Въпрос за отнета книжка

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 17 Дек 2007, 19:56

ако не се лъжа проверяват дали лицето или колата се издирват,дали лицето е криминално проявен и дали колата е крадена
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 17 Дек 2007, 23:43

Трябва малко време докато влезе в сила наказателното постановление.Докато не дойде резултата от кръвната проба няма как да ти напишат акт за алкохол,след това има три дни за обжалване пред началника на кат ,после трябва да се издаде наказателно постановление и накрая да се връчи на човека.А с проверките по станцията не си мислете ,че ще минете метър.Проверяват по егн-то и в базата данни има всичко,имаш ли книжка ,какви категории колко точки ти остават криминално проявен ли си и т.н.Тези данни всеки от нас доброволно ги е предоставил при изкарването на лични документи.
А приятеля ти е гризнал бибата,поне 3 месеца лишаване от правоспособност и 200-300 кинта.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от add1cted » 17 Дек 2007, 23:49

Само през работното време на КАТ могат да проверяват колко точки имаш, наказания и тн. През останалото време само дали ти или колата се издирват както каза колегата ;)

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Re: **

Мнение от Cobra » 18 Дек 2007, 1:26

Mario Pankov написа:
add1cted написа:Само през работното време на КАТ могат да проверяват колко точки имаш, наказания и тн. През останалото време само дали ти или колата се издирват както каза колегата ;)

Това сигурно ли е?

Не, не е сигурно....направо е несигурно...щото говорят по анимационни сериали колегите пак :twisted: ...да кара....па те ше го резнат след около 20дни...

ентусиаст
Аватар

Мнение от add1cted » 18 Дек 2007, 2:45

Cobra написа:
Mario Pankov написа:
add1cted написа:Само през работното време на КАТ могат да проверяват колко точки имаш, наказания и тн. През останалото време само дали ти или колата се издирват както каза колегата ;)

Това сигурно ли е?

Не, не е сигурно....направо е несигурно...щото говорят по анимационни сериали колегите пак :twisted: ...да кара....па те ше го резнат след около 20дни...

Да, сигурно е ;). Спряха ме преди една седмица към 23:30 и тъй като бях в три нарушения и щях да ги черпя така или иначе се заприказвах с тях и ми обясниха, че сега ги карат преди да пишат акт да питат по радиостанцията защото имало много шофьори дето казват "Пиши ми акт", а те отдавна нямат точки, а пък аз ги карах да ми пишат акт, че карам само без контролен талон (глобата е 20 лв без да отнемат точки) и те казаха, че така вечер не може понеже не могат да проверят колко точки имам ;) ама той Cobra по ги разбира, щото аз нали по цял ден анимационни филмчета гледам у нас :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от add1cted » 18 Дек 2007, 2:47

бъг

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 19 Дек 2007, 10:07

Cobra написа:
Mario Pankov написа:

Това сигурно ли е?

просто ще игнорирам,не ми се спори ;)
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 520

Мнение от genezis » 19 Дек 2007, 10:39

На Тодор не му се спори
УРААААААААА най накрая го доживях и това ще черпа и някаде да се запази най добре в "най доброто от форумите" така ще увековечим това значимо събитие в нашата история и ще могат и нашите деца да се смеят на това изказване :lalala:

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 19 Дек 2007, 12:58

Дано се оправи със закона, ама не пийте бе колоеги, мизерия си е тва пиене и каране след тва :confused: Мен постоянно ми се пие като съм с колата, но не помирисвам и бира.
BMW only!

ентусиаст
Аватар

Мнение от genezis » 19 Дек 2007, 15:19

напълно те подкрепям колега алкохол и кола са две неща който просто не са съвместими едно с друго....
АКО СИ ПИЛ СЛЕЗ,ИСКАМ ДА СТИГНА ЖИВ!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 19 Дек 2007, 17:16

като е без книжка няма да кара, да се радва че не е размазал някого.

заеби само в .бг сме деба и тарикатите кога и как да се измъкнеме.. разбирам да са му писали акт за бройката, ама 0.73 по дрегер е минимум толкова, реално сигурно около промил. Не ми се ще следващия път да не ме види като пресичам щото е тарикат и кара пак пиян без книжка! на такива трябва да им разпорват гъза от глоби и наказания
:maad:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 19 Дек 2007, 17:22

и аз смятам ,че не трябва да се помага на някой ,който е наказан заради пиене...!...ма... по принцип проверяват дали имаш книжка-изкарана по ЕГНто ...! така че по станцията могат да разбират дали имаш актове и какви/само в работно време/,дали си изкарал книжка ,така че докато не излезе акта на компютъра не могат да го хванат.
кажи му ,обаче,че ако го хванат ше му излезе солено!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от genezis » 19 Дек 2007, 17:35

t0sh написа:като е без книжка няма да кара, да се радва че не е размазал някого.

заеби само в .бг сме деба и тарикатите кога и как да се измъкнеме.. разбирам да са му писали акт за бройката, ама 0.73 по дрегер е минимум толкова, реално сигурно около промил. Не ми се ще следващия път да не ме види като пресичам щото е тарикат и кара пак пиян без книжка! на такива трябва да им разпорват гъза от глоби и наказания
:maad:

:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:

Потребител
Аватар

Мнение от balroga » 19 Дек 2007, 17:52

Много против сам първо пиене после каране,оба4е като се замисля има трезви хора които карат по невнимателно и от пилите шофьори,но пак си оставам протиб пиене + каране 8) .който пие да си носи последствията :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 19 Дек 2007, 23:14

balroga написа:...

а ако има каране + пиене, ще си намалиш ли аватара? :roll:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Следваща

Назад към Извън Темата