Служебния автомобил ACS3
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
65 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
Това е друго нещо. Колата е убиец. Какво обаче се крие зад код името "Служебен автомобил" ?
Специалист-Икономист
Няма значение приятелю идеята бе повече хора да видят поста и да си кажат мнението а иначе колата е фирмена а аз съм вицето ако може така да се каже. Много бих се изкефил да се съберем хора от форума някъде на готино заведенийце да обсъдим да обменим опит за тунига и тунинг фирмите в БГ. Аз примерно търся един карбонов капак на
Vorsteiner VRS Vented Race Hood Double Carbon Black
и ми обявяват цифри от 3800 до 5000. Направо нереално тоя капак струва 1600$.Та така някъде на по кафенце да се съберем поне. Ако има желаещи пишете. 

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
пичага и 20.000 евро да си дал за музика колегата има предвид че плейера стой като гноясала пъпка на лице на памела андерсон
(ебахти и метафората) щом не те дразни нито на нас дразни карай...
КОЛАТА ТИ КЪРТИ МИВКИ БАЦЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
към мотора има ли нещо или чист 2.0 дизел? всмисъл имаха някакъв пакет подобрения за мотора и скачаше към 200++ коня не че 180 и нещо са малко де

КОЛАТА ТИ КЪРТИ МИВКИ БАЦЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

към мотора има ли нещо или чист 2.0 дизел? всмисъл имаха някакъв пакет подобрения за мотора и скачаше към 200++ коня не че 180 и нещо са малко де
- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
колега и 600000лв да струва за мен е супер грозно на това готино БМВ, не се сьрди но тва е мойто мнение и аз мисля да слагам Ипод но в джабката не на сред колата , една професионална HI-FI за тези пари дето си дал на БМВ щеше да е много по добре от този Пайнерmtroliev написа:Пичага незнам защо ама се изказа неподготвен музиката в колата съм я слагал преди година и ми струва 6000лв без да има ТВ.Kъм Пайнера съм вързал с интерфейсен кабел 80ГБ Видео IPOD. Направо ще ти изтръпне мозъка ако поседиш малко вътре на затворени джамове.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
mtroliev написа:Исках да ддобавя още 15 снимки ама ме отреза системата рече: Тази категория е достигнала своя лимит от снимки. Не можете да добавяте повече. Моля, свържете се със системния си администратор за повече информация. Доста гадно но е факт ако някой може да ме ориентира как да кача още
качи си снимките направо в темата не в галерията и готово .. и 100 може да сложиш
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
65 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series