Пръскалки за фаровете

5-та серия ('02- ), 7-ма серия ('01- ), 1-ва серия ('04- ), 3-та серия ('05- ), Х серия

Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Пръскалки за фаровете

Мнение от P_L_A_Y_B_O_Y » 12 Ное 2008, 14:13

Когато взех колата пръскалките за предното стъкло не бяха свързани към маркуча с течността, чудех се защо не пръскат и течността ми се стича по земята докато открих, че са ги махнали от автоборсата с цел може би да не запичат. Онзи ден обаче видях, че и пръскалката за фаровете не функционира (повдига се но не излиза течност от нея), въпроса ми е дали ще трябва да направя онази вече толкова известна процедура с махането на фара и т.н. за да прикрепя и този маркуч или може би има някакъв по лесен начин от някъде другаде?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: когато има гориво.
Мечтае да кара: Джесика Алба
Детайли за колата: Е30 316i; E36 318i; E39 528i; Е53 3.0i; Munich, Germany

:)

Мнение от AlCapone » 12 Ное 2008, 15:00

Колега имам кофа и гъба заеби ги тия праскалки или да ти дам от мойта е36-ца (имам да връщам)
Пушил съм в движение и с DJ STANCHO на мотора.....

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Re: :)

Мнение от Apassionata » 12 Ное 2008, 16:09

AlCapone написа:Колега имам кофа и гъба заеби ги тия праскалки или да ти дам от мойта е36-ца (имам да връщам)

Да бе, кофа и гъба :confused: Ти знаеш ли къв е смях, спрял си, зверско задръстване, пред тебе минава наконтена мацка, токчета, прически, самочувствие до небесата, не гледа къде стъпва щот лети, грам не те поглежда, ма никъв начин да не те е отразила преди 10 метра...в таз кола ... и ти... фраас... Пуффф, Пръссс течността кат фонтан на 20 см от нея, пък ако имаш късмет може и да й поизмиеш крачетата / щот тя е с къса пола естествено/ и тя Спееччч, Стреессс... Даже спира да върви пред колата ...И докат се окопити и вдигне пак брадичката ...няма и три секунди - втора серия - още едно изригване и ти вече се хилиш кат обезумял, а ТЯ, ако е готина се разхилва и ... и ти дава бързо телефона си, хахахха

Към Колегата P_L_A_Y_B_O_Y, хехех, да ти иам Никааа, сега го видях, хахаха, тъкмо за тебе е екстрата ;) Не знам как се оправя хустойството, ма кат пръсне, ше имаш победи, сигурна съм :mhihi: И Е90-ките пръскат по два пъти :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive

Мнение от vodkarulez » 12 Ное 2008, 16:24

Apassionata ,

всеки път като ти чета коментарите се забавлявам много. От къде ти идват тези глупости в главата, незнам. Искрено ти завиждам.

Относно пръскалките , не съм се занимавал досега с тях .. Само веднъж на Е90 като сменяхме габаритните крушки и се наложи да сваляме бронята си спомням , че имахме доста проблеми с тези глупави пръскалки.
Специалист-Икономист

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от P_L_A_Y_B_O_Y » 12 Ное 2008, 16:25

Харесват ми звуковите ти ефекти от сорта на " Пуффф, Пръссс" и "Спееччч, Стреессс", но пръскалките ми все още не пръскат,фар не ми се маха, а варианта с кофата и гъбата не ме удовлетворява.

:help:

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 12 Ное 2008, 16:33

vodkarulez написа:Apassionata ,
всеки път като ти чета коментарите се забавлявам много. От къде ти идват тези глупости в главата, незнам. Искрено ти завиждам.
Относно пръскалките , не съм се занимавал досега с тях .. Само веднъж на Е90 като сменяхме габаритните крушки и се наложи да сваляме бронята си спомням , че имахме доста проблеми с тези глупави пръскалки.

Е, от къде ми идват - от личен опит /вътре в колата/ и малко фантазия... И кое е глупост, бе ейййй... :evil: Айде малко жълти неща и във вашия форум. Тука, братче е егаси скуката...
А за кво ми завиждаш не знам :dunno: ..... Бингооо :idea: за Е36-цатаааа :P :P :P
И как не си се занимавал с "глупавите" пръскалки до сега?!? Това е най-атрактивното на тия коли, хахахах Аз поне страшно се кефя ;) Пуфффф :mhihi: :idea: :P
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от S_GonzaLes » 12 Ное 2008, 17:04

Колега щом ти се повдигат пръскалките значи са свързани към маркуча, но нещо са се запушили сигорно, иначе на Е90 са в бронята и ако не са свързани към маркучите като напълниш казанчето и пръснеш ти изтича всичката вода през него. Тези пръскачки се повдигат от налягането което значи че щом се вдигат значи са свързани, привери ги дали не са запушени или повредени.

Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series