За триене
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
За триене
Здравейте, Днес един мой пиател реши да си поустиска пъпките на лицето и то точно в моята кола, та след като си ги изстиска почна да си играе със сенника ми от дясната страна, пали гаси, пали гаси , и накрая му видя сметката
сенничето ми увисна, и сега не се прибира, стои направо кат изкъртено та има ли оправиа това нещо, с пружинка ли е вътре
пп. Принципно имам седници колкот щеш ама бежовите са къъът, немааа, та ако некой има да свирне
Мерси претварително

пп. Принципно имам седници колкот щеш ама бежовите са къъът, немааа, та ако некой има да свирне

Последна промяна jullydjs на 31 Авг 2008, 4:18, променена общо 2 пъти
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Re: Има ли управиа туй
jullydjs написа:Здравеите, Днес един мои пиятел реши да си поустиска пъпките на лицето и то точно в моята кола, та след като си ги изстиска почна да си играе със седника ми от дясната страна, пали гаси, пали гаси , и накрая му видя сметкатаседничето ми увисна, и сега не се прибира, стои направо кат изкъртено та има ли управиа това нещо, с пружинка ли е вътре
![]()
пп. Принципно имам седници колкот щеш ама бежовите са къъът, немааа, та ако некой има да свирнеМерси претварително
На какъв език пишеш?

Какво е това СЕДник?
Колата ти козметично студио ли е ?

- jullydjs
- ентусиаст
-
Re: Има ли управиа туй
blacksapphire написа:jullydjs написа:Здравеите, Днес един мои пиятел реши да си поустиска пъпките на лицето и то точно в моята кола, та след като си ги изстиска почна да си играе със седника ми от дясната страна, пали гаси, пали гаси , и накрая му видя сметкатаседничето ми увисна, и сега не се прибира, стои направо кат изкъртено та има ли управиа това нещо, с пружинка ли е вътре
![]()
пп. Принципно имам седници колкот щеш ама бежовите са къъът, немааа, та ако некой има да свирнеМерси претварително
На какъв език пишеш?![]()
![]()
![]()
Какво е това СЕДник?
Колата ти козметично студио ли е ?![]()
![]()
По български имах двоика, но нима това е най важното???
Имай малко ваубражение за СЕДника

Не знам моята дали е козметично студио, но има и такива които стават хотели от време на време

Мисля че отговорих на въпросите ти, а сега по темата
Re: Има ли оправиа туй
На това му казвам обяснение за появил се проблем.jullydjs написа:Здравейте, Днес един мой пиател реши да си поустиска пъпките на лицето и то точно в моята кола, та след като си ги изстиска почна да си играе със сенника ми от дясната страна, пали гаси, пали гаси , и накрая му видя сметкатасенничето ми увисна, и сега не се прибира, стои направо кат изкъртено та има ли оправиа това нещо, с пружинка ли е вътре
![]()
Много ли е скъп нов сенник

by ''kompleksa''
- jullydjs
- ентусиаст
-
Не е скъп колега, просто бежовите са много редки за това питам дали се поправя. А за нов едва ли има някаде
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- bmwfena
- БМВманиачения
-