Не включва 4 позиционния ключ за вентилатора. Дайте акъл
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Не включва 4 позиционния ключ за вентилатора. Дайте акъл
На Е - 30 - ката ми /316 1.8 карбуратор 1984 г./ след продължителен престой освен другото вентилаторът на отоплението не включва след завъртане на четирипозиционния ключ на всяко положение. Иначе духа топло и студено. Къде и какво да търся?
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Може да не е бушон. Моя вентилатор миналата зима изсвири на умрело и блокира и край! Ни гък ни мък. Въртя копчето - никъв риспонз. Айде разглобявай - оказа се, че просто моторчето е сдухало - поразхлабих му там ламаринтите, дето лагерува - и го поизлекувах. Ма сега трополясва от време на време. Дано не ми изиграе подобен номер и тая зима, че знаете ли как се отвиват болтчета с вкочанени от студ пръсти 

It's not who You are, it's who You know...
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
резисторите в таблото или разбит вентилатор 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
bmwpilot написа:Проверих всички бушони, дори изпуснах и загубих един. Един 20 амперов беще изгорял, смених го, нищо не се промени. Давайте нататък. Освен това не светят никакви светлини в купето по никакъв начин.
Я вземи и премери идват ли ти 12 волта на бушона ако ли не свържи 1 кабел към плюса и го пъхни към бушона и провери тогава... ако тогава тръгнат зна4и имаш липсващ плюс към таблото просто с един мост се хвани от друг бушон....

Карам винаги на безин ... нямам газ няма и да има 

Не включва 4 позиционния ключ за вентилатора.
Накрая майсторът го оправи. Все пак е бил моторът на вентилатора. А осветлението в купето е друга опера.
9 мнения
• Страница 1 от 1