Един въпрос!!!
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- AdIoSsSs_AmIg0
- Потребител
-
Един въпрос!!!
Здравейте.Аз съм от VwClub и искам да ви попитам нещо.Някой ваш колега е злопотребявал с Vw.ето доказателството
Добре де.В нащия форум не говорим за вашите "коли".Моля за обяснение.Ако взема аз да приказвам лошо за BMV кенефите просто ще си глътнете езиците.
кОЙТО е написал този пост да ми пише на ЛС да се разберем с него.На този келеш дето неможе да кара явно и предизвиква ПТП ще му казжа само да си кара тоалетната чиния и някой ден да се осъзнае че е селянин
Добре де.В нащия форум не говорим за вашите "коли".Моля за обяснение.Ако взема аз да приказвам лошо за BMV кенефите просто ще си глътнете езиците.

- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Струва ми се, че не си наясно с граматиката и с поставянето на кавички
В изречението ти няма никаква нужда от тях
Относно подписа на човека
такова е неговото мнение за голфа, като "кола". Струва ми се доста симпатично написано
Някой да е спрял теб или някой от твоите съфорумци да напише подобно нещо? Да е влязал човека във вашия форум и да е казал нещо лошо - НЕ. Какъв е проблема с една дума
П.С. Този форум не е кошче за душевни отпадъци

Относно подписа на човека

Някой да е спрял теб или някой от твоите съфорумци да напише подобно нещо? Да е влязал човека във вашия форум и да е казал нещо лошо - НЕ. Какъв е проблема с една дума

П.С. Този форум не е кошче за душевни отпадъци

E пък теб това какво те притеснява не мога да разбера.... писал човека каквото си иска - има право. Вече на всякъде е свобода и демокрация и може да си пише каквото си иска. Да не си мислиш че само за голфовете са такива изказванията
Ся какво очакваш от тукашния форум? да го линчуват на центъра на София?!? нещо не виждам какъв е повода да пускаш тука такива теми, освен да стане поредната хранилка
и на 10-тата страница модовете да я локнат

Ся какво очакваш от тукашния форум? да го линчуват на центъра на София?!? нещо не виждам какъв е повода да пускаш тука такива теми, освен да стане поредната хранилка

- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
те и в опел и в ауди и в VW форума говорят против всички други включително и против БМВ форума ама какво от това.
ходи се оплаквай другаде моля те. мисля че тази тема е съвсем безмислена и се цели да се създаде кавга така че моля модераторите да се вземат в ръце или по точно да вземат ключовете за катинара в ръце.
поздрави и не се сърди.
ПС а по повод на поста ми който си побликувал - горд съм че карам ЗДРАВА КОЛА и че доказах че наистина БМВ е много по здраво от каквото и да било друго масово МПС.
ходи се оплаквай другаде моля те. мисля че тази тема е съвсем безмислена и се цели да се създаде кавга така че моля модераторите да се вземат в ръце или по точно да вземат ключовете за катинара в ръце.
поздрави и не се сърди.
ПС а по повод на поста ми който си побликувал - горд съм че карам ЗДРАВА КОЛА и че доказах че наистина БМВ е много по здраво от каквото и да било друго масово МПС.

- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
Re:
AdIoSsSs_AmIg0 написа:Ако взема аз да приказвам лошо за BMV кенефите просто ще си глътнете езиците.

няма да останеш ненахранен !!!!!
абе ти да не си се засегнал за тва, че е споменат Перник....щото ако е заради голфовете е неоправдано.......голф сакс
лЕгни се нАспи...

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Escape написа:Ся какво очакваш от тукашния форум? да го линчуват на центъра на София?!?
нее в центъра на Перник
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
Аре стига сте нападали човека с голфа, влиза за да се оплаче от наш съфорумник, ако повечето от вас, тоз наш съфорумник, не да го подзнават, а само да го бяха видели, щяха да знаят за кво става дума. Я му прегледайте мненията и тези от вас, които имат малко акъл, ще го видят що за стока е. В случая момчето от голфаджииския форум има право и колкото и да мразиме Фолксвагените, тук, трябва да се покаже, че при нас няма корупция и толерантност за своите. От Управата, трябва да го порицаят тука, тоз наш хубусник.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Колко е обиден човека
Извинете му се преди да е видял останалите теми в търсачката, където се храни golf в продължение на 10стр

Извинете му се преди да е видял останалите теми в търсачката, където се храни golf в продължение на 10стр

zBoost написа:Колко е обиден човека![]()
Май и ти си от умните! Не е проблема в това, че се храни голф, астра, или п**** майна, проблема е в това, че някъв си тупан, се регистрира в даден форум и зорлем вика еййй, вижте колко ми е здрава колата, помлях 2 голфа, мноу съм горд, е там е проблема. Нестига, че тъпака беше виновен в таа катастрофа, ми и чак ходи и се фука, тоа жив да го одерат

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
бате сони прав си, но не се ядосвай...
новите звезди на форума са такива... дришльовци
новите звезди на форума са такива... дришльовци
4 8 15 16 23 42
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Само BMV кво да ви кажа друго
Пич, слагай си каквото искаш в подписа, мислиш ли, че някой го боли кура. Аз мога да сложа в подписа каквото искам за Голфовете, и какво? Мен не ми дреме кой какво мисли за колата ми, щом на мен си ми харесва!

Пич, слагай си каквото искаш в подписа, мислиш ли, че някой го боли кура. Аз мога да сложа в подписа каквото искам за Голфовете, и какво? Мен не ми дреме кой какво мисли за колата ми, щом на мен си ми харесва!
BMW only!
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3