Отново колеги в новините

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Отново колеги в новините

Мнение от Georgieff » 28 Авг 2007, 11:32

Българин уби жена и рани осем души при неправилно изпреварване в Румъния

30-годишният шофьор катастрофирал челно в дачия, после ударил още една
28.08.2007

Една жена загина, а осем души са ранени - това е равносметката след неправилно изпреварване, което българин предприел по време на пътуване в Румъния, пише местният вестник "Газета де суд".

Опитвайки да мине пред камион с полуремарке, 30-годишният Александър С. катастрофирал челно със своето БМВ в автомобил "Дачия", а след това ударил и втора дачия, която се движела зад първата,

След сблъсъка на място е загинала 53-годишна жена, която била във втората кола. Трима души са с тежки наранявания, а петима са леко ранени.

Сред леко пострадалите е и 56-годишният българин Трифон В, който пътувал в беемвето.

От Нетинфо

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kocil » 28 Авг 2007, 20:15

Уф...кучетата лаят,керванът си върви...тука сума теми за катастрофи с БМВ имаше,ама явно малко хора си взимат поука...сетих се за една случка оня ден,докато се прибирах по Цариградско - карам си в лявото платно на 50-ина метра след някакво Ауди с около 100-110 малко след Плиска - съвсем културно,без напъни,движение бол в неделя вечерта - във всичките ленти...в един момент ми се залепи отзад една нова сребриста 3ка купе - ама буквално се лепна - регистрацията беше Е и някакъв номер с преобладаващи тройки и петици - не го запомних...както и да е - мръднах се културно вдясно с мигач,тоя след мене направи някаква безумна маневра - напред и от най-ляво в най-дясно и обратно пак в най-ляво...няколко човека набиха кучките заради него - така ли се кара в София бе бастун?Жалко,че има бая такива като тоя...а още по-жалко,че често го отнасят съвсем невинни заради такива...
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 28 Авг 2007, 20:23

Аре стига с тия катастрофи вее, стига с тия теми, дайте като е толкоз зор да се направи един подфорум " ЧЕРНА ХРОНИКА" и да се бришат сълзи там

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BaVaReC19 » 28 Авг 2007, 20:30

просто повечето хора се качат от някоя барака на БМВ и си мислят че всичко е възможно с тази кола :shock: :confused:
чуждото е общо !

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 28 Авг 2007, 22:20

BaVaReC19 написа:просто повечето хора се качат от някоя барака на БМВ и си мислят че всичко е възможно с тази кола :shock: :confused:

тука мога да поспоря с тебе.... щото бараките на БМВ не карат с 200 по магистралите батенце, тия дето праат катастрофите си мислят че могат да карат тия 150 коня под капака :evil:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

ентусиаст
Аватар
Кара: колело

Мнение от bace_martu » 28 Авг 2007, 22:52

а някой си мислят че карат самолети а не коли :confused:

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 28 Авг 2007, 22:56

Някои и с над 200 караме,ама преценяваме.Според мен е по опасно да караш по маломощна кола и да се правиш на състезател с нея.Иначе е ясно че е най добре да караме коли с поне 6 еърбаг-а, с чисто нови гуми с най много 90 км/ч,ама кой го прави?

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 29 Авг 2007, 0:24

Turbo_Ted написа:
BaVaReC19 написа:просто повечето хора се качат от някоя барака на БМВ и си мислят че всичко е възможно с тази кола :shock: :confused:

тука мога да поспоря с тебе.... щото бараките на БМВ не карат с 200 по магистралите батенце, тия дето праат катастрофите си мислят че могат да карат тия 150 коня под капака :evil:

Бих допълнил в подкрепа на бавареца, че примерно някои си купи некоя е36ца взел я по тънкана и качеството не е от значение и запо4ва да мисли че е най голяма газар с БМВто към тва добавено малумие като мисля че колата е супер здрава и се сили и накрая се разглобява + неспособност за шофиране..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 29 Авг 2007, 2:05

язък за поредното Бмв .. РИП
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '96 Е34 tds touring Individual
Мечтае да кара: E34 M5 Touring

Мнение от exvitermini » 29 Авг 2007, 10:18

Според мен темата цели да покаже не колко катастрофи стават с BMW, а че българина (като цяло) си няма култура на шофиране !!! Той винаги е прав, нервен и бърза да мине пръв!!! А недай си боже да се изложи по някакав начин пред някого - следва безумна газ и така вече се е отсрамил :mhihi: Да ме извинят онези които не са такива - знам, че ги има :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 29 Авг 2007, 10:30

маината му на БМВ-то загинала е невинна жена тя всепак е маика,жена,сестра,баба на някои. Маината им и на тия малоумници дето си мислят че могат всичко понеже карат БМВ, аз също карам БМВ ама го карам като бял човек. Има си правила и те важат ДАЖЕ и за нас със БМВ-тата. Караите нормално.

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 29 Авг 2007, 10:45

По същата логика може всеки ден да се пуска тема:
"Днес починаха 11 души в квартал Сердика"...!Хората се раждат и умират-едни от катастрофи,други от болест.... Ми тва е положението-караме коли,катастрофираме,хора загиват. Да не би да спрат да загиват или да умират хора като пишеме всеки ден за това....!
Верно,че манталитета ни е шашав и загубите са повече от нормалното,но тва е положението-живот! Кво да го правиш....!

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 29 Авг 2007, 10:45

И аз в подобни случаи казвам - да го духа "водача", язък за колата... :)

Назад към Извън Темата