Интересна идея за преден лип

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 10 Мар 2009, 12:20

Illusion написа:
Azidaha написа:Въпрос с повишена трудност към всички:
Къде са му мигачите, на този с липа от Пасат?
:mhihi:

Отзад. :D
Отпред вместо габарити
:yes:

Аватар
Кара: e30 318is

Мнение от E30_M_Tech_ll » 10 Мар 2009, 12:38

Отпред вместо габарити

точно ;)
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Myxa-TePoPuCT » 10 Мар 2009, 20:26

А тоз лип от голфа дет е за 22 кинта оригинален ли е, е нещо ме съмнява?
ама и 60 да е , пак си е грозно ... цялата работа ми прилича като на една е30-ка пак тука от форума някой си е беше купил и беше с предна броня на голф 3 ...
секи слага, липчета от пасат, броня от голф, фарове от лада, съединител от волга, седалки от фиат, халогени от голфче.за тва казвам .. купете си по едно голфче идете в пепник и го накичете и така ...

иначе по темата къф е шанса предната броня на тая с пасатовия лип, да е някакси преправена задна ? или няква заигравка с лайстните ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше е39 530dM-sport,e60 530d M-sport

Мнение от 320iPower » 10 Мар 2009, 20:54

тука си говорим за практична идея за преден лип!!!
ти като си по оригиналното що не си събра пари за поне цял мтехник пакет ами си сложил само престилка :mhihi:
колкото моита кола е накичена толкова и твоита!!!
Последна промяна 320iPower на 10 Мар 2009, 21:48, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 320iPower » 10 Мар 2009, 21:27

верно не се бях загледал че го няма капачето на лаистната дето е за куката за теглене
може да се смъква цялата лаисна ако се наложи да се навива куката за теглене :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Myxa-TePoPuCT » 10 Мар 2009, 23:37

320iPower написа:тука си говорим за практична идея за преден лип!!!
ти като си по оригиналното що не си събра пари за поне цял мтехник пакет ами си сложил само престилка :mhihi:

приятелю, купих си колата така с престилката :) явно предния собственик не е имал пари да си купи цял пакет. Но предпочитам да си карам колата без лип , без лайсна... вместо да е кича с разни глупости от други марки коли.

Потребител
Аватар

Мнение от Katia's » 11 Мар 2009, 0:40

Myxa-TePoPuCT написа:
320iPower написа:тука си говорим за практична идея за преден лип!!!

приятелю, купих си колата така с престилката :) явно предния собственик не е имал пари да си купи цял пакет. Но предпочитам да си карам колата без лип , без лайсна... вместо да е кича с разни глупости от други марки коли.

Аве, ти не си маняк. Не експериментираш и не виждаш красотата от симбиозата на фешън джигитски части със стокова Е30-ка и как тази симбиоза изстрелва Е30-ката до нивото на хондички, маздички, орелчета, гоуфчета и други подобни маняшки марки за средностатистическия рурален (не е правописна грешка, а чуждица) манталитет.
Важното е да е по-евтинко и ефектно, а че не е оригиналното, ко се палиш толкова? Това липче решава едни от най-основните проблеми на 90%+ от ентусиастите тука, а ти си се хванал да се заяждаш с тях за глупости. Я поспри малко, глей си твоята кола и не се обаждай като няма какво градивно да кажеш по темата! :twisted: :twisted: :twisted:
Дори хора, които не бяха там, живо си спомняха точно какво се случи...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 11 Мар 2009, 1:15

Ей че лошо Кате :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от E30_M_Tech_ll » 11 Мар 2009, 1:23

Myxa-TePoPuCT написа:иначе по темата къф е шанса предната броня на тая с пасатовия лип, да е някакси преправена задна ? или няква заигравка с лайстните ?

пак имаме верен отговор точно от задна лайсна е правена предната на тая и според мен е много добре
а инъче тя си има мигачи във фара на мястото на габаритите
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 320iPower » 11 Мар 2009, 22:01

аиде заебаваите го тоя лип вече и мене не ме кефи че е от голф ама предпочитам с него от колкото без никакъв,ако успея да взема нещо истинско ще го заменя с радост,но за сега така ще се кара днес го огънах на обратно през една шахта като минах,но е още на колата и е непокътнат :D

Потребител
Аватар

Мнение от pavca » 11 Юли 2009, 14:53

Наскоро си поръчах от един сайт-avtosklad.bg Излезе ми около 70лв. с доставката по Еконт.Мисля,че беше чешко производство.И си е точно за Е30 :) Стои перфектно :twisted:

Аватар

Мнение от E30_M_Tech_ll » 11 Юли 2009, 15:23

http://www.avtosklad.bg/details-570/BMW+BMW+3+E30+преден+спойлер+10/87-.html
ха смятай.... :) кирийка...

Предишна

Назад към E30