помпа
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
помпа
или спирачна течност, ама по-скоро помпа или вакум.
Като седя с натиснат съединител в продължение на 25 секунди и колата тръгва - все едно не е обезвъздушена. Спирачките също потъват, когаро ги държа продължително до едно ниво.
Спирачна течност си имам и то доста, съмнявам ме вакуум.
А вие как мислите
Че както си чаках за обратен завой на околовръстното с навит волан на първа и тя изведнъж като тръгна и докато се усетя бях на половината платно, добре че хората успях а да спрат.
Ати
Като седя с натиснат съединител в продължение на 25 секунди и колата тръгва - все едно не е обезвъздушена. Спирачките също потъват, когаро ги държа продължително до едно ниво.
Спирачна течност си имам и то доста, съмнявам ме вакуум.
А вие как мислите

Че както си чаках за обратен завой на околовръстното с навит волан на първа и тя изведнъж като тръгна и докато се усетя бях на половината платно, добре че хората успях а да спрат.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- vaskoto1
- кандидат ентусиаст
-
не губи течност-само губи налягане-течноста се промъква зад гумичките...
препоръчвам смяна на помпата-смяната на гумички е за съжаление временно решение-цилиндъра също има износване.
препоръчвам смяна на помпата-смяната на гумички е за съжаление временно решение-цилиндъра също има износване.
- ati
-
странно - снощи след екшъна забелязах, че педала на спирачката се качи много, стана си хубав твърд и само леко изпуска налягане на светофар, но един мм, след което спирачките са бетон и педала си седи горе. Съединителя след дрифтовете си беше хубав, БМВ-ейски твърд, а не като на японски автомобил. Че е за смяна помпата или поне гумичките на съединителя, а скоро и на спирачките е ясно, но все ме гложди мисълта, че основен проблем е спирачната течност, която се е насмукала с вода, защото при топло време нямам почти никакви проблеми, когато захладнее започва да прави така. Дали преди да махна помпата да не опитам да сменя само течността, да се убедя или е безсмилено (попма съединител така или иначе се сменя)
Ати
Ати
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Добре ти е качила педала. След ден-два изведнъж ще падне и ще се налага да тръгваш с палене на скорост. Не се ебавай с помпата, а или нова или при Настев да ти смени гумичките. Аз така като тебе се услушвах, услушвах и една неделя отивайки на кафе ....... И после три дена карах с майката на уста и без съединител 

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
ati написа:странно - снощи след екшъна забелязах, че педала на спирачката се качи много, стана си хубав твърд и само леко изпуска налягане на светофар, но един мм, след което спирачките са бетон и педала си седи горе. Съединителя след дрифтовете си беше хубав, БМВ-ейски твърд, а не като на японски автомобил. Ати
Какъв извод си правиш ?

- ati
-
утре се свалят и двете помпи на съединителя и отиват за гумички (то направо и спирачната ще сваля).
9 мнения
• Страница 1 от 1