Прекъсва....

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Прекъсва....

Мнение от ati » 02 Сеп 2004, 13:19

Мамка й :evil:
През нощта така добре се забавлявахме с нея, а на сутринта взе да прекъсва :evil:
Помислих си, че ми свършва газ-та (че не ми работи показалото) и сипах, ма не. На бензин, на газ на без нищо - в ниските все прекъсва.
Реших, че щом и на газ прекъсва, сигурно е от запалителната уредба. Едно на ръка, че не можах да отвия свещта на първи цилиндър, но ме съмняват кабели и капачка.
Ако ме питате защо го пиша...
Ми яд ме е.
Така й се радвам на тая кола, тъкмо я бях понагласил да понавървява малко и сега се наложи да увелича малко притока на газ, за да не гасне и тресе на ниски и естествено сега пак набирам като трамвай :evil:
Не може ли поне веднъж да си взема кола, която да работи цяла седмица, преди да ми скъса нервите :evil: :evil: :evil:
Ма като си гледам късмета и ново БМВ да взема, след 300 км ще му се откачи мотроника и ще избяга през капака, оставяйки място за по още едно амортисьорче и диффа ще излезе да ме налага с кардана.
А не е да я зоря зверски колата, карам си.....
Мамка му :evil:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 02 Сеп 2004, 14:04

Пак си се скарал с колата си а :lol:
Направи си бърза справка кога са сменяни въздушен, горивен филтър... Понякога мизерийте с нестабилната работа на двигателя са от тях а и това май е най-евтиния и приятен вариант, та погледни ги :wink:
Виж да не смуче отнякъде въздух - пробити маркучи или въздуховоди ....

Аватар

Мнение от ati » 02 Сеп 2004, 14:09

ми въздушния е нов, а на тая газова знам ли къде й е филтъра, има ли въоще и какъв му е случая. ПОнеже и на бензин го прави ме навежда на мисълта, че не е филтър (от днес за утре и двата едновременно да си заминат ще е прекалено голямо съвпадение дори за мен), с Киро мерихме вакуми във вторник, когато сменях маслкото и бяха ок, остават само тъпите кабели.
Абе на някой да му се валят кабели за М10 из къщата :?:
Асенеее, дай ми от М42, барем тръгне тая кола

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530iA Touring
Мечтае да кара: e3-е39
Детайли за колата: 2001

Мнение от dankata » 02 Сеп 2004, 15:20

Ati, честито и от мене за колицата (малко със закъснение ама да ти го кажа). Филтъра на газта е върху първия клапан откъм бутилката. Сваля се лесно и се чисто по-лесно. Както каза Асен виж си въздохопроводите.
А инак, тия проблеми дет са те налегнали са най-неприятните гадни мизерийки, които могат да те сполетят. Ако беше нещо очебодно да го оправиш, а така.....абе заеби. И аз много се ядосвах на времето така :!:
Ще я оправиш :arrow: все пак и тя душа носи :wink:

Аватар

Мнение от ati » 02 Сеп 2004, 15:21

Тъкмо слизах с намерението да сложа кабелите от шестака и реших преди това да запаля е30-ската. Сега работи стабилно, мазно, все едно нищо е е било :shock:
завъртях си газ-та - продължава да мърка, форсира се както никога преди :shock:
сега ако някои ми каже какво й е ще черпя :!:

Правопис Мастър
Аватар
Кара: X5

Мнение от MOPKOB » 02 Сеп 2004, 15:21

И по тоя повод ... в неделя може ли да пътуваме с моята, а не с твоята ?
Изображение

50" ракия тийм
Аватар
Кара: 330 d

Мнение от tonkata » 03 Сеп 2004, 0:17

на4и имам подобен проблем и с моята смени вси4ките работи дето ти мисли6 4е е от тях ама пак.та ако са кабели или све6ти 6е прекъсва постоянно.смени пурво капа4ката и палеца(около 20лв нови)и провери делкото да няма луфт.за бензинопровода дума да не става 6то ти казва6 4е прекъсва и на газ така че или тоци или сму4е въздух.провери гумения марку4 от дебитомера кам колекторите и гарнитурите на смукатекните колектори.успех

Потребител
Аватар

Прекъсва...

Мнение от atanas_denev » 04 Сеп 2004, 9:54

И аз имам са6тия проблем.Започна след като ми грамна палеца и ми повреди делкото,взех едно от моргата в началото колата беше огън а сега студене неможе да нареди 4 целиндара.А като я напана и чупи жатрешната засе4ка на палеца и тои прежарта.Помагаите

Аватар

Мнение от ati » 04 Сеп 2004, 11:31

Благодаря за отговорите :D
Оказа се съвсем друг проблема - бил й в повече въздуха :D
След като сложихме стар въздушен филтър и намалихме блендата на всмукателните тръби вече прави 80 на втора :twisted:
Интерсно се получи снощи, че по едно време пак започна така да прави и вече бях готов да я ...... да й направя нещо лошо и газ, газ газ и се оправи - поглеждам си температурата - малко по-ниска. Най-очудващо е, че ми работи клапата за топъл.студен въздух към двигателя след цели 21-години и когато отвори за студения въздух започва да ги прави, сега някак ще трябва да я обработя и нея :D
Ма сега вече е кефффф :twisted:
Ати

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 04 Сеп 2004, 21:01

Ako kara6 na gas vinagi triabva da si gotov za iznenadki.Ama nali znae6 ednoto za drugoto.

Назад към E30