Служебния автомобил ACS3

5-та серия ('02- ), 7-ма серия ('01- ), 1-ва серия ('04- ), 3-та серия ('05- ), Х серия

Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 30 Юни 2008, 22:29

колега, много ми хареса външният тунинг. Досега не бях виждал ACS-тунинг на Е90 и определено много ми допадна!
:yes: :yes: :yes:

За ЦД-то (пък ако ще и 60к EUR да струва) не ми се прави усилие да си отварям устата ... :help: Ако те видя в Несебър ще те гоня да ми покажеш на живо :lol:

Не разбирам с тези номера роднини с колегите от Влас ли си? Ако нямаш роднинска връзка, явно има полза от тях ... да взема и аз да си сложа такъв :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mtroliev » 01 Юли 2008, 11:11

absix написа:Няколко пъти се засичаме с тебе тука из Студентски. Колата наистина е супер на външен вид, ама и аз ще се присъединя към колегите, който намират за отвратително това с Пайнера :)

Ще излезе много добра и много черна фотосесия, ако се съберем някаде :mhihi:

Преди 2 часа се разминахме на Химическия факултет на релсите колата ти е трепач брато мноо хваща окото особено със свален покрив тая червена кожа :shock:. Аз във събота ще пастирам и съм готов имам и фотограф дето не е за разправяне колко е добър а може да се говори с него и за някоя блага девойка да вземе само за подходящо място за снимките не се сещам но той може да знае някое уникално нали все пак е фотограф. BTW Снима предимно голи каки. Ако проявяваш интерес дай да се видим някой ден на обед примерно да се разберем.
Последна промяна mtroliev на 01 Юли 2008, 12:22, променена общо 1 път

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 01 Юли 2008, 11:18

mtroliev написа:
absix написа:Няколко пъти се засичаме с тебе тука из Студентски. Колата наистина е супер на външен вид, ама и аз ще се присъединя към колегите, който намират за отвратително това с Пайнера :)

Преди 2 часа се разминахме на Химическия факултет на релсите колата ти е трепач брато мноо хващаокото особено със свален покрив тая червена кожа :shock:

Не съм те видял, ама аз четях списание в задръстването :ok:

А, за Vorsteiner-а, що не го поръчаш от Щатите? Доставката ще ти е някаде около $400-500, което прави към $2000. Ако искаш драсни ЛС да ти обясня.

Аз джантите от Щатите ги взех и ми излязоха на перфектна цена.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '08 730d

Мнение от emo_pld » 01 Юли 2008, 12:08

mtroliev тва е 320д с български тунинг ли ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 02 Юли 2008, 13:59

mtroliev написа:

Преди 2 часа се разминахме на Химическия факултет на релсите колата ти е трепач брато мноо хваща окото особено със свален покрив тая червена кожа :shock:. Аз във събота ще пастирам и съм готов имам и фотограф дето не е за разправяне колко е добър а може да се говори с него и за някоя блага девойка да вземе само за подходящо място за снимките не се сещам но той може да знае някое уникално нали все пак е фотограф. BTW Снима предимно голи каки. Ако проявяваш интерес дай да се видим някой ден на обед примерно да се разберем.

aз па тебе на попа вчера към17:00 те видях ми се струва ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mtroliev » 03 Юли 2008, 6:26

Sharo написа:
mtroliev написа:

aз па тебе на попа вчера към17:00 те видях ми се струва ...

нищо чудно аз всеки ден минавам от там по 2-3 пъти даже веднъж се видях в едно предаване "Такъв е животът". Снимали ме баж на попа как минавам релсите.

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Re: Служебния автомобил ACS3

Мнение от Huku » 03 Юли 2008, 12:05

mtroliev написа:НАСЛАДЕТЕ СЕ МОМ4ЕТА

А махаш ли касетофончето секи път като излизаш от нея?
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive

Мнение от vodkarulez » 03 Юли 2008, 13:18

Сега е момента и аз да се похваля с моя ACS тунинг , ахахахахах... Скромно , но все пак и това е нещо :)
Методи незнам от колко закуски трябва да се лиша , за да постигна визията на твоята хихихиихиихих :)

Изображение Изображение

Не мога да разбера какво не и харесвате на задницата на Е90....

Аватар

Мнение от absix » 03 Юли 2008, 13:38

Ти да видиш какво съм му уредил... ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vodkarulez » 03 Юли 2008, 14:19

Да не е въпросното покривало на двигателя ?!? :) Или пък вчера решихте да си размените таваните на колите :mhihi: :help: Ицо , чети сега какво предлагам .. Да спретнете една благотворителна кампания , да си продадете бонус чаркалаците на нас със стоковите магарета на преоценена стойност за да се поддържа някаква колегиалност в този форум , а и извън него ....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mtroliev » 03 Юли 2008, 15:20

vodkarulez написа:Да не е въпросното покривало на двигателя ?!? :) Или пък вчера решихте да си размените таваните на колите :mhihi: :help: Ицо , чети сега какво предлагам .. Да спретнете една благотворителна кампания , да си продадете бонус чаркалаците на нас със стоковите магарета на преоценена стойност за да се поддържа някаква колегиалност в този форум , а и извън него ....

Димо не се прави на цигане защото не си. Купил си колата със всички екстри пък сега ние да ти ги продадеме преоценени. ХЕХЕХЕ.

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Служебния автомобил ACS3

Мнение от mtroliev » 03 Юли 2008, 15:24

Huku написа:
mtroliev написа:НАСЛАДЕТЕ СЕ МОМ4ЕТА

А махаш ли касетофончето секи път като излизаш от нея?

Естествено то иначе ше ме избомбарат мом4етата с кървясалите очички :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vodkarulez » 03 Юли 2008, 18:14

Е добре де Методи ... ще се опитам да се съглася :) Какво толкова обсъждахте с Ицо на вчерашната аперетивка, така и не разбрах, освен разбира се красивите студентки.. Каква е тая нова придобивка за която се говори с половин уста ? Да не сте си поръчали по едно AC Shnitzer ремарке с диодни стопове :mhihi:

Аватар

Мнение от absix » 03 Юли 2008, 20:14

vodkarulez написа: Да не сте си поръчали по едно AC Shnitzer ремарке с диодни стопове :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mtroliev » 04 Юли 2008, 9:07

vodkarulez написа:Да не сте си поръчали по едно AC Shnitzer ремарке с диодни стопове :mhihi:

Да бе как позна даже е с двойни накрайници АС Schnitzer отзад (www.bmwDIESELpower-bg.net). :++ :++ :++ :wtf:

ПредишнаСледваща

Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series