тдс-мирис на нафта....течаща дюза
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- mitak_88
- младши ентусиаст
-
тдс-мирис на нафта....течаща дюза
Колеги, четох доста, но и времето ми е кратко....за това директно на въпроса...изпадна ми един тдс,които така или иначе купи...колата според мен е мн добра но ми направи следното впечетление...Когато карам колата на 4-та или на 5-та (там го усещам най много може и на по долните да го има....)с малко газ в по ниските обороти колата предрапва...когато отворих капака ми направи впечетление,че от едната дюза леко сълзи нафта,а и понамирисва....възможно ли е от там да е това предрапване и има ли оправия или ще вземаме нова/втора иупотреба?
П.С:имам и е39 тдс....на които му бе спукана тръбичка към дюзата и прекасването бе едно към едно същото...за това си мисля че и сега проблема ми е точно от тая дюза!
П.С:имам и е39 тдс....на които му бе спукана тръбичка към дюзата и прекасването бе едно към едно същото...за това си мисля че и сега проблема ми е точно от тая дюза!
Здравейте,
колега погледни тази тема 100%-во Възстановяне на работата на ''Умната'' дюза на тдс-а, и виж дали ще се справиш.
Поздрави
колега погледни тази тема 100%-во Възстановяне на работата на ''Умната'' дюза на тдс-а, и виж дали ще се справиш.
Поздрави
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Колега ти убеден ли че тече самата дюза защото по често срещания теч който изглежда че тече от дюзата а де факто тече от маркучетата за излишната нафта!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
аз я свалих измих хубаво с кореселин напръсках с дезодорант и на компресора хубаво издухване канаколит 4 пъти след като засъхне поксипол и няма теч вече
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- mitak_88
- младши ентусиаст
-
golov_bg написа:аз я свалих измих хубаво с кореселин напръсках с дезодорант и на компресора хубаво издухване канаколит 4 пъти след като засъхне поксипол и няма теч вече
колко време караш така колега?
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
ми вече 2 седмици и няма проблеми преди двигатела беше улят целия сега гледам хванал прах(в смисъл че няма течове)
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
7 мнения
• Страница 1 от 1