От жегата ще да е...
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Andronoff
- триногата
-
От жегата ще да е...
Тия хора са откачили напълно!
Прибирам се аз днес от Стара Загора и си карам спокойно на излизане от града, щото знам, че чат-пат има куки до летището. Поглеждам в огледалото и гледам едно ПОЛО се носи зад мен със страшна скорост! Подминава ме като спрял и на мен ми стана интересно колко му е силичката и естествено - 5та-3та, газ, зад него и 160
Вятъра го духа, ще изхвърчи от пътя, ама си натиска, във второто село направи обратен завой и се върна...
Продължавам си, карам 120, поглеждам в огледалото - Вектра
Много засилена, викам тоз неможе спря, ще ме отнесе! И пак газ 180-190, оня зад мен, правата отсечка завършва с кофти десен завой и се влиза в едно село, на 200 метра пред мен бус, който се влачи с 60, пускам газта, ще почвам да спирам, ама през цялото време окото в огледалото, оня ме изпревари и взе завоя почти на две гуми.. Сигурно влезе в селото със 140 поне
В Стара Загора пък.. карам си аз, запътил съм се към ОМВ на автогарата, в другата лента дълга колона, тъкмо се разминавам с едно А3 от новичките и зад мен се чува удар, поглеждам - един Пасат влезнал в багажника на А3-ката...
Тия жеги си ебало мамата...
Прибирам се аз днес от Стара Загора и си карам спокойно на излизане от града, щото знам, че чат-пат има куки до летището. Поглеждам в огледалото и гледам едно ПОЛО се носи зад мен със страшна скорост! Подминава ме като спрял и на мен ми стана интересно колко му е силичката и естествено - 5та-3та, газ, зад него и 160

Продължавам си, карам 120, поглеждам в огледалото - Вектра

В Стара Загора пък.. карам си аз, запътил съм се към ОМВ на автогарата, в другата лента дълга колона, тъкмо се разминавам с едно А3 от новичките и зад мен се чува удар, поглеждам - един Пасат влезнал в багажника на А3-ката...
Тия жеги си ебало мамата...
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Re: От жегата ще да е...
Andronoff написа:Тия жеги си ебало мамата...
Разтапят мозъците на хората

- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
То за тия жеги има климатик, ама не всички трошки са екипирани.
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- TheBlame
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше e34 520
- Мечтае да кара: E34 535
де да беше жегата виновна .... просто всеки си мисли че като на скоростомера пише 200 то трябва да се опита да каре поне за минута 2 с таква скорост 

За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
- Andronoff
- триногата
-
- Гост
-
Не ще да е от жегите! ....а на Стара Загора да земе да си направите магистралата до Карнобат и нема да стаат такива работи толкова...
Майтапа настрана - току що се прибирам -много ми хареса как става пътя до морето вече.Единственият проблем е гореописаният участък. А на Карнобатската магистрала като излязох и не можах да повярвам-нема жива кола и си викам-сигур още не е отворена,ма си карам и така си стигнах до Бургас.
За сметка на тва на морето един катил със сива Авенсис ми отнесе калника -паркиран на място дето може и ТИР да обърне... И са ше има каско,маско....

Майтапа настрана - току що се прибирам -много ми хареса как става пътя до морето вече.Единственият проблем е гореописаният участък. А на Карнобатската магистрала като излязох и не можах да повярвам-нема жива кола и си викам-сигур още не е отворена,ма си карам и така си стигнах до Бургас.
За сметка на тва на морето един катил със сива Авенсис ми отнесе калника -паркиран на място дето може и ТИР да обърне... И са ше има каско,маско....
8 мнения
• Страница 1 от 1