Накъде отива тоя свят...
Модератор: Общи модератори
Накъде отива тоя свят...
Значи след толкоз много време най-после излязох от гаража, колата мога да кажа че е постегната. Излязох с приятели няколко дни по кафенце, дискотечка, бар и гледам ко стаа около мен. Впечатлението ми е ужасно, ма направо ужасяващо. Кажете вие може ли 14-15 годишни момичета да си имат сериозни приятели( то на тая възраст....), в смисъл заедно са от година и нещо, като момчетата са някъде тая възраст. Дотук добре, ма тея девойки имат по още един, двама, незнам как да ги нарека, любовници може би... и правят такива неща, че даже и по тея късните канали може да им завидят.
Поинтересувах се и ОПА, че то явлението било масово, не е единичен случай, ма то най-гадното е че тея хора, приятелите на момичетата - изненада, не знаят. Е кажете ми какви ще станат тези момичета на 20-25 години, за какви бракове, семейства можем да говорим...
Та такива мисли ми се въртят из главата и намерих решение
-
някъде колата ми губи антифриз и се разрових - там където влиза един двойник в радиаторчето на парното - айде пак в гаража далече от света.
Пък после нека някой ми каже че колата не била най-значимото за българина, няква ценност издигната в култ. То май само колите не предават хората по някъв гаден начин(
зависи)..................
Поинтересувах се и ОПА, че то явлението било масово, не е единичен случай, ма то най-гадното е че тея хора, приятелите на момичетата - изненада, не знаят. Е кажете ми какви ще станат тези момичета на 20-25 години, за какви бракове, семейства можем да говорим...
Та такива мисли ми се въртят из главата и намерих решение

някъде колата ми губи антифриз и се разрових - там където влиза един двойник в радиаторчето на парното - айде пак в гаража далече от света.
Пък после нека някой ми каже че колата не била най-значимото за българина, няква ценност издигната в култ. То май само колите не предават хората по някъв гаден начин(

AcoTo®
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Всеки вече търси читаво(стегнато) девойче и секи се мята на малко
а по думите ти долавям, че си търсл момиче ама никоя не е била свободна
некой път трябва да направиме една хайка с баварците по училищата 

- amd
- клавиатурен мунингист
-
ditko1 написа:Всеки вече търси читаво(стегнато) девойче и секи се мята на малкоа по думите ти долавям, че си търсл момиче ама никоя не е била свободна
Ето това е мнинието

BMW only!
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
така е американизираме се
а иначе аз одавна съм казал че ние последния набор(88-89) хубави свестни мъже няма да си намериме хубави свестни жени
сега ще ти кажа и защо,щото тия дето са колко нас са с батковците а тия дето ние сме йм батковци,са такива боклуци че не ми се говори
за тва кой се уредил се уредил,на другите дупе да ни е яко
п.с.:или по-скоро да ходиме да си правиме па*ките по 40 санта дълго и 20 дебели,земе някоя да остане с нас ако не за друго поне за тва
дам от малки да си ги обучиме
ама проблема е че за да си я хванеш да си я обучаваш ти трябва да е на не повече от 14(даже ве че и това е много
)
а иначе с хайката от даскалото ква ше си хванеш
може би такава дето казва "Ако не си с БМВ или Мерцедес не ставаш!"
нема начин обречени сме си ние изостаналите
ЕДИТ: Къде са космо мацките???

а иначе аз одавна съм казал че ние последния набор(88-89) хубави свестни мъже няма да си намериме хубави свестни жени

сега ще ти кажа и защо,щото тия дето са колко нас са с батковците а тия дето ние сме йм батковци,са такива боклуци че не ми се говори

за тва кой се уредил се уредил,на другите дупе да ни е яко

п.с.:или по-скоро да ходиме да си правиме па*ките по 40 санта дълго и 20 дебели,земе някоя да остане с нас ако не за друго поне за тва

ditko1 написа:Всеки вече търси читаво(стегнато) девойче и секи се мята на малкоа по думите ти долавям, че си търсл момиче ама никоя не е била свободна
дам от малки да си ги обучиме

а иначе с хайката от даскалото ква ше си хванеш

може би такава дето казва "Ако не си с БМВ или Мерцедес не ставаш!"

нема начин обречени сме си ние изостаналите

ЕДИТ: Къде са космо мацките???

Последна промяна VesoPesa на 06 Дек 2007, 19:32, променена общо 1 път
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
имах една приятелка, когато бях в 11-сти клас, тя милата беше 8-ми тогава и в градчето имаше една мноого изпъната е36-ца - червено купе - пичеловка и тя "еееех, какво ли не бих направила да се повозя в тази кола", казах и да направи на пича една свирка и може да я огрее
та в тоя ред на мисли, внимавайте като обикаляте по училищата, че може да Ви огрее

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Внимавайте, занимавайте се само с над 14, защото закона е казал, че под 14 дори и по нейно желание, от 1 до 5 год. ако бащата разбере

E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- ditko1
- старши ентусиаст
-
това е проблем
ама те не носят и прашки даже, ще стане смех да си объркате гащите
дано нямам дъщеря, че ще има яки окови. Това да ти земат дъщерята с кола е доста гадничко и особено като е малка
или ти да си в хола и да се чува скръц скръц в нейната стая направо сърцето ме боли като си помисля, че може да имам дъщеря, а иначе некой син си караме бмв-тата след време си пиеме 

дано нямам дъщеря, че ще има яки окови. Това да ти земат дъщерята с кола е доста гадничко и особено като е малка

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
- ditko1
- старши ентусиаст
-
мога да ти намеря една тая година завършила (девствена) 0 км. пробег, бартер за машинките за ел. стъкла 

- Psyxodelia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 320i Coupe
- Мечтае да кара: M3 ,M6
За съжаление това явление вече е масово,от 12 годишни са така...какво съм правила аз на тази възраст,какво правят те сега?!Умът ми не ми го побира,тия деца нямат ли си родители,на никого ли не му пука за тях?После защо масовото мнение на подрастващите за момичетата е,че "всички са еднакви"...?Това братовчед ми на 18 години ми го каза.."нямало свестна,всички били за купона,за веднъж-два пъти..после друга"

Too much Poison...Too much Pain...Too much Love in Vain!
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
ditko1 написа:мога да ти намеря една тая година завършила (девствена) 0 км. пробег, бартер за машинките за ел. стъкла
давай на мене бързо,дамвам два казана ракия и едно буре червено вино

- TheBlame
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше e34 520
- Мечтае да кара: E34 535
amd написа:Натискайте на пиене беПък ако закачите нещо още по-добре
е това е мнение

За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
Отива там,където буината трева ти маха тихичко с листа и сякаш викати ЕЛА!Към пълен провал,но от определена възраст,до определена възраст.Трагедията е,че се смъкна драстично долната граница.