Въпрос за 324д
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- VaSeToo0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i ///M
Въпрос за 324д
Някои има ли такова БМВ че искам да го питам няколко въпроса 

- Myxa-TePoPuCT
- младши ентусиаст
-
Питай каквото те интересува. пък някой който няма такова пак може да помогне
иначе майка ми има такова.

иначе майка ми има такова.
- VaSeToo0
- кандидат ентусиаст
-
Ами искам да питам за подръжката и най-вече за двигателя как е и колко гори и дали въобще може да върви 

- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
тУка deyan-enchev трябва да се намеси:)Той щти сподели вчепетления;))Аз съм с "т" пред д то там хавата е друга;)
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
dancenation написа:тУка deyan-enchev трябва да се намеси:)Той щти сподели вчепетления;))Аз съм с "т" пред д то там хавата е друга;)

VaSeTooO Ако си търсиш бърза кола, 324 в атмосферен вариант определено не е такава, но за мен е голямо куче и няма да я махна скоро. Мотора е с як колянов вал и биели. Не загрява, и не гори гарнитури никви. Трака яко, ама трябва да те чуват. Вървежа не му е силната страна а и не е бил замислен да участва в ралита. Повече от 200км(по надолнище

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- VaSeToo0
- кандидат ентусиаст
-
а този мотор 6 цилиндров ли е или 5???и аз така съм чул че са много здрави двигатели и тва ми е чудно как не загряват?
- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
VaSeToo0 написа:... тва ми е чудно как не загряват?...
Ами загряват, ако не си ги гледаш както трябва, то бмв-то в като капризна жена иска си своето ама ти се отблагодарява достойно. На 324д както на много други бмв-та охладителната система е нещото което трябва да се поддърва редом с нормалното сервизиране. Сиреч сменяй си водната помпа и термостата навреме, и си проверявай от време на време перката на радиатора дали засепва нормално, от там може да тръгнат проблеми с прегряване,загряване прекомерно охлаждане, които ще се отразят на разхода не само на колата ами и на твоя личен. dancenation е прав като казва че "ще те надживее" иска си само поддръжка и си чук отсякъде.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
8 мнения
• Страница 1 от 1