Инфо за 325iX
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Новини
-
Инфо за 325iX
Днес един приятел си взе доста интересна Е30-ка...
325iX, автоматик. Дотук добре но ....колата е двуврат двоен стоп
До момента не предполагах за съществуването на подобно животно. Лайсните около прозорцитге не бяха хромираните, а черните, каквито се поставят на късните тройни стопове.
Екстрите: автопилот, ел. стъкла, ел огледала, ел шибидах, борд компютър (OBC), рекаро кожен салон, централно заключване, шпер. Тези са фабричните, а допълнително си има още куп неща плюс страхотен оптичен пакет. Но баси - двоен стоп с две врати ИХ ...те такова животно не бях виждал....
Това което имам като информация е, че тези екземпляри са лимитирана серия и съществуват 8 бройки в света. Тази е единствената такава в България. Ако някой има информация за тази толкова рядка модификация на iX-са нека да напише. Ще ми се да разбера и дали информацията ми е вярна.
325iX, автоматик. Дотук добре но ....колата е двуврат двоен стоп

Екстрите: автопилот, ел. стъкла, ел огледала, ел шибидах, борд компютър (OBC), рекаро кожен салон, централно заключване, шпер. Тези са фабричните, а допълнително си има още куп неща плюс страхотен оптичен пакет. Но баси - двоен стоп с две врати ИХ ...те такова животно не бях виждал....
Това което имам като информация е, че тези екземпляри са лимитирана серия и съществуват 8 бройки в света. Тази е единствената такава в България. Ако някой има информация за тази толкова рядка модификация на iX-са нека да напише. Ще ми се да разбера и дали информацията ми е вярна.
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1

Според моето скромно мнение.. неможе да се пройзведе автомобил (особенно от компания като БМВ) в 8 (осем) бройки.. мноо абсурдно звучи.. може би 80 или 800.Винаги съм си мислел, че IX се пройзвежда само в вариант с 4 врати и то след '87 (троен стоп).. ма знае ли човек.

- Новини
-
Чочо и аз така смятах но повярвай ми - колата не е преправяна - всичко си е на мястото ....има дори хидравлика на волана барабар с АБС и т.н. ....бе всички възможни екстри са набутани ....и климатик също. И всичко си е както си е. Не е правеняк. И аз не вярвах но днес я разгледах изцяло а и я покарах....
Факт е - произведена е въпроса е колко са произведените бройки, дали найстина са 8 каквато е информацията ми и има ли някакво наименувание серията. Втрещиха ме и черните лайсни около прозорците. На всички двойни стопове и на ранните тройни са хромираните .... а тези са си фабрично черни ... не са преправяни.
Факт е - произведена е въпроса е колко са произведените бройки, дали найстина са 8 каквато е информацията ми и има ли някакво наименувание серията. Втрещиха ме и черните лайсни около прозорците. На всички двойни стопове и на ранните тройни са хромираните .... а тези са си фабрично черни ... не са преправяни.
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
!!Asen_X написа:Чочо и аз така смятах но повярвай ми - колата не е преправяна - всичко си е на мястото ....има дори хидравлика на волана барабар с АБС и т.н. ....бе всички възможни екстри са набутани ....и климатик също. И всичко си е както си е. Не е правеняк. И аз не вярвах но днес я разгледах изцяло а и я покарах....
Никога не може да си сирурен, че не е преправяна.Може да е "правена" от някоя хубава немска тунинг фирма.. нали казваш, че има хубав оптичен тунинг, по него нещо не пише ли, или си е БМВиски?Баси.., ако разбереш нещо драсни, че ми е мноо интересно..

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Според ЕТК, 325iX Купе се е произвеждало от Февруари 1985-та до Февруари 1991-ва с прекъсвания от по 1 месец тук-таме.
http://www.realoem.com/bmw/select.do?vi ... ECE&arch=0
http://www.realoem.com/bmw/select.do?vi ... ECE&arch=0
Re: Инфо за 325iX
!!Asen_X написа:...плюс страхотен оптичен пакет...
Ако не съм много нахален, може ли да постнеш няколко снимки ако имаш (или ако можеш да направиш)

dZvero Sound... The funs starts here...
Peerless, Seas, Kicker, Audison, Orion, Hertz, Pioneer, DLS, Alpine, Biema... AUDIO

- Новини
-
- Новини
-
И на мен теглото ми се стори абсурдно, въпреки, че скоростите тежали доста....
Апропо ето тук има доста инфо за iX
http://home.earthlink.net/~hainesinutah ... iXfaq.html
Апропо ето тук има доста инфо за iX
http://home.earthlink.net/~hainesinutah ... iXfaq.html
- Новини
-
Според няколко сайта, iX се произвежда между 1987 - 1990 година...
Ето и тука така пише...
http://www.alloembmwparts.com/chassis_chart.html
Засега си е гатанка. ЕТК-то ми мяза най-достоверно но колкото и хора да питам всеки гледа малоумно като питам за двоен стоп ИХ....
Братушките обаче пишат, че има такова животинче....
Ето какво прочетох в www.bmworg.ru
85-й год был годом больших изменений - в этом году была представлена BMW 325iX - полноприводная модификация трешки.
Появление полноприводной модификации 325iX отчасти было следствием давления со стороны Audi. В частности, Audi атаковала BMW на спортивных соревнованиях, где создала себе неплохую репутацию за счет применения полного привода, и более того, начала установку полного привода на серийные автомобили. BMW ответил разработкой постоянного полного привода, с фиксированным распределением тягового момента в соотношении 37% на передние колеса и 63% на задние. Эта система была представлена только на 2,5 литровой модели Е30. 325iX была единственной полноприводной BMW, до тех пор, пока модель 525iX не появилась в 1991 году.
Ето и тука така пише...
http://www.alloembmwparts.com/chassis_chart.html
Засега си е гатанка. ЕТК-то ми мяза най-достоверно но колкото и хора да питам всеки гледа малоумно като питам за двоен стоп ИХ....
Братушките обаче пишат, че има такова животинче....
Ето какво прочетох в www.bmworg.ru
85-й год был годом больших изменений - в этом году была представлена BMW 325iX - полноприводная модификация трешки.
Появление полноприводной модификации 325iX отчасти было следствием давления со стороны Audi. В частности, Audi атаковала BMW на спортивных соревнованиях, где создала себе неплохую репутацию за счет применения полного привода, и более того, начала установку полного привода на серийные автомобили. BMW ответил разработкой постоянного полного привода, с фиксированным распределением тягового момента в соотношении 37% на передние колеса и 63% на задние. Эта система была представлена только на 2,5 литровой модели Е30. 325iX была единственной полноприводной BMW, до тех пор, пока модель 525iX не появилась в 1991 году.
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2