Въпрос за превишена скорост в УСА
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Въпрос за превишена скорост в УСА
Та въпроса ми е към живеещите тук в УСА. Спряха ме с превишена скорост 60 мили над ограничението
при 60 позволвно аз бях с 116 маела. и куката ми даде направо призовка за сьд сега на 23ти. Хубавото е 4е не е в моя щат а в сьседен. ако не се ява какви 6е са последствията и ако се ява какви 6е са последствията.

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
е ти с колко си карал бе бате с 200 ли не сам запознат с закона на америка но ако питаш неме бегаи на съд защото ако не се явиш много лошо тва не тие българия да не отидеш и ти дадат 30 лв глоба могат и книжката да ти земат а и глоба сигура ще имаш там миатап небива

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Няма значение че не си в твоя щат...пак ще ти скъсат шортите....
имах подобен случай....та:
Най-лош вариант: 1 година без книжка и ХХХХ глоба....
Най-добър - правиш се на много разстроен чужденец - ХХХ глоба.
Това е до преценка на съдията...пак добре че си бил в такъв щат че при нас във Вирджиния.....с толкова превишение щеше да спиш в полицията
Това е до преценка на съдията...пак добре че си бил в такъв щат че при нас във Вирджиния.....с толкова превишение щеше да спиш в полицията

намери си един трафик-адвокат да те представя- във твоя случай си е абсолютно задължително и ще си струва там 350-500 кинта дето ще ти излезе.
и въобще не си мисли да не се явяваш- че само по-лошо ще стане...
за бой си... 120 във 60 - да се благодариш че до съдопроизводството не са те затворили ...
и въобще не си мисли да не се явяваш- че само по-лошо ще стане...
за бой си... 120 във 60 - да се благодариш че до съдопроизводството не са те затворили ...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
я кажи с ква кола тва нарушение?
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
добре ако не се ява на съд какво 6те стане ?? ще ме пуснат ли по издирване във вси4ки 6тати или само в тоя. аз не си живея на адресната регистрация и тя ми е в друг 6тат. а и най ло6ото в моя слу4ай е 4е ми взеха книжката преди нова година пак за преви6ена скорост и там трябва да се ява на съд, но о6те нямам дата за него 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
Hooligan написа:добре ако не се ява на съд какво 6те стане ?? ще ме пуснат ли по издирване във вси4ки 6тати или само в тоя. аз не си живея на адресната регистрация и тя ми е в друг 6тат. а и най ло6ото в моя слу4ай е 4е ми взеха книжката преди нова година пак за преви6ена скорост и там трябва да се ява на съд, но о6те нямам дата за него
Вземи си адвокат, не прави глупости, ако наистина си тук би трябвало да знаеш що за полицейска държава е САЩ. Каквото и да стане поне няма да те издирват.
Ако не си с легален статут може да те депортират в случай, че имаш много нарушения от такъв характер.
Hooligan написа:добре ако не се ява на съд какво 6те стане ?? ще ме пуснат ли по издирване във вси4ки 6тати или само в тоя. аз не си живея на адресната регистрация и тя ми е в друг 6тат. а и най ло6ото в моя слу4ай е 4е ми взеха книжката преди нова година пак за преви6ена скорост и там трябва да се ява на съд, но о6те нямам дата за него
ще излезе заповед за арестуване която ще влезе във полицейската им система която от 2005-та е взаимносвързана във всеки щат.
няма да те търсят... до следващия път като те спрат за неработещ фар и като те проверят ще излезе че си търсен за неявяване във съда. и от там нататъка е нанадолнище.
като си такъв състезател, намери си местния чаптър по автокрос и се запиши. полезно е. едно ще начешеш крастата легално, две ще се научиш да караш.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Mерси за съвета Аlx ще се запиша. Делото ми мина, влезнах в залата без адвокат, нямаше време да си намера. Но така стана по добре може би...? Съдииката се оказа готина ( едно русо MILF-4e
) Като ме пита виновен или не аз и викам виновен и тя така
и ми вика как така виновен ??? а аз Е то там пи6е със 60 мили над ограни4ението как да кажа Невинен и тя се засмя поиска да ми види иншуранса и ме прати да си платя глобата. отидох на касата пред залата 680 $ и вси4ки доволни. даже и на скул не ме прати, ебати късмета
Сега ще 4акам да ми излезе дата за старото дело за да си взема книжката

Сега ще 4акам да ми излезе дата за старото дело за да си взема книжката

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Cobra написа:Няма значение че не си в твоя щат...пак ще ти скъсат шортите....
То нормално Вирджиния е е..ати полицейския щат...Аз там съм живял доста време в : Манасас, Фредериксбург, Феърфакс, Уинчестър... Един от кофти щатовете...( много черни много нещо ) ...
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2