слаби места по купето
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
аз пък си взех двоен 84г. и го пребоядисах единствено защото винаги го к правя като сменя колата, НО го кърпих единствено на предния калник в долния му край(малко по на ляво от съединителя) така че те гният ако не са поддържани, не е закон че всичките трябва да са гнили там и там

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Малкия написа:Бате м/у твоита и моита Е30ка има разлика от небето до земята![]()
Аре по лекинко.. се едно па твойта е да си ебе майката.. как го каза се едно е М3 Спорт Еволюшън на 20 000км..
- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
мoже и CSL да е ти ко се мешаш в чужди коментариSlipKnoT написа:Малкия написа:Бате м/у твоита и моита Е30ка има разлика от небето до земята![]()
Аре по лекинко.. се едно па твойта е да си ебе майката.. как го каза се едно е М3 Спорт Еволюшън на 20 000км..

- Малкия
- М40 Forever
-
Аве са ако имаш да ми казваш нещо като се видим мое да ми го кажеш лично
Първо темата е за ламарините на Е30 ти ми пишеш че колата ми била М3 и то без въобще и да съм намеквал за това. Второ как така ше се намесваш ти в мои коментари за когото и да е било
Са да си имаме уважението ма... 

- SlipKnoT
- devildriver
-
Точно си изтрих мнението за да ти кажа на живо, че от страни изгжда смешно.. "моита е най хубава".. ма ти си знаеш..
- Малкия
- М40 Forever
-
Добре бе пич някаде да съм написал че моита е наи перфектна я се стегни стига сме палнили темата с обясненияSlipKnoT написа:Точно си изтрих мнението за да ти кажа на живо, че от страни изгжда смешно.. "моита е най хубава".. ма ти си знаеш..

- SlipKnoT
- devildriver
-
Ок.. нз.. ще се разбереме, ако някои път намина към Еко.. моля някои буден модератор да ни изтърже мненията..
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Кой не гние бе вие луди ли сте
То по София не можеш да видиш читаво е30 сичко е гнилоч без там некви боядисани или изложбени
Е верно двойнио позагнясват повечко ма то от ЕГНто
Не че се олекотяват като орлеата ма тук там им тръгва ръст 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- niko_first
- младши ентусиаст
-
Малкия написа:Бате м/у твоита и моита Е30ка има разлика от небето до земята![]()
човече аз ти казвам ,че и по мойта няма гран ръжда, а изопшо не се опитвам даж праа некво сравнение м/у двете. оше повече че изопшо не съм я виждал твоита

само гасссс на ИС-ката
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
не видях някои да е посочил долния ръб на предницата, точно под бронята където се захваща предния спойлер - на повечето е30ки тоя спойлер липсва, съответно няма кой да пази ламарината от вода, кал и други, и там ръждясват също 

- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
То на опела ако не му смениш веждите със маслото до следващата смяна на масло може да не са останали вежди за смяна
А за моята Е30 има некви ръжди около кутията с бушоните ма то само козметично не е станало само тор 

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2