Представителство на Ниссенс или Бер в София
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Представителство на Ниссенс или Бер в София
...някои адреси,телефони и т.н. че в гуугла не можах да открия нищо..трябва ми нов радиатор за джони браво 1.4 12волта
без клима че ми дават тук някакви измишльотини фриг еар ава и т.н.
колата няма климатик 97 година е..памагайте таварищи!

- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Re: Представителство на Ниссенс или Бер в София
grnka написа:...някои адреси,телефони и т.н. че в гуугла не можах да открия нищо..трябва ми нов радиатор за джони браво 1.4 12волтабез клима че ми дават тук някакви измишльотини фриг еар ава и т.н.
Каде се запеля в София бре, големо момче, или там угасна

Стискам палци на итлянчето

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
не бе споко
италянчето нищо му няма за сега но го хвана и него проклятието на "десетгодишни алумуниеви радиатори" в смисъл вссе му доливах на седмица по половин литър и все падаше нивото...след три часа обстоен преглед в канала нещо видях на бронята мазно...мазно мазно синьо мазно...а такаааа!!! и от към двигателя не се вижда но от пред радиатора капе ...и капачката се прееба общо взето тъпа работа...та..обаждам се днес на този магазин (не съм звъннял на твоя познат още соннчо) и ми казват за този двигател така така 392 лв
аз отговарям сигурна ли сте понеже преди 2 години купих радиатор на Бер за Е34 с климатик за 430-450 лв пък е по голям 3 пъти
гледам в един друг сайт на един пич
www.axm-auto.com
на един пич от казанлък и доставя оригинални авточасти с много добри цени (правя му нарочно реклама защото е от малкото ентусиасти-продавачи на които им пука за един единствен клиент да е доволен,нещо рядко ) и гледам радиатор АVA ...чувал ли ги е някой ??? другия вариант е оригинален ВАЛЕО от официалния вносител пак за толкова 393 лв...на BEHR?? не е спешно но тази колица ми е влезнала под кожата (и в гъза след малко както вървя)

www.axm-auto.com
на един пич от казанлък и доставя оригинални авточасти с много добри цени (правя му нарочно реклама защото е от малкото ентусиасти-продавачи на които им пука за един единствен клиент да е доволен,нещо рядко ) и гледам радиатор АVA ...чувал ли ги е някой ??? другия вариант е оригинален ВАЛЕО от официалния вносител пак за толкова 393 лв...на BEHR?? не е спешно но тази колица ми е влезнала под кожата (и в гъза след малко както вървя)

- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
AVA ми е кондензатора (радиатора) на климатика от две години не съм го допълвал
Италански са доколкото си спомням.
ПС От Импас 56 го взех.

Италански са доколкото си спомням.
ПС От Импас 56 го взех.
Good Luck
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Ел Греко, звънни ми бре, ще те уредя 100лв някъде е тоя радиатор изпълнение С климатик, големината и захващането е едно и също, нали не е преди 96г?
AviOn
AviOn

8 мнения
• Страница 1 от 1