да са по-тесни, всеки го знае. Дори една зима карах със 185/65/15 , държи се добре, обаче колата става много ниска, а това за софийските пътища е сериозен недостатък. И аз съм маниак на тема спирачки, но за първи път чувам за еднакво износване на задни спрямо предни такива. Успех на всички!
Лесно е да се жертваш за приятел, но е трудно да намериш приятел, за когото да се жертваш!

Потребител
Аватар

Мнение от ChichoMancho » 12 Яну 2006, 21:33

bat Jeko написа:Здраве да е
имам въпрос некои сменя ли си спирачната течност , и ако да да сподели ефекта .
Аз като си смених моята излезна една боза(доста ръжда) след това ми се стори че станаха по чуствителни спирачките (по бързи без много натискане.)
Само при мен ли е тъка
Good luck

Изобщо не ти се струва. То предписанията за смяна на спирачна течност, антифриз, масло, филтри ... не са случайни. Е верно е че по някога смените се препоръчват малко по-рано ;), но при всяко положение са полезни. Само дето струват пари :mhihi:
BMWPower forever and ever

Потребител
Аватар

Мнение от ChichoMancho » 12 Яну 2006, 21:58

VANOS написа:И в тази връзка, до ден днешен недоумявам как баварските инженери са допуснали да сложат невентилирани дискове на тази тежка и агресивна кола?!?

Че мойте са вентилирани (даже до колкото знам са и по-големи), ама то и дзвера е по-голям :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 13 Яну 2006, 1:01

ChichoMancho написа:
VANOS написа:И в тази връзка, до ден днешен недоумявам как баварските инженери са допуснали да сложат невентилирани дискове на тази тежка и агресивна кола?!?

Че мойте са вентилирани (даже до колкото знам са и по-големи), ама то и дзвера е по-голям :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Чичооо,ти караш "друга бира" :mhihi: :bchug: :D

Георги Пенчев
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от torrentz » 13 Яну 2006, 22:11

Наздраве на всички колеги с "бири" ;) :bchug: :bchug: :bchug: особено тези с е34-ките.

П.С. Дали заради сезона, ама темата си стана доста парзнична :mhihi: :mhihi: :mhihi: :guitarist: :yammy: :drink:

Предишна

Назад към E34