За фаровете на Е34 - помощ
Модератор: Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Illusion
- Бургаското явление
-
Ето ги вече никелираните рефлектори:

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Illusion написа:Ето ги вече никелираните рефлектори:
И колко струваще цялото удоволствие?И как става цялата процедура ако може да разясниш.
- Illusion
- Бургаското явление
-
//Zender e написал всичко на предната страница.
Това е интернет адреса на фирмата: http://www.ideabg.com/clients/ewert/proizvod.php
Това е интернет адреса на фирмата: http://www.ideabg.com/clients/ewert/proizvod.php
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Peter Angelov написа:VesoPesa написа:принципно можеш и ДЕПО да си вземеш за око 150 лева комплекта![]()
иначе тва за рефлектора принципно може само че трябва да свалиш стъклото на фара май май а тва се прави доста внимателно
Здрасти, само това ли е на4ина?? не става ли от кьм задната 4ас на фара? да има и на FK но аз колата я реставрирам и мисля 4е тея са много как да кажа модерни за една Е34 а и искам да запазя оригиналния вид на колата и да говоря с един от наъ добрите реставратори в BG как да си полирам стьклата....
Става откъм задната част ! Махаш пластмасовите кори, вадиш клемата, има три болчета да развиеш и рефлектора излиза барабар със лупата !

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
pantzer3 написа:Peter Angelov написа:VesoPesa написа:принципно можеш и ДЕПО да си вземеш за око 150 лева комплекта![]()
иначе тва за рефлектора принципно може само че трябва да свалиш стъклото на фара май май а тва се прави доста внимателно
Здрасти, само това ли е на4ина?? не става ли от кьм задната 4ас на фара? да има и на FK но аз колата я реставрирам и мисля 4е тея са много как да кажа модерни за една Е34 а и искам да запазя оригиналния вид на колата и да говоря с един от наъ добрите реставратори в BG как да си полирам стьклата....
Става откъм задната част ! Махаш пластмасовите кори, вадиш клемата, има три болчета да развиеш и рефлектора излиза барабар със лупата !
Здрасти, благодаря много за точния отговор!!

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Сложи си 2 нови фара и не се занимавай с глупости ако питаш мен !
Рефлектора е нов,ама лупата не е , стъклата са очукани, вътре ламарините са умрели, 2 фара , 250 кинта назад и отпред става ден !
Ако искаш драсни едно Л.С. и ела да видиш за кво иде реч
.
Рефлектора е нов,ама лупата не е , стъклата са очукани, вътре ламарините са умрели, 2 фара , 250 кинта назад и отпред става ден !
Ако искаш драсни едно Л.С. и ела да видиш за кво иде реч

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
JIKI_RACER написа:Сложи си 2 нови фара и не се занимавай с глупости ако питаш мен !
Ако искаш драсни едно Л.С. и ела да видиш за кво иде реч.
Пичага че като ги гледах си ги продават с лупите!

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
Двата фара се продават комплект къси дълги и стойка....250 лева са ти двата заедно. сСваляш стария и слагаш новия, закачаш си старите машинки и си номер 1 . за час си готов.
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
JIKI_RACER написа:Двата фара се продават комплект къси дълги и стойка....250 лева са ти двата заедно. сСваляш стария и слагаш новия, закачаш си старите машинки и си номер 1 . за час си готов.
Да за Депо ли говориш? Само дето има проблем че няма да пише Хела...

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
Peter Angelov написа:JIKI_RACER написа:Двата фара се продават комплект къси дълги и стойка....250 лева са ти двата заедно. сСваляш стария и слагаш новия, закачаш си старите машинки и си номер 1 . за час си готов.
Да за Депо ли говориш? Само дето има проблем че няма да пише Хела...Интересно е но....
И какъв е проблема ? надписа Хела не свети , фара свети !
Като робуваш на марката що питаш и разпитваш не знам, 500лева са две хели , 700 са 2 боша....карай и пей сърце

Аз на 15 годишна кошница 500 700и т,н пари за фарове няма да дам!
На мойте пише Депо, да , ама като светна - виждам....абе успех с покупките

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
абе човека иска да си му е автентична колата щото я реставрира за тва му е до надписа
иначе що не пробваш да си намериш читави фарове 2-ра ръка има шанс да удариш оферта

иначе що не пробваш да си намериш читави фарове 2-ра ръка има шанс да удариш оферта

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
VesoPesa написа:абе човека иска да си му е автентична колата щото я реставрира за тва му е до надписа![]()
Сега говорих с един реставратор и ще си взема Депо докато я карам чат пат 1 път на месеца и старите ще ги реставрирам и ще си ги запазя

Що се касае за втора ръка дълги има доста добри но късите са трагедия на всичките даже по зле от моите...

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
имам читавляци искаш ли снимкаVesoPesa написа:абе човека иска да си му е автентична колата щото я реставрира за тва му е до надписа![]()

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
даже те те намират сами
(тия 2-ра ръка читавите
)
пиши му на момчето дето е писало над тоя ми пост да видиш какво ще ти предложи
а момчето да каже има ли някакво развитие по моя въпрос
ама да не пълним темата дай на лично

пиши му на момчето дето е писало над тоя ми пост да видиш какво ще ти предложи

а момчето да каже има ли някакво развитие по моя въпрос

ама да не пълним темата дай на лично

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
bmwfena написа:имам читавляци искаш ли снимкаVesoPesa написа:абе човека иска да си му е автентична колата щото я реставрира за тва му е до надписа![]()
Здрасти да може пусни ми ако обичаш на лична...

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2