странно

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

странно

Мнение от Stanchev » 11 Юли 2007, 22:59

как тука една тема не видях със заглавие "искам да се похваля - НЯМАМ ПРОБЛЕМИ с колата" :shock:
като гледам всеки се оплаква я с мотор, я с купе, я с окачване...
това ли е най-смотания модел или?
не искам да засегна никой, просто съм шокиран :shock:
-----------------------------
преместена от "Е36"
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 11 Юли 2007, 23:06

Е36-новият голф 2 ;) Вкарват се много трошляци,изкупуват се веднага и Е36 подфорум ще се пълни с все повече теми,кое не било наред и кое се повредило...кое пък се разпаднало :)

А и просто размисъл..да сте виждали в някоя обява колата да не е 'перфектна :!: '?Аз не съм :mhihi: Всички коли са перфектни :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 11 Юли 2007, 23:07

Ми раздела е такъв - технически подфорум.А и Е36 вече е масова кола.
Повечето екземпляри са на 10+ години и с неизвестен брой собственици.

А и не на последно място - кой ще предизвика съдбата и ще се похвали,че колата му е наред :mhihi:

Темата не е за тук м/у другото ;)
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 11 Юли 2007, 23:11

Каквото и да си говорим, караме стари коли, както и да ги поддържаме, все по нещо ще изскача.
Погледнете нещата така - всеки собственик на е36 има проблем с колата си да речем през 2 месеца, ама както каза колегата по-горе, е36-ците станаха много и във всеки един ден 2-та месеца на няколко от нас изтичат, появява се проблем и т.н.
Надявам се, че ме разбрахте какво исках да кажа... :mhihi:
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 11 Юли 2007, 23:24

Аз ще подразня съдбата!На фона на подфорума,мисля че съм случил,на екземпляр,слава богу за някои неща ми сече пипето ,чета ровя,много дължа и на Вас... :yes:
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 11 Юли 2007, 23:32

абе ти не дърпай дявола за опашката :twisted:
аз пък днеска разбрах, че съм втори собственик, ако се вярва на сервизна книжка и т.н. де :mhihi:
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 11 Юли 2007, 23:50

Аз нямам проблеми с колата! Ма може би щото съм балък и взех '93-та за 9+к а не '97 за 6к :mhihi:

.. А и бабата в германия си я пазела.. :mhihi:
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 12 Юли 2007, 0:48

b2 написа:Аз нямам проблеми с колата! Ма може би щото съм балък и взех '93-та за 9+к а не '97 за 6к :mhihi:

е тука е ключът от бараката.....и аз съм на тоя принцип и няма ядове никви :!:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 525D
Мечтае да кара: M5
Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....

Мнение от RIDDICK » 12 Юли 2007, 2:38

и аз нямам проблеми с моята,7 год ми служи вярно и аз на нея,просто сме родени един за друг :mhihi: ,аз я оставям но тя мен не :help: ,не кола а мечта :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 12 Юли 2007, 3:47

и аз така вместо 2 си зех 1 .. ама КОЛА а не КОЧИНА :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от zayo » 12 Юли 2007, 9:02

Аз като разправам ,че са легени тия коли не ми вярвате :mhihi: :mhihi: ама квото такова са ..
Освен,че са на по 10 год.с неясно и тежко детство,масово българинът гледа да спести от чаркове."
"Икономията е маика на мизерията има една такава поговорка" И в някои случай си е точно така.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 12 Юли 2007, 9:03

както е казал германецът "не съм достатъчно богат, за да си купя евтино"
аз спазвам този принцип :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 320 96g.

Мнение от betona » 12 Юли 2007, 10:09

Има и нещо друго което не засегнахте до момента - мисля че много от хората във форума са перфекционисти. Вижте оплакванията - повечето не са сериозни и са от такъв вид, на който не биха обърнали внимание собствениците на Опел или Голф :) Като караш БМВ си променяш мисленето и всеки дребен проблем те дразни и искаш да го отстраниш...преди имах Опел и 4г. го карах с изпуснали амортесьори и въобще не ми пукаше, сега това не мога и да си го помисля.....та мисля че и това е от значение.
А какви неща съм виждал на други коли (различни от БМВ) - стъкла на вратите подпряни с отверки за да не падат, аспуси вързани с тел, огледала хванати с ламаринени планки....мисля че няма такива Е36 :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от robert1975 » 12 Юли 2007, 10:12

вижте други фенклубове-какви проблеми имат другите марки автомобили-преди да си взема Е 36-цата имах фиат купе-2000-16 вентила абсолютно всички екстри-99 година-лимитет едишън-втори собственник бях на 50000 км.-е такива ядове брах-а и другите колеги във форома същтите ги имаха-и сега проблемите които обсъждаме тук ми се виждат в рамките на нормалното имаики в предви средната възраст на баварките и броиката им в България! :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: остъклена тераса
Мечтае да кара: open wheeler

Мнение от dobo-is » 13 Юли 2007, 8:11

betona написа:Има и нещо друго което не засегнахте до момента - мисля че много от хората във форума са перфекционисти. Вижте оплакванията - повечето не са сериозни и са от такъв вид, на който не биха обърнали внимание собствениците на Опел или Голф :) Като караш БМВ си променяш мисленето и всеки дребен проблем те дразни и искаш да го отстраниш...преди имах Опел и 4г. го карах с изпуснали амортесьори и въобще не ми пукаше, сега това не мога и да си го помисля.....та мисля че и това е от значение.
А какви неща съм виждал на други коли (различни от БМВ) - стъкла на вратите подпряни с отверки за да не падат, аспуси вързани с тел, огледала хванати с ламаринени планки....мисля че няма такива Е36 :lol:

:yes:
brillantrot team
Изображение Изображение Изображение Изображение
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата