Загуба на антифриз
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Vardjiyski
- Потребител
-
Загуба на антифриз
Колеги имам проблем със загуба на антифриз.
Двигателят е м10 инжекцион. 40 000 км ми губеше по 0,5 литра на 500 км. антифриз но от две седмици започна да се губи по 1л. на 100 км.
От какво може да е?
Разхода на бензин си е същият и мощността не се е изменила. Видими следи от течове няма.
Двигателят е м10 инжекцион. 40 000 км ми губеше по 0,5 литра на 500 км. антифриз но от две седмици започна да се губи по 1л. на 100 км.
От какво може да е?

Разхода на бензин си е същият и мощността не се е изменила. Видими следи от течове няма.
- DIDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X3 3.0d '04
Ами щом нямаш течове твърде вероятно е да е гарнитура на главата.
Охладителната течност навлиза в цилиндрите и оттам през
гърнетата навън.
Охладителната течност навлиза в цилиндрите и оттам през
гърнетата навън.
BMW - Усещане за автомобил
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
според мен, първо, погледни дали отзад излиза повече пушак от нормално и после виж дали ти прави голямо налягане. в смисъл като развиеш капачката на антифриза налягането да е по-голямо от обикновенно. ако тези два фактора са на лице, вероятно е гарнитура на главата:(

Погледни си маслото ако вместо да намалява, което е естествено се покачва нивото му заедно с намаляването на антифриза отваряш главата(или е спукана или е гарнитурата) наи-лошия вариант
Ако не значи радиатор или съединение слагаш един вестник под колата и гледаш какво става на следващата сутрин. Антифтизът е мазен и ще го познаеш по вестника.Другаде няма от каде да губи вода.
Успех

Ако не значи радиатор или съединение слагаш един вестник под колата и гледаш какво става на следващата сутрин. Антифтизът е мазен и ще го познаеш по вестника.Другаде няма от каде да губи вода.
Успех
- Vardjiyski
- Потребител
-
Маслото си е наред(намалява и не се пресича). Налягането в радиатора си е наред. Аз също мисля, че е гарнитура и антифриза изгаря. Утре го отварям да видя.
Благодаря ви за съветите.
Благодаря ви за съветите.

- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Водна помпа виж водната помпа тя не тече когато колата е сприала огледаи около нея как е дереджето
Опитаи смъртта но не умираи
7 мнения
• Страница 1 от 1