Айде и аз в отбора - 320 кабрио
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Айде и аз в отбора - 320 кабрио
Да се похваля,
от днес съм горд собственик на новичко 320i
Още отсега обаче искам да го upgrade-на откъм музиката. То е с базовото CD+radio и музиката е звука е направо трагедия. Ако може съвет, като не искам да сменям оригналното CD+радио, а само да сменя колконите, евентуално някакви усилватели и да сложа допълнително тонколони.
Ако някой има адекватен съвет мисля още утре да го вкарвам в бокса, щото с тая музичка в момента е

от днес съм горд собственик на новичко 320i
Още отсега обаче искам да го upgrade-на откъм музиката. То е с базовото CD+radio и музиката е звука е направо трагедия. Ако може съвет, като не искам да сменям оригналното CD+радио, а само да сменя колконите, евентуално някакви усилватели и да сложа допълнително тонколони.
Ако някой има адекватен съвет мисля още утре да го вкарвам в бокса, щото с тая музичка в момента е

Последна промяна Koliu на 12 Ное 2008, 12:40, променена общо 1 път
Честито! Много безаварийни и много да те радва.
Колегата mtrolev си е слагал допълнително музика в Авител и видях, че е направено много грамотно и читаво. Можеш да го питаш него за подробности.
Чакаме снимки
Колегата mtrolev си е слагал допълнително музика в Авител и видях, че е направено много грамотно и читаво. Можеш да го питаш него за подробности.
Чакаме снимки

- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
И от мен честито . Дано ти оправдае инвестицията
Колкото до музиката сигурен съм , че може да се направи просто трябва да откриеш точното място и точния човек , за съжаление аз също не мога да ти помогна с идея и акъл освен да те посъветвам същото като колегата absix, т.е. да пратиш допитване до mtroliev
Още веднъж много безаварийни километри с новия покривогубещ се автомобил

Още веднъж много безаварийни километри с новия покривогубещ се автомобил

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
gecko написа:Не разбирам защо германците така са го направили базовата музика примерно в Х5 музиката е трепач...иначе ... чакаме снимки
Нормално е в Х5 всичко да е с една идея по-добро, щото е по-висок клас.
Честито за новата кола и само хубави моменти с нея!!!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
absix написа:MaXimal написа:Ако се поинтересувате малко ще видите, че ма доста нива на музиката като се започне от 1000 и се стигне до 3000 лева мисля.
До 4,500
Е мойта беше баш толкова и я изкорубих зверски. Не беше лоша обаче. За заводска музика си беше супер. Това в мое лично мнение де на някой може и да му звучи кофти.
А иначе на колегата с кабриото ЧЕСТИТО

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
mtroliev написа:Е мойта беше баш толкова и я изкорубих зверски. Не беше лоша обаче. За заводска музика си беше супер. Това в мое лично мнение де на някой може и да му звучи кофти.
За HiEnd ли говориш че не става и си я изкорубил.
Щото колегата максимал има само HiFi и спечели доста наградки за саунд, а след него има ProLogic7 , което аз съм имал и нямах забележки съответно, а за HiEnd мисля Г-н Коларов може да каже как е

Най-скъпата и яката е Individual High End, не съм сигурен дали е същата като на Коларов, ама определено кърти мивки
HiFi < Logic 7 < Individual
~1100 лв < ~2300 лв < ~ 4200 лв (цените са за Е93, но сигурно са близо до тия за Е92).

HiFi < Logic 7 < Individual
~1100 лв < ~2300 лв < ~ 4200 лв (цените са за Е93, но сигурно са близо до тия за Е92).
Последна промяна absix на 08 Юли 2008, 11:09, променена общо 1 път
BMW lover написа:mtroliev написа:Е мойта беше баш толкова и я изкорубих зверски. Не беше лоша обаче. За заводска музика си беше супер. Това в мое лично мнение де на някой може и да му звучи кофти.
За HiEnd ли говориш че не става и си я изкорубил.
Щото колегата максимал има само HiFi и спечели доста наградки за саунд, а след него има ProLogic7 , което аз съм имал и нямах забележки съответно, а за HiEnd мисля Г-н Коларов може да каже как е
Аз имах тая система мисля че ProLogic7 беше дето е с усилвател две басчета в седалките и 13 колкони по колата мисля. Те тва имах.
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series