Откраднат автомобил - Е46 Купе зелена
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Откраднат автомобил - Е46 Купе зелена
здравейте колеги,
колата е на много добър мой приятел, открадната е тази сутрин от квартал Гоце Делчев. Не знам много подробности освен, че е застрахована и е на лизинг.
Става дума за Е46 320 CI зелена, бежова кожа, махагон.
регистрация СА 21 86 ММ
отличителни белези - няма го капака на резервоара, мисля, че нямаше и надписите на багажника.
ако някой я засече по случайност...
Благодаря, аз и от името на моя приятел.
колата е на много добър мой приятел, открадната е тази сутрин от квартал Гоце Делчев. Не знам много подробности освен, че е застрахована и е на лизинг.
Става дума за Е46 320 CI зелена, бежова кожа, махагон.
регистрация СА 21 86 ММ
отличителни белези - няма го капака на резервоара, мисля, че нямаше и надписите на багажника.
ако някой я засече по случайност...
Благодаря, аз и от името на моя приятел.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Alexi написа:щото пазаруваме от морги за това зачестяват .. вече е разколачена на части сигурно
Би ли дал 1500лв за врата?Не нали? Ама гледаш да е най-на далавера и като излезе някои с оферта за 100лв фарове и стопове, не се замисляш откъде са, не се замисляш с тия цени дали се избиват парите на дадена кола, която не е краденяк, нали? А просто отиваш и купуваш. Щото аз и още шепа хора в тоя форум знаем как и дали се избиват. А на крадена кола 5лв да изкараш са си чист кяр
- DiSmiSSaL
- кандидат ентусиаст
-
Като гледам на къде е тръгнала тенденцията почвам сериозно да се притеснявам за колицата си...въпреки че си я паркирам в гараж...Дано все пак колата да се намери,ще е хубаво и най-после някоя от трафик камерите да послужи за нещо...
Дизел в кръвта...... 

- Burningparis
- ентусиаст
-
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
sonny написа:Alexi написа:щото пазаруваме от морги за това зачестяват .. вече е разколачена на части сигурно
Би ли дал 1500лв за врата?Не нали? Ама гледаш да е най-на далавера и като излезе някои с оферта за 100лв фарове и стопове, не се замисляш откъде са, не се замисляш с тия цени дали се избиват парите на дадена кола, която не е краденяк, нали? А просто отиваш и купуваш. Щото аз и още шепа хора в тоя форум знаем как и дали се избиват. А на крадена кола 5лв да изкараш са си чист кяр
напротив ,замислям се ,ако пазарувам от морга е само от ударена кола .. купих си нов халоген макар и турски щото оригинален без стойката за 30 лв знам че е от някой колега краден .. ако всички правят като мене няма да се крадат части от колите щото няма да има кой да ги купува !
Alexi написа:sonny написа:Alexi написа:щото пазаруваме от морги за това зачестяват .. вече е разколачена на части сигурно
напротив ,замислям се ,ако пазарувам от морга е само от ударена кола .. купих си нов халоген макар и турски щото оригинален без стойката за 30 лв знам че е от някой колега краден .. ако всички правят като мене няма да се крадат части от колите щото няма да има кой да ги купува !
Прав си, но има и хора дето имар една ударена, а покрай нея продават още 3 коли, уж частите са от нея. Така, че всеки да мисли откъде, какво и за колко купува. Отделно да си правиме сметката къде си държим колите. На таа държава и треа военно положение, властта в жандармерията и комунизъм наведнъж + крумови закони, само тогава ще станем кат европейци и швейцарци

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
ест че има и краден, морга без краден елемент или кола ква морга е
къде има каско колата на твоя приятел колега

- aboykov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318TDS, e84 X1 28i
- Мечтае да кара: Луноход
- Детайли за колата: '97 318TDS Touring
12 х1 28i
ex '06 X3 3.0d
ex ‘06 e90 320i
Знам за случай на хванати собственици на автоморга с маркиран мигач от краден автомобил. Бяха арестувани след операция на НСБОП. Но милото ни правораздаване, т.е. съд и следствие нищо не направиха. Явно момчетата кихнаха доста парички да останат в бизнеса. Отбягвам я тази морга...
There is nothing more beautiful than BMW and Gisele Bündchen ridin' it 

- Burningparis
- ентусиаст
-
BMW-E39 написа:ест че има и краден, морга без краден елемент или кола ква морга е![]()
щета в Уника, кражба в Булинс. Доста се напънахме и освен , че отрихме.....в колко мизерна и гнусна държава на бандити живеем .
- Kurt Vagner
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Жената да мърка
Колеги то и на един приятел му откраднаха е46 зелено 318 ис 4 врати ама им искаха откуп 2000 лв. Взеха си го де ама най е интересно как са го искарали през гаража и са го качили на рапатрак така са установи ли полицаите ...
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2