M50 B20 Не върви..

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Mpower6967 » 05 Юни 2008, 17:23

Pavlinius написа:
///Mpower6967 написа:
Pavlinius написа:Колега дай да се уговорим да направим една гонка с моята "бегачка" :mhihi: !

Със мойта ли?

Ами да . Да видим колко по-малко върви. И аз имам чувството, че някак си се вдигат оборотите по-бързо отколкото върви. Незнам дали е възможно да превърта съединителя във високите - примерно там където въртящия момент е най-висок, след като примерно съм тръгнал с въртене на гуми (тоест съединителя зацепва) .[/quote

Ами няма проблем тия дни драсни едно ЛС когато си по-свободен и ще се видим на бояна и аз викам на правата там.Моята обаче не е добре... :)
Слабите се стремят към порядъка,силните владеят хаоса.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 05 Юни 2008, 17:32

ама като ще си правите експерименти пробвайте да си размените колите и да изкажете мнение и от тази гледна точка ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 05 Юни 2008, 17:45

Охо ще има незаконни улични гонки :mhihi:
Колеги да не попаднете на КАТ че са много алчни като фанат БМВ в нарушение :roll:
Щеше ми се да дойда да видя и аз колко вървят тез коли сравнени една с друга ;)

П.С. Вчера се качвах на една дето един приятел искаше да я купува да ви кажа моята повече бягаше от нея.(е сега не помръдва щото е без глава и чакам ремонта да приключи благопулучно че да видим тогава щевърви ли или не) :)
Стискайте ми палци да се получат нещата и дано на вашите нищо да им няма или и да има да е нещо смешно дето се оправя с поглед. :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Mpower6967 » 05 Юни 2008, 18:00

"Незаконни улични гонки" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 05 Юни 2008, 18:32

:driving: :driving:>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>:cop: :ok: :cop:

:mhihi: Така им викат по новините :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 05 Юни 2008, 20:47

Хаха ми то няма нужда и до Бояна да се ходи. И на Цариградско става. От 50 до 120-130 няма да има никъв проблем на цариградско. А под 50 е въпрос на хубави гуми :mhihi: :mhihi: . Айде колеги да се съберем тоя уикенд на Бояна с Е34 -ките и да се гоним и да пилим гуми ? Само Е34-ки обаче . Може и да пуснем някоя 520-ка срещу някоя печка, така доста спорове ще се решат .
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Vmax, Е46 330 Convertible, E21 315

Мнение от mikluho » 05 Юни 2008, 20:56

Pavlinius написа:................така доста спорове ще се решат .

аз мислех че са решени секвите там споровете с гига мега кванти вървящия и харчещ 3/100 дизел под кодовото име 525TDS :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:cop: Без да се закачате и да разваляте хубавата тема :cop:
Последна промяна mikluho на 05 Юни 2008, 20:59, променена общо 1 път
На ваше място аз бих описал подробно всичките си приключения, като отстраня всичко освен отношенията с хората.
Източник:писмо от Толстой до Миклухо-Маклай. “Човекът от луната”, С., 1986.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 05 Юни 2008, 20:59

За 3,5 баровия регулатор :arrow: мисля си ,че няма да има разлика :roll: Има някакъв проблем ,според мен вероятно недостиг на гориво ,защото варианта за боксуващ съединител си мисля ,че все ще го усетиш (я по-горе ще отделя съединителя, я по-рязко като дадеш газ да се форсира без да дръпва колата...)

По сервизите имат манометри за тази цел ,аз лично на Комбото съм мерил налягане - там хората от рюселсхайм (ръждясалия град :mhihi: ) са оставили един винтил с капачка на релсата и на него се навива манометъра ,става въпрос за мотор С14ХЕ.Никога не съм се заглеждал за такова нещо по тези нашите двигатели по горивопровода ,но съм убеден ,че го има :!:

Не мога да се сетя кой колега от форума си беше мерил колата на дино стенд и първо му показа слаба мощност а след смяна на помпа му влезе колата в границите :roll: Мисля си ,но не мога да се сетя ...

п.с.Аз на драго сърце бих дошъл на Бояна ,но комбито влиза в сервиза за задна броня,стоп и малко ожулено под и над стопа :mhihi:
Юнак без рана не може :twisted:

Георги Пенчев
Последна промяна Penchev на 05 Юни 2008, 21:33, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 05 Юни 2008, 21:21

C14XE ми беше корсата мама й как вървеше до 100(колко голфчета и 318-ки :roll: разплаках с нея) :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Mpower6967 » 06 Юни 2008, 1:08

Pavlinius написа:Хаха ми то няма нужда и до Бояна да се ходи. И на Цариградско става. От 50 до 120-130 няма да има никъв проблем на цариградско. А под 50 е въпрос на хубави гуми :mhihi: :mhihi: . Айде колеги да се съберем тоя уикенд на Бояна с Е34 -ките и да се гоним и да пилим гуми ? Само Е34-ки обаче . Може и да пуснем някоя 520-ка срещу някоя печка, така доста спорове ще се решат .

Айде! :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Mpower6967 » 07 Юни 2008, 8:20

Това вчера го снимах на една правя улица ако я знаете при Украйнското посолство улица "Боряна"
http://zazz.bg/play:a36dbe67 Не обръщайте внимание на песента но забравих да я спра и тя се чува а не двигатела.. :confused:

Предишна

Назад към E34