Е30 с една чистачка
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Цялата тая работа ми прилича на Golf с angel eyes. Знаете на коя марка най-много ходят, както и едната чистачка...
- stillo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 Cabrio с M52B28
- Мечтае да кара: чисто нов Х6 с двигател реактивен
Носталгията си е нормална.... все пак такава е30-ка рядко може да се види.... браво определено е доста табетлийски направена с много труд и пари предполагам.....но като видях снимките в галерията ти на новата красавица......се изкефих евала баце, черната е 30-ка я бях видял веднъж в севлиево до автогарата и ми останаха очите на нея(нали и аз съм им голям фен) дано скоро и моята да сабира погледите....за черната е30-ка ми бяха казали че е 1.8ис-ка а бялата с къв мотор е била??
а относно едната чистачка днес поогледах от близо как стоят нещата (преди писах малко на изуст) и определено не е толкова лесно колкото изглежда а и вие малко ме отчаяхте че чак почти се разубедих да я правя.....но не се знае още ако я направя ще снимам и ще кача снимки за другите ентусиасти които им харесва....
А относно това за голфовете........ всичко е въпрос на вкус
а относно едната чистачка днес поогледах от близо как стоят нещата (преди писах малко на изуст) и определено не е толкова лесно колкото изглежда а и вие малко ме отчаяхте че чак почти се разубедих да я правя.....но не се знае още ако я направя ще снимам и ще кача снимки за другите ентусиасти които им харесва....
А относно това за голфовете........ всичко е въпрос на вкус
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
мисля, че е излишно да се занимаваш с глупости
хич не седи добре, аз за функционалност колегите красноречиво се изказаха, та зарязвай този проект докато е време

хич не седи добре, аз за функционалност колегите красноречиво се изказаха, та зарязвай този проект докато е време

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2