Кандидатстудентските изпити...ВПЕЧАТЛЕНИЯ...
Модератор: Общи модератори
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Кандидатстудентските изпити...ВПЕЧАТЛЕНИЯ...
А сега да видим ще има ли тая година студенти...
Аз лично мисля да се пробвам да влезна някъде, защото чух че кандидатите били по-малко от свободните места и с 3-ка се влизало...
Та ме интересува кога са изпитите, кога са записванията, къде е с тестове и къде трябва да пиша като побъркан. Лично аз смятам, че няма да се справя ако трябва да развивам някаква тема и съм се насочил към кандидатстване с тест. Знам, че с тест е в УНСС, за другите не съм много сигурен.
Също така ме интересува какво трябва да нося, когато отида да си подам документите за кандидатстване.
Абе като цяло всякаква информация ме интересува, но най-важно е кога са последните срокове за подаване на документи, че може и да ги изпусна...
Вие сте...
.

Аз лично мисля да се пробвам да влезна някъде, защото чух че кандидатите били по-малко от свободните места и с 3-ка се влизало...
Та ме интересува кога са изпитите, кога са записванията, къде е с тестове и къде трябва да пиша като побъркан. Лично аз смятам, че няма да се справя ако трябва да развивам някаква тема и съм се насочил към кандидатстване с тест. Знам, че с тест е в УНСС, за другите не съм много сигурен.
Също така ме интересува какво трябва да нося, когато отида да си подам документите за кандидатстване.
Абе като цяло всякаква информация ме интересува, но най-важно е кога са последните срокове за подаване на документи, че може и да ги изпусна...

Вие сте...

Последна промяна WilliamsF1Team на 17 Юли 2007, 15:25, променена общо 1 път
- x3m
- E21 поклонник
-
- Кара: e36 компот
http://www.helpos.com/links/university.php
Тук са сайтовете на университетите от тях ще получиш най подробна информация как става приемането и какви изпити ще трябва да държиш
П.С. Аз ще се пробвам в Международно Висше Бизнес Училище - Ботевград и Колеж по мениджмънт, търговия и маркетинг (Датския колеж) в София. И на двете места изпита е ТООП
Тук са сайтовете на университетите от тях ще получиш най подробна информация как става приемането и какви изпити ще трябва да държиш
П.С. Аз ще се пробвам в Международно Висше Бизнес Училище - Ботевград и Колеж по мениджмънт, търговия и маркетинг (Датския колеж) в София. И на двете места изпита е ТООП

BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria
E-21 Team Bulgaria
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Нищо не мога да намеря, слънчасал съм...
Някой не може ли да ми каже какви изпити има в Софийския и за кога е насрочена датата им и кога е крайния срок за подаване на документи.
Също така ме интересува, кога са тестовете в УНСС и кога е крайния срок за записване...
Ако може и нещо за МЕИ да кажете ще съм много благодарен...
.

Някой не може ли да ми каже какви изпити има в Софийския и за кога е насрочена датата им и кога е крайния срок за подаване на документи.
Също така ме интересува, кога са тестовете в УНСС и кога е крайния срок за записване...
Ако може и нещо за МЕИ да кажете ще съм много благодарен...

УНСС Прием 2007
СУ Прием 2007
Технически университет Прием 2007
Ето ти ги
Само че не лежи на тази кълка за слуховете...
СУ Прием 2007
Технически университет Прием 2007
Ето ти ги

Само че не лежи на тази кълка за слуховете...
I'm a little bit of everything
all rolled into one
So take me as I am
This may mean you'll have to be a stronger man
Rest assured that when I start to make you nervous
and I'm going to extremes
tomorrow I will change
and today won't mean a thing
all rolled into one
So take me as I am
This may mean you'll have to be a stronger man
Rest assured that when I start to make you nervous
and I'm going to extremes
tomorrow I will change
and today won't mean a thing
- Adrenalinka
- младши ентусиаст
-
Lindor написа:.....Само че не лежи на тази кълка за слуховете...
За това се мисли поне една година по-рано, а не месец преди някой си там изпит...... Като не ти се учи какъв е смисъла да си губиш времето (още 4 години) и парите на вашите

Успех на всички кандидат студенти

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
На пробния изпит един приятел изкара 5.60 като у4и 3 дена преди това, така че за теста не съм съгласен. Вече ако трябва да се учат теми там ве4е трябва много сериозно подготовка. Марто обаче не си мисли че и теста е лесен аз си виках ба го теста от обща култура ще напиша нещо, ма курец нищо не изкарах. Сега уж чета разни неща и ще видя колко ще изкарам на този изпит... Пожелавам ти късмет и на всички които ще кандитатства сега
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Уилямс, несериозно си подходил към проблема с кандидатстването. Дори да не си се готвил през годината би трябвало да обиколиш желаните университети, да разпиташ какъв ще е форматът на изпита и да вземеш конспект, след това да се мобилизираш 100% за месец.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Lindor написа:..........
Благодаря...Ще има почерпка...

Adrenalinka написа:..........
Първо няма да си губя времето 4 години, ами ще уча през това време. А що се отнася до парите, не харча парите на нашите, а харча собствените си пари...

BMWALPINA написа:..........
Ясно ми е и моите приятели изкараха по 5.30, 5.70, а не знаят нищо и сме били заедно в училище. Така че всеки си има шанс, всичко е късмет...

Babuna написа:..........
Много си прав, че съм подходил несериозно. Аз съм подходил така още от 9ти клас, което си е лично моя грешка. Все пак съм длъжен да опитам, пък каквото стане добре дошло. Нито ще спечеля много с една година, нито пък ще загубя...
А и не обвинявайте само мен за това, че не съм подготвен. Образователната ни система също има голямо участие в цялата ситуация. Бая назад сме в това отношение и повечето от кандидат студентите не са научили нищо в училище. Аз не мога да се оправдавам се нея, защото не съм имал желание да уча, но все пак на изпита всички сме равни... (докато не видим теста

Брат бегай в Датския, там корупцията е като в полицията. С тест е, а и изпита им е последне, след всички, таксите само са курец, ама ко а се прай. Аз щом влезнах, значи всички могат. Лошото е, че 3 година си буксувам е 3 курс втория срок
Имам 5 изпита да взема до държавен, ама немога да се класирам от работа и глупости. Ако ти треа сигурно влизане и искаш датския, драсни ЛС 

- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
BMWALPINA написа:На пробния изпит един приятел изкара 5.60 като у4и 3 дена преди това, така че за теста не съм съгласен. Вече ако трябва да се учат теми там ве4е трябва много сериозно подготовка. Марто обаче не си мисли че и теста е лесен аз си виках ба го теста от обща култура ще напиша нещо, ма курец нищо не изкарах. Сега уж чета разни неща и ще видя колко ще изкарам на този изпит... Пожелавам ти късмет и на всички които ще кандитатства сега
Не гледай един човек само

П.С. и аз мога да кажа за един пич, който изкара 5,90

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
x3m написа:информация как става приемането и какви изпити ще трябва да държиш
Кои дни ще си в Ботевград на 7 или 8 ?
Tux0 Ca !

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
sonny написа:Брат бегай в Датския, там корупцията е като в полицията. С тест е, а и изпита им е последне, след всички, таксите само са курец, ама ко а се прай. Аз щом влезнах, значи всички могат. Лошото е, че 3 година си буксувам е 3 курс втория срокИмам 5 изпита да взема до държавен, ама немога да се класирам от работа и глупости. Ако ти треа сигурно влизане и искаш датския, драсни ЛС
БАте а Скоти що не го взеха

- Val4eto
- младши ентусиаст
-
SpUd3r написа:x3m написа:информация как става приемането и какви изпити ще трябва да държиш
Кои дни ще си в Ботевград на 7 или 8 ?
и аз кандидатствам и там,ще се явявам на 8 -ми
Най-много обичам "форумни героини"

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Бате нещо не си разбрал за местата и т.н.В УНСС от предварителните има такива оценки,че аз се притеснявам,че с 4.70 няма да влезна там и сега уча кат луд да изкарам над 5.00 

ТДС - Турбо Див Селянин