Търся кадърен газаджия !!!

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Търся кадърен газаджия !!!

Мнение от Vasko » 05 Сеп 2008, 16:26

Здравейте колеги, проблемът който се появи при мен е следният:
Както си спомняте преди няколко дни пуснах тема относно това,че колата не върви на ГАЗ като мислех ,че са свещите. Оказа се ''кихалката'' на колекторните тръби - оттам взима въздух .Отидох да ми е сменят в уж ''добър сервиз''. Първо исках да си е купя и сам да си е сменя , но се оказа ,че не можело и тогава се принудих да е оставя те да ми е сменят .Докато ми е сменяха ме питаха дали колата върви добре, дали не иска някаква настройка и т.н.-явно искаха да вземат някой и друг лев. Аз изрично им забраних да пипат каквото и да е по колата, защото колата си вървеше много добре - правише си 220 км на ГАЗ и за 50 000 км е пукнала само няколко пъти и то главно от некачествена ГАЗ и когато сменяха преди време филтъра за газта, защото пак не бяха ми направили настройката както трябва...Като видяха ,че няма да изкярат повече пари от мен пича,който се занимаваше с монтажа на кихалката ми каза да запаля и е закачи на компютъра и каза,че се нуждаела от настройка .В този момент ми звънна телефона и аз докато говорех онзи отиде и взе да върти настройките за газта.... На въпроса ми какво прави и защо пипа настройките ми отговори ,че се нуждаела от настройка.Аз се ядосах и казах ,че не искам да ми бъзика колата след което си е взех и след това се почнаха мъченията ...Като пусна климатика спра на светофар колата цялата се тресе, като тръгвам започна да гърми въобще ужас! Днес ходих при друг майстор ама и той не можа да ми е оправи - колата пак си гърми ,а преди вървеше перфектно и пак подчертавам ,че за 50 000 км ми е пукнала няколко пъти и то само при тръгване и при подаване на рязко ГАЗ когато не е била хубава газта...А сега ...просто е направо като фоерверк...Толкова съм ядосан ,че.... мисля да е карам на бензин докато не намеря някой свестен газаджия наистина да ми е оправи както трябва.... Очаквам само сериозни предложения - сега съм в Пловдив -ще ви кажа къде съм ходил за да не се повтаряме - в сервиза АУТОГАЗ до КАТ на улица ''напредък'' , при Митко Янаджиев зад Бриколажа и сега търся някой друг който наистина ще ми е направи да не гърми ...
Ще ви кажа още какви мнения изказаха някой : затегнат клапан, прегорял клапан и все неща в този род ...А един даже ми каза,че трябвало да сменя газовият изпарител -да си купя от него ,че моято бил заминал --въобще все глупости ...
Така колеги, очаквам сериозни предложения за добър газаджия или ако някой от Вас е добър ще му се доверя да ми е направи , но така,че да не е пипам поне още 50 000 км....Колата ми трябва защото с нея въртя на месец по около 5-6000 км така,че не ми е много изгодно да е карам на бензин . Дори и в София или Хасково или където и да е , ще дойда само да знам ,че наистина ще стане както трябва .... Предварително Ви благодаря за вниманието и Ви желая приятен ден от мен ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Re: Търся кадърен газаджия !!!

Мнение от SaSo » 05 Сеп 2008, 17:08

sineok_pi4_ написа:Здравейте колеги, проблемът който се появи при мен е следният:
Както си спомняте преди няколко дни пуснах тема относно това,че колата не върви на ГАЗ като мислех ,че са свещите. Оказа се ''кихалката'' на колекторните тръби - оттам взима въздух .Отидох да ми е сменят в уж ''добър сервиз''. Първо исках да си е купя и сам да си е сменя , но се оказа ,че не можело и тогава се принудих да е оставя те да ми е сменят .Докато ми е сменяха ме питаха дали колата върви добре, дали не иска някаква настройка и т.н.-явно искаха да вземат някой и друг лев. Аз изрично им забраних да пипат каквото и да е по колата, защото колата си вървеше много добре - правише си 220 км на ГАЗ и за 50 000 км е пукнала само няколко пъти и то главно от некачествена ГАЗ и когато сменяха преди време филтъра за газта, защото пак не бяха ми направили настройката както трябва...Като видяха ,че няма да изкярат повече пари от мен пича,който се занимаваше с монтажа на кихалката ми каза да запаля и е закачи на компютъра и каза,че се нуждаела от настройка .В този момент ми звънна телефона и аз докато говорех онзи отиде и взе да върти настройките за газта.... На въпроса ми какво прави и защо пипа настройките ми отговори ,че се нуждаела от настройка.Аз се ядосах и казах ,че не искам да ми бъзика колата след което си е взех и след това се почнаха мъченията ...Като пусна климатика спра на светофар колата цялата се тресе, като тръгвам започна да гърми въобще ужас! Днес ходих при друг майстор ама и той не можа да ми е оправи - колата пак си гърми ,а преди вървеше перфектно и пак подчертавам ,че за 50 000 км ми е пукнала няколко пъти и то само при тръгване и при подаване на рязко ГАЗ когато не е била хубава газта...А сега ...просто е направо като фоерверк...Толкова съм ядосан ,че.... мисля да е карам на бензин докато не намеря някой свестен газаджия наистина да ми е оправи както трябва.... Очаквам само сериозни предложения - сега съм в Пловдив -ще ви кажа къде съм ходил за да не се повтаряме - в сервиза АУТОГАЗ до КАТ на улица ''напредък'' , при Митко Янаджиев зад Бриколажа и сега търся някой друг който наистина ще ми е направи да не гърми ...
Ще ви кажа още какви мнения изказаха някой : затегнат клапан, прегорял клапан и все неща в този род ...А един даже ми каза,че трябвало да сменя газовият изпарител -да си купя от него ,че моято бил заминал --въобще все глупости ...
Така колеги, очаквам сериозни предложения за добър газаджия или ако някой от Вас е добър ще му се доверя да ми е направи , но така,че да не е пипам поне още 50 000 км....Колата ми трябва защото с нея въртя на месец по около 5-6000 км така,че не ми е много изгодно да е карам на бензин . Дори и в София или Хасково или където и да е , ще дойда само да знам ,че наистина ще стане както трябва .... Предварително Ви благодаря за вниманието и Ви желая приятен ден от мен ...

Твоя човек е БОРКО... В Пазарджик е ... Питай БМВФЕНА той трябва да му има телефона че по незнайна причина съм го затрил....
Изображение

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 05 Сеп 2008, 17:11

Ма Фена не го е изтрил щот редовно му звъни :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 05 Сеп 2008, 18:08

Подкрепям Saso за тоя Борко слушам легенди, нищо, че съм на дизел. Ама като сменя колата с бензинова утивам при Борко в Пазарджик да ми окомплектова новата :)
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SaSo » 05 Сеп 2008, 18:40

dinozab написа:Ма Фена не го е изтрил щот редовно му звъни :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Дино не плаши човека бе ... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 05 Сеп 2008, 19:16

Zubcho написа:Подкрепям Saso за тоя Борко слушам легенди, нищо, че съм на дизел. Ама като сменя колата с бензинова утивам при Борко в Пазарджик да ми окомплектова новата :)

И аз съм при него-фенче давай ,телефона,че с предишното бях като фойерверките на Нова година,но цяла година :mhihi:
Последна промяна zvetiko на 05 Сеп 2008, 21:30, променена общо 2 пъти

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 05 Сеп 2008, 19:34

^ И аз си мисля ,че трябва малко да се коригира обявата :)

Дино ,той ФЕНА кара кола дето не създава дертове дето викате :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 05 Сеп 2008, 20:03

zvetiko написа:
Zubcho написа:Подкрепям Saso за тоя Борко слушам легенди, нищо, че съм на дизел. Ама като сменя колата с бензинова утивам при Борко в Пазарджик да ми окомплектова новата :)

Zubcho,ако не си коригираш обявата,няма скоро да я смениш. 8)

Че какво й е на обявата ми?
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 05 Сеп 2008, 20:16

:arrow:
Последна промяна zvetiko на 05 Сеп 2008, 21:30, променена общо 1 път

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 05 Сеп 2008, 20:24

dinozab написа:Ма Фена не го е изтрил щот редовно му звъни :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ве ти още не си ли в гараж ве... :mhihi: :mhihi: :mhihi: бах та у нафтарника--хем си в батака хем си сербез :mhihi: :mhihi: :mhihi: инат голем-немам думи :!: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 05 Сеп 2008, 22:34

КОлеги, аз все още нямам отговор на въпроса за къдърен газаджия? Като гледам тук колегите по-скоро са превърнали темата ми на раздумка отколкото да дадат някакъв логичен отговор или поне някой при когото да отида за да ми реши проблема. БМВ фена и той нищо не казва за този Борко от Пазарджик ..... Не,че няма да го намеря ако отида в Пазарджик ,защото все някой ще го знае там като попитам за него ама защо да се мъча с нещо което вече е известно на някой -няма смисъл тепърва да откривам топлата вода ..Така,че колеги много Ви моля - виждам ,че не съм единствен с този проблем ,ако някой има решение на проблема и човек който да го реши ,направо да дава номерът му и да ходим при него ....
Благодаря Ви за вниманието и на всички желая приятна вечер от мен !

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 05 Сеп 2008, 22:39

звънни ми да те свържа с правилния човек, и ти е наблизо ;)
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 05 Сеп 2008, 22:41

sineok_pi4_ написа:КОлеги, аз все още нямам отговор на въпроса за къдърен газаджия? Като гледам тук колегите по-скоро са превърнали темата ми на раздумка отколкото да дадат някакъв логичен отговор или поне някой при когото да отида за да ми реши проблема. БМВ фена и той нищо не казва за този Борко от Пазарджик ..... Не,че няма да го намеря ако отида в Пазарджик ,защото все някой ще го знае там като попитам за него ама защо да се мъча с нещо което вече е известно на някой -няма смисъл тепърва да откривам топлата вода ..Така,че колеги много Ви моля - виждам ,че не съм единствен с този проблем ,ако някой има решение на проблема и човек който да го реши ,направо да дава номерът му и да ходим при него ....
пращам ти номера на ЛС..извинявай :( :(
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SaSo » 06 Сеп 2008, 7:54

bmwfena написа:
sineok_pi4_ написа:КОлеги, аз все още нямам отговор на въпроса за къдърен газаджия? Като гледам тук колегите по-скоро са превърнали темата ми на раздумка отколкото да дадат някакъв логичен отговор или поне някой при когото да отида за да ми реши проблема. БМВ фена и той нищо не казва за този Борко от Пазарджик ..... Не,че няма да го намеря ако отида в Пазарджик ,защото все някой ще го знае там като попитам за него ама защо да се мъча с нещо което вече е известно на някой -няма смисъл тепърва да откривам топлата вода ..Така,че колеги много Ви моля - виждам ,че не съм единствен с този проблем ,ако някой има решение на проблема и човек който да го реши ,направо да дава номерът му и да ходим при него ....
пращам ти номера на ЛС..извинявай :( :(

Ти земи го прати и на мене че съм го изгубил... :mhihi: :mhihi:
Изображение

Назад към E34