Ангелски о4и идея
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
- 

- Кара: 318
ЗА ТОВА СТАВА ВЪПРОСKIM написа:със какво да съм ги боядисал?аз на ринговете отзад залепих светлоотразяващо фолио.
- Ivailo_Litsov
- кандидат ентусиаст
- 

KIM написа:със какво да съм ги боядисал?аз на ринговете отзад залепих светлоотразяващо фолио.
по-добре го махни това фолио и оребри ринговете на ситно отзад,примерно с пила или ъглочайфчето.така ще отразява свелината равномерно.
- humman
- кандидат ентусиаст
- 

братлета а аз как да си сложа такива "ангелски очи" имам БМВ 324 тд от 88 година Е30 може ли му се слагат такива работи
			Автомобили по поръчка внос от Германия тел:0878/725 032
		- humman
- кандидат ентусиаст
- 

мерси много намерих това което ме интересуваше сега ще трябва да го направа    а да питам за тая пластмаса от къде да е намера ???
 а да питам за тая пластмаса от къде да е намера ???
			 а да питам за тая пластмаса от къде да е намера ???
 а да питам за тая пластмаса от къде да е намера ???Автомобили по поръчка внос от Германия тел:0878/725 032
		Ivailo_Litsov написа:KIM написа:със какво да съм ги боядисал?аз на ринговете отзад залепих светлоотразяващо фолио.
по-добре го махни това фолио и оребри ринговете на ситно отзад,примерно с пила или ъглочайфчето.така ще отразява свелината равномерно.
ами те са ми наребрени отзад обаче допълнително сложих и фолио
..ето виж моята!!humman написа:братлета а аз как да си сложа такива "ангелски очи" имам БМВ 324 тд от 88 година Е30 може ли му се слагат такива работи
 http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.ph ... c&start=15
 http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.ph ... c&start=15"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......."                                                      
		- humman
- кандидат ентусиаст
- 

KIM мерси братле ще си купа и ще си сложа да видим кво ще стане.....да те питам от вън ли да ги сложа или от вътре.........Людмил бате видях няколко снимки и ми хареса ония сините и ще си сложа такива мерси за демото
		- ///Явор
- Летящия холандец
- 

- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- humman
- кандидат ентусиаст
- 

а няма ли да изглеждат грозно и да изгорят по време на дъжд
		- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
- 

- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
То това "  " не случайно е там
 " не случайно е там   Разбира се че трябва да ги сложиш вътре във фаровете колега. Аз не съм виждал някой да ги е сложил извън фаровете, но ако някой има снимка на такова изпълнение би било добре да ги пусне тук да видим резултата.
  Разбира се че трябва да ги сложиш вътре във фаровете колега. Аз не съм виждал някой да ги е сложил извън фаровете, но ако някой има снимка на такова изпълнение би било добре да ги пусне тук да видим резултата.
			 " не случайно е там
 " не случайно е там   Разбира се че трябва да ги сложиш вътре във фаровете колега. Аз не съм виждал някой да ги е сложил извън фаровете, но ако някой има снимка на такова изпълнение би било добре да ги пусне тук да видим резултата.
  Разбира се че трябва да ги сложиш вътре във фаровете колега. Аз не съм виждал някой да ги е сложил извън фаровете, но ако някой има снимка на такова изпълнение би било добре да ги пусне тук да видим резултата.THE ONE & ONLY E30
		- humman
- кандидат ентусиаст
- 

ааааа   разбрах май се изложих ясно а един колега в началото на темата беше казал че може с маркуч и млечно бял силикон така може ли
  разбрах май се изложих ясно а един колега в началото на темата беше казал че може с маркуч и млечно бял силикон така може ли   

разбрах май се изложих ясно а един колега в началото на темата беше казал че може с маркуч и млечно бял силикон така може ли

И да се намеся  за колегите които мослят да слагат на Е30-1.фолиото озад (за рефлектор)желателно е да е алуминиево(има в Практикер)за да не се стопи от темп. на крушката(ринговете са в фара).2.диодите трвбва да са,някакви темп.-устойчиви,по същата причина.аз ви казвам като препатил
 за колегите които мослят да слагат на Е30-1.фолиото озад (за рефлектор)желателно е да е алуминиево(има в Практикер)за да не се стопи от темп. на крушката(ринговете са в фара).2.диодите трвбва да са,някакви темп.-устойчиви,по същата причина.аз ви казвам като препатил  като покарам и после оставя на габарит-късите светят известно време по-тъмно ,после изравняват.понеже се дискутира има и вариянт ринговете да са отвън,но се слагат под пексиглаз-изработва се на термо преса по формата на стаклото,ще потърся материала,ама е грозно!!!
като покарам и после оставя на габарит-късите светят известно време по-тъмно ,после изравняват.понеже се дискутира има и вариянт ринговете да са отвън,но се слагат под пексиглаз-изработва се на термо преса по формата на стаклото,ще потърся материала,ама е грозно!!!
			 за колегите които мослят да слагат на Е30-1.фолиото озад (за рефлектор)желателно е да е алуминиево(има в Практикер)за да не се стопи от темп. на крушката(ринговете са в фара).2.диодите трвбва да са,някакви темп.-устойчиви,по същата причина.аз ви казвам като препатил
 за колегите които мослят да слагат на Е30-1.фолиото озад (за рефлектор)желателно е да е алуминиево(има в Практикер)за да не се стопи от темп. на крушката(ринговете са в фара).2.диодите трвбва да са,някакви темп.-устойчиви,по същата причина.аз ви казвам като препатил  като покарам и после оставя на габарит-късите светят известно време по-тъмно ,после изравняват.понеже се дискутира има и вариянт ринговете да са отвън,но се слагат под пексиглаз-изработва се на термо преса по формата на стаклото,ще потърся материала,ама е грозно!!!
като покарам и после оставя на габарит-късите светят известно време по-тъмно ,после изравняват.понеже се дискутира има и вариянт ринговете да са отвън,но се слагат под пексиглаз-изработва се на термо преса по формата на стаклото,ще потърся материала,ама е грозно!!!"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......."