Обществено порицание

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Обществено порицание

Мнение от [Georgi] » 21 Юни 2007, 8:32

Искам публично да порицая един колега с компакт, регистрационен номер C 8707 ... ако е от форума. На кръстовището на Евлоги Георгиев и Графа успя да създаде 2 опасни ситуации за по-малко от 10 секунди, след което продължи с агресивното си каране.

Постоянно си говорим да спираме войната по пътицата, но ... :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 535dA LCI

Мнение от simeon » 21 Юни 2007, 8:56

черна 39ка С1222** - следващият път гледай да ме ударш наистина като пресичам улицата в студентски град!!. като си толкова мъж, да се беше върнал да се разберем по "мъжки"!!

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 21 Юни 2007, 8:58

нали немислиш, че някой ще се трогне? Постоянно ги гледам такива тъпаци. В задръстването на дракан цанков към кулата нагоре, нали карат нови и лъскави коли, че даже и голфчета, бам в насрещното, аре първа линия. Същото е и на семинарията, и отляво и отдасно се минава, и като се случи някоя тъпа п*тка и минават пред нея, а ние простолюдието, дето сме 46 кола в опашката си киснеме по 1 час. Не е до колата, не е до марката, до Манталитета ни Български е. Как мога аз да невлизам в забранена улица, а живея на 20м от кръстовището и ми е много лесно, ама не, заобикалм през долната улица, дето е цялатав д упки, ама ела да видиш ко стаа пред нас, кат магистрала е, че даже се и карат на хорицата дето си карат по правилник. Просто трябва да няма корупция. Един път, заради един тъп бакшиш, дето влезе срещу знака пред нас, а един комшия си кара правилно и зор път зда му направи ми удари колата, бакшиша избяга. Викам кат, а ония тъпаци ми викат, сега ще ти съставиме акт, щото си паркирал неправилно, можеше колата да е 10см по-навътре и да няма ПТП, а ние оня Ако го намерим, ще му напишем акт, че влезнал срещу знака :shock: :shock: :shock: Напсувах ги и се прибрах в гаража. Така, че това е положението.

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 21 Юни 2007, 9:07

Това с навлизането в насрещното хич няма да ти разправам на ракова болница как се прави (заради строежа на метрото). Аз .... ем-найста кола в опашката. За мен две коли от една и съща марка, да ги наречем ДВОЙКА и ТРОЙКА (за да не каже някой че се заяждам с голфаджиите). Тройката му писна да чака и се изрязва в насрещното, обаче на следдипломната квалификация срещу болницата - куки. Спират го те, гледат му документите и го пускат. В тоя момент ДВОЙКАТА, която чакаше зад мен и тя се изрязва в насрещното... А тъпите куки си говорят нещо...

ПсихопатVANIO
ПсихопатVANIO
Аватар
Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
Мечтае да кара: BMW E24

Мнение от MadVanio » 21 Юни 2007, 10:33

Искам да порицая Шофьорите на автомобилите със задно предаване и ЛСД че не си удържат колите в пътя а често посещават я тревни площи я бордюри я мантинели я Стълбове и всякави други обекти,Призовам всички собственици на такива коли да ги сменят за такива с предно предаване или най малкото да отидат в най близкият сервиз за Демонтаж на ЛСД(Limited Slip Differential) :mhihi:

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 21 Юни 2007, 11:18

MadVanio написа:за Демонтаж на ЛСД(Limited Slip Differential) :mhihi:

И да ти ги дават за съхранение при теб :D

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Мнение от Is. » 21 Юни 2007, 12:10

MadVanio написа: често посещават я тревни площи я бордюри я мантинели я Стълбове :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 21 Юни 2007, 13:31

Кой пак се е покатерил по тлутоаръ? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 21 Юни 2007, 21:56

темата може да стане важна .. и да си порицаваме там всеки с БМВ та то било и съфорумец .. така може да ни доиде малко акъл и да се замислят а не да пишем теми да спрем катастрофите а дефакто самите ние пак да си перкаме как ни е кеф :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 21 Юни 2007, 23:07

Както казва един мой роднина на жена си " Дай да не се дебнеме, че ако се дебнеме, ше се хванеме и тогава ше започнат едни разваляници на отношения....."
Та ако трябва да перефразирам..."Дайте да не се пишем по форумите, че ша са видим и ша почнат едни разваляници на отношения...." :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 21 Юни 2007, 23:38

Бе и мойта е със задно, а и ЛСД имам (монитор :mhihi: ), ама глупости не правя :choveche s krustosani prusti zad gyrba: :uups:
It's not who You are, it's who You know...

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 22 Юни 2007, 3:02

Мене ша ма свинявате но аз не праа такива неща с шперца :mhihi: :mhihi: :mhihi: Може да се движа неправилно на посоката на движение нооо не и в тревата !!
то на това ващо му се вика ЛИВАДЕН дрифт :mhihi: :mhihi:

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 22 Юни 2007, 12:21

Шперц-мерц, глупости. Всичко опира до кончета, баланс на колата и естествено до можене. Вчера например карах 316-ката на Бимболета. :twisted: :twisted: :twisted: Е нема такава кола. Влизам в кръстовището, навивам волана и към средата си подавам газ като за е34. Иииииииииииииии, може да ме порицавате колкото си искате! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Само да отбележа, коментирахме със Сони, че баланса на таз колица е сигурно 70:30, за магаретата не коментирам. Сами ша са сетите. А, няма и ЛСД, даже и за видео. :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 22 Юни 2007, 13:26

TheBoss написа:Шперц-мерц, глупости. Всичко опира до кончета, баланс на колата и естествено до можене. Вчера например карах 316-ката на Бимболета. :twisted: :twisted: :twisted: Е нема такава кола. Влизам в кръстовището, навивам волана и към средата си подавам газ като за е34. Иииииииииииииии, може да ме порицавате колкото си искате! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Само да отбележа, коментирахме със Сони, че баланса на таз колица е сигурно 70:30, за магаретата не коментирам. Сами ша са сетите. А, няма и ЛСД, даже и за видео. :twisted: :twisted: :twisted:

:twisted: :twisted: Голям състезател се извъди :mhihi: :mhihi:
Изображение

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 22 Юни 2007, 15:32

bmw maniqk ivo bmw написа:
TheBoss написа:Шперц-мерц, глупости. Всичко опира до кончета, баланс на колата и естествено до можене. Вчера например карах 316-ката на Бимболета. :twisted: :twisted: :twisted: Е нема такава кола. Влизам в кръстовището, навивам волана и към средата си подавам газ като за е34. Иииииииииииииии, може да ме порицавате колкото си искате! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:twisted: :twisted: Голям състезател се извъди :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Следваща

Назад към Извън Темата