Милан--съпричастни към трагедията на Севиля

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Милан--съпричастни към трагедията на Севиля

Мнение от bmwfena » 01 Сеп 2007, 0:10

не съм гледал такъв тежък финал..колко мъка имаше в очите на момчетата-взеха купата и почти никва радост-а и нямакак да е след смърта на Пуерта 22год защитник на Севиля--ега ти и трагедията :!: как намериха тези момчета сили да играят ве..нямам думи :!: много ми бе тежко накрая---спря ми и пиенето и всичко :( :( :( :( товае истинския футбол- не таа пародия дето гледаме тук :!: извинявайте ама доста съм афектиран :( :(
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 01 Сеп 2007, 1:17

Много неприятна случка. Как да има радост при такава скъбна вест. Мир на праха му!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BaHka » 01 Сеп 2007, 1:25

Колко много млади,невинни хора си отиват от тоя свят....

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 01 Сеп 2007, 3:07

Кофти мач. За първи път изобщо не се радвах на победата на Милан.

Изобщо не трябваше да го играят този финал точно сега. :roll:

Сега като прочетох, че съпругата на починалия футболист ще роди след няколко седмици и съвсем ми потънаха гемиите. :(

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 01 Сеп 2007, 17:14

Да наистина,въобще не се зарадваха победителите или поне не така като за футболисти спечелили суперкупата на Европа.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от сиса » 01 Сеп 2007, 22:04

ужасно е всеки ден да слушаш как някой е починал,още повече някой който не е видял нищо от живота..........

п.с ейййййййй млади сме не се ядосвайте,не се карайте всичко минава,защото виждате сами какво става.Онзи ден щяха да ми откраднат колата под носа (не че е кой знае какво,но си е моето бмв),в първият момент бях бясна след което се замислих че е по важно че аз и близките ми са живи и здрави
Никога не съжелявай за нещо което си направил,а за нещо което не си ........

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 01 Сеп 2007, 22:11

кофти кофти
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 01 Сеп 2007, 23:13

съдбата неможеда се избегне затова ядене пиене шофиране на БМВта и еб..е колкото се може повече --тва е :!: и още един път жалко за тоа млад живот :( :( :( ами...съдба мамка му

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 02 Сеп 2007, 1:02

Вярно, че е супер гадно някой толкова млад да умре, но защо не се замислите как така 22 годишен човек, при това спортист, ще получи 3 инфаркта...смятай какви хапчета е блъскал преди мача... :shock: Аз що не съм ритнал бакърчето при положение, че и аз играя всяка седмица...

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Мнение от Enslaving_Lecher » 02 Сеп 2007, 2:48

PhilAnselmo написа:Вярно, че е супер гадно някой толкова млад да умре, но защо не се замислите как така 22 годишен човек, при това спортист, ще получи 3 инфаркта...смятай какви хапчета е блъскал преди мача... :shock: Аз що не съм ритнал бакърчето при положение, че и аз играя всяка седмица...
Не дърпай дяволът за опашката, който каквото му е писано. То по тази логика защо има пушачи, умиращи на 45-50г. от рак, и други, които живеят много повече и почиват от старост или др., нямащо касателство с цигарите?! Жалко за съпругата и детето му :(

Назад към Извън Темата