Предлагат ми 323-ка, посъветвайте ме!

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от BMW323i » 02 Ное 2004, 12:29

Бахти сравнението БМВ и Лада Самара,що не го сравни с каруца вееее....аз карам такова БМВ 323и 84г. и изобщо не мисла да го сменявам,на път не ме е оставило НИКОГА ама НИКОГА,а патувам доста,на километража показва 340 000км.(а кои знае колко са)и изобщо не ме притеснява това,разхода на газ извън градско е 11/100 при скорост 130-140км/ч,ремонтите са рядкост такова нещо не се чупи лесно,та ти си прави сметка.Все пак гледаи да не е карано като за последно и да е побългариавано.
А за Ладата немам думи такова да ми подарят ще ги съдия за обида :evil:

п.с.Виждал съм Пассат на 170 000 94г. с два основни ремонта(втория го прави бащами)така че когато копуваш кола не гледаи километри и години а састояние на самата кола
Опитаи смъртта но не умираи

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325i » 02 Ное 2004, 17:04

аз пък съм виждал Пасат на 900 000км...'97 май че :roll: ;)
Евала на тунинга! Тунинговайте при нас!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zik » 02 Ное 2004, 17:26

smoKing написа:батенце, ходи чуй и покарай малко зверчето да видиш за кво става на въпрос, ще кажеш "да ги е*а тия специалисти от форума" и ще удараш пачката от капака. така се купува бмв батка - от сърце. :driving:

Аз така си купих 320-ката но след година каране ре6их 4е ми треа кола за возене. Ходи гледай, карай, помисли и после парите на капака и тва е :D Успех ти пожелавам и най вече късмет :yes: Не е нужно да слушаш който и да било. Просто ти питаш и всеки си казва мнението или опита :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 02 Ное 2004, 19:58

слушай Деф Лепард той ги разбира много свежи идеи пуска.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

Потребител
Аватар

Мнение от СПОРТЕН » 03 Ное 2004, 9:56

8) продавам си моята 323'ка е30...!!! големи специалисти се извадихте :twisted: - карам си я от 4 години и няма никав проблем....и разхода жуоб6е не е 15/100....на мен ми дава 12 макс а изжунградско 10/100...!!! колата си заслужава,които иска 150 кон4ета под капака да драска!!! бмв е30 323 86г./тъмно синйо/новия мотор 150 кон4ета(перфектен)/тъмни джамци/ел.стукла и огледала/джанти 15'ки...яки/вси4ко платено и т.н...-1450 лв.!!! които се интересува да драска и 6а си остава тел. 8)
BMW бе, тва е

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 03 Ное 2004, 11:28

b2 написа:слушай Деф Лепард той ги разбира много свежи идеи пуска.

10x че ми написа ника правилно :)
идеята ми беше че ние тука сме се събрали все някви луди шовинисти дето кат чуем "бмв" и ни пречернява (образно казано), а човека отскоро влиза във форума, дали и той е такъв ? малко ме съмнява щото ако беше нямаше да задава тоя въпрос ми направо щеше да отиде и да купи 323-ката... що никой не го пита за какво ще я ползва тая кола ? щом търси коли дето струват между 1000 и 2000лв. значи или не може да си позволи по-скъпа, или е луд фен който иска да има и поддържа такава кола - ако беше така пак нямаше да ни пита => не е такъв...
и пак се връщаме в началото: що не го питахте за кво му е?
човека може да иска кола която да го закара от т. А до т.Б...
може да иска кола с евтина поддръжка (и да е чувал че бмв-тата просто не се чупят :D )
може пък да иска кола със задно за кеф...
може да е луд шофьор дето иска мощна кола ама не може да си позволи по-нова....
и въобще - вероятностите са много, затва и напрайх сравнение с лада - щото тя е на другата крайност

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emdless4 » 04 Ное 2004, 16:13

Благодаря на всички за мненията! Отказах се от колата, все пак е 20 годинки са си множко за мен. Мислех, че това просто е някакъв рядък модел, и за това се бях хвърлил. Ще оглеждам за нещо по-новичко, ако трябва ще събирам и парици за е36. А в описанията на Деф Лепард ме има - точно луд шофьор съм, дето иска мощна кола ама не може да си позволи по-нова.... :twisted: Пък и все си мислех че БМВ-тата не се чупят много наситина... 8) Благодарности още веднъж за съветите!

DEFLEPPARD написа:
b2 написа:слушай Деф Лепард той ги разбира много свежи идеи пуска.

10x че ми написа ника правилно :)
идеята ми беше че ние тука сме се събрали все някви луди шовинисти дето кат чуем "бмв" и ни пречернява (образно казано), а човека отскоро влиза във форума, дали и той е такъв ? малко ме съмнява щото ако беше нямаше да задава тоя въпрос ми направо щеше да отиде и да купи 323-ката... що никой не го пита за какво ще я ползва тая кола ? щом търси коли дето струват между 1000 и 2000лв. значи или не може да си позволи по-скъпа, или е луд фен който иска да има и поддържа такава кола - ако беше така пак нямаше да ни пита => не е такъв...
и пак се връщаме в началото: що не го питахте за кво му е?
човека може да иска кола която да го закара от т. А до т.Б...
може да иска кола с евтина поддръжка (и да е чувал че бмв-тата просто не се чупят :D )
може пък да иска кола със задно за кеф...
може да е луд шофьор дето иска мощна кола ама не може да си позволи по-нова....
и въобще - вероятностите са много, затва и напрайх сравнение с лада - щото тя е на другата крайност

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 05 Ное 2004, 1:05

Ама ти видя ли я изобщо колата, или те отказаха тия професори :lol:
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emdless4 » 05 Ное 2004, 9:34

b2 написа:Ама ти видя ли я изобщо колата, или те отказаха тия професори :lol:

отказаха ме :lol: :lol: :lol:
аз съм в София, а колата - на 200 км от тук, а и по думите на собственика съдя, че не е в най-цветущо здраве, та си спестих разходката :(
а и не знаех 323 какво е все пак, ще търся нещо по-новичко май, като дойдат по-добрите 8) времена 8) 8)

Предишна

Назад към E30