Има ли скиори тука

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Допада ли ви идеята за жилетките?

Да
36
46%
Не
42
54%

Общо гласове : 78
младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 520i - продадена
Мечтае да кара: M5

Има ли скиори тука

Мнение от M5 » 06 Ное 2007, 17:01

Здравейте,

От скоро съм скиор (този ще ми е 3-ти сезон) и ми дойде една идея :idea: (вие ще кажете дали е добра :) ).
Какво ще кажете да си направим като тези светлоотразителните жилетки (може и несветещи), но със цветовете и знака на клуба, за да се разпознаваме по пистите 8) . Може и ски отбор да се събере и да се организира състезание с други клубове. Ски училищата имат такива и се познават от далече.
За съжаление нямам никаква идея от къде могат да се набавят такива жилетки, нито пък къде могат да им сложат щампа.
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 06 Ное 2007, 18:23

е надали нема!!! :mhihi: виж кво пише под името ми!
и аз съм отскоро скиор..... от преди балканската! :mhihi:
навит съм за участие в секакви инициативи свързани със ските и клуба ....! ше отсрамиме сектата-страшно нема!!!
Последна промяна Гост на 06 Ное 2007, 23:21, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 06 Ное 2007, 18:55

По-добре измислете некви якета, че с тия жилетки много ше ви се смеят :mhihi: Иначе ако решите да правите отбор, да знаете че си имате и треньор. И без това в България останаха 20-тина състезатели, та може да се класирате в първите 30 :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 520i - продадена
Мечтае да кара: M5

Мнение от M5 » 06 Ное 2007, 21:50

Идеята за якета е добра, но ще е доста по-скъпо. Тия жилетки поне са евтини. Иначе идеята за състезанията е да организираме турнир подобен на този, който организират журналистите всяка година. По-важно е участието, а не победата :D .
Като гледам засега скиорите сме малко :( .
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 06 Ное 2007, 22:45

Когато BMW започнат да правят ски, ще се познавате по емблемата :!: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 06 Ное 2007, 23:05

zAcK написа:Не мога да рискувам да стоя разкраченоклекнал като пидал :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
За това и карам борд :mhihi: А за тия дрискащи скиорчета си има борчета :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Много обичам като наседате насредата и аз случайно да тегла една контра да ви напраа белибордисти :mhihi: :mhihi:
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 06 Ное 2007, 23:05

KIARA_G написа:Когато BMW започнат да правят ски, ще се познавате по емблемата :!: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ми залепете по една емблема на ските и готово :mhihi: :mhihi:
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 06 Ное 2007, 23:18

росиньол е бмв-то в ските....!
кой тва треньора!?!?!? :roll: :shock:

Митоди яде мисо
Аватар

Мнение от Methodius » 06 Ное 2007, 23:58

Ще правиме среща да покараме усещам аз .. 8) Само снега да падне и всичко е на 6 .. :)
Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Louis » 07 Ное 2007, 0:03

още една бройка скьорче от мене :D
обаче няма да се изказвам за жилетките якетата и т.н. :mhihi:
ама пък колко мноо мога да говоря за бордистите / разбирасе не всички има и изключения/ колко са злееее :mhihi:
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 07 Ное 2007, 0:29

Те ви го те треньора :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Fast_lady » 07 Ное 2007, 1:03

Valentin_Peev написа:Те ви го те треньора :mhihi: ....

Този от подписа на BMWfena /2-та картинка/ ще ви научи да карате ски! :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 07 Ное 2007, 2:31

Valentin_Peev написа:Те ви го те треньора :mhihi:
Изображение

я в тоя сайт и мене ме има .. хахах

Изображение
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 07 Ное 2007, 8:54

И на мен не ми допада идеята за жилетките, това ще изглежда сякаш сме в постоянна авария :mhihi:

Всяка година аз пускам тема "Ски сезон 200*-200*" ,миналата година ходихме организирано на нощно каране на "Витошко лале" - Иво СКИСА,Роската Коларов,Джорджи,Динко ГАД,аз ... :roll: малеее май не мога да се сетя още кой беше ,но беше страшно :twisted: :twisted:

Тази година трябва да е по-силно :D

Георги Пенчев
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 07 Ное 2007, 10:14

мене жилетка ми не требе....! :mhihi: аз моем и по потник!
аз снимки с номер на гърба немам,щото като съм карал с номера не е имало фотография! оообааачееееее......! се качваме горе и правиме избор. аз съм сигурно единствения,който се е прибрал от Сл.Бряг август месец със ски на багажника,щото беха мноо готини и евтини там и не издържах....! ските са ми краста!
горе сняг има ,но не става още! ще поддържаме темата и стане ли готово се качваме. със жилетки,без жилетки...! а па верно ако се организира да се сбориме с некой друг клуб ще е фантастично.

Следваща

Назад към Извън Темата