ами пак нови правила......

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

ами пак нови правила......

Мнение от bmwfena » 11 Юни 2007, 13:07

четох и не вярвам---а ве всеки месец нови правила-кво стаа в тая държава ве :evil: :evil: :evil: http://dnevnik.bg/show/?storyid=348058
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 11 Юни 2007, 13:15

Симулация на дейност. Само катаджиите ще намажат от нея... както винаги. :evil:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 11 Юни 2007, 13:19

нека ми обяснят тиа малоумници какво означава това+10км-10лв -значи при ограничение 50 и ме хванат с 60км и трябва да платя глоба от 10лв ли-ами те ще направят така че само ще гледаме километража и не можем спокойно да си гледаме пътя :evil: :evil: :evil:
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 11 Юни 2007, 13:35

Честно казано за мен проблема не е в глобите- нали знаете, че докато на българина не му се бръкне дълбоко в джоба от нищо няма полза... Ще се съглася и на 3-но по-тежки глоби и наказания стига да има полза от тях и движението да се нормализира поне донякъде. Обаче нали сме си в БГ от тея глоби ще са на далавера само полицаите както каза Feanor - вече като те спре в града с 82 км/ч и става една... Няма да се минава с някоя дребна сума, понеже могат да ти вземат книжката. А познайте сега ченгетата колко се радват и чакат да влезе в сила :evil: И после що имало корупция ще ми се чудят...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 11 Юни 2007, 13:38

Не виждам макво лошо има в глобите стига да няма корупция.

А до 60км/ч няма кой да те спре... Плюс това ако не можеш сам да си прецениш скороста без да гледаш километража... :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 11 Юни 2007, 13:42

движението ще се нормализиракато оправят инфраструктурата не като дигат глобите... те ако щат милион да направятглобата ...аз като нямам от къде дамина ... кво ..
или като попътя има ями а в бус лентата е нов асфалт мноо ясно, че в нея ще карам...
или па да немое изпреварвам неква каруца по пътя ... ае ае ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 11 Юни 2007, 13:44

ми те всички си карат с превишена скорост поне с 10 км най-малко... и според мен ще напълнят гушките първо милиционерите, после половината ще останем без книжки и може би единственото хубаво нещо е, че няма да има мангали без книжки по пътя .... тея правила са тотално ненормални и неприложими...опитват се да прилагат рестриктивна политика ама на дали точно това е начина... ми аз кат съм в банката по цял ден как да им се реда на опашките по 1ч ... и кво айде без книжка :shock:

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 11 Юни 2007, 13:56

Burningparis написа:ми те всички си карат с превишена скорост поне с 10 км най-малко... и според мен ще напълнят гушките първо милиционерите, после половината ще останем без книжки и може би единственото хубаво нещо е, че няма да има мангали без книжки по пътя .... тея правила са тотално ненормални и неприложими...опитват се да прилагат рестриктивна политика ама на дали точно това е начина... ми аз кат съм в банката по цял ден как да им се реда на опашките по 1ч ... и кво айде без книжка :shock:
прав си колега..ненормално мислени правила както повечето от правилника :mhihi: :mhihi: вярно е че има много нарушители и аз съм такъв и то доста но все пак в града се съобразявам че воже да изкочи дете или колоездач..но мисля че правилата няма да се прилагат както трябва и куките ще се възползват макс. от това...голямо гушкане на кинти ще има :!: де а знам но не съм съгласен с тия правила-неприложими са поне за българина и това не е начина да се озапти нарушителя има други начини...
Изображение

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 11 Юни 2007, 14:10

Като гледам, най-добре е да нямаш книжка. Ще вземат на босия цървулите...

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 11 Юни 2007, 14:14

Да сега нов ред за регистриране малки опашки.... ДОБРЕ де като се регистрират над 300 коли дневно в КАТ София само не се ли сещат че и толкова Шофьори излизат на пътя и се увеличават нарушителите. Сега 3 гишета за цяла София да се редим за АКТ-ове е няма сила да ме накара да се наредим на тези опашки!!!
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 11 Юни 2007, 14:17

ами голямо наводняване с автомобили.....кой знае от догодина кво ще стане с данъците :( :( :( дупе да ни е яко :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 11 Юни 2007, 14:32

На тия смотаняци дето са ги измислили тия правила дано да им заложат бомби в колите и да горят бавно и мъчително след като гръмне бомбата.А техните деца редовно да ги глобяват. :evil:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 11 Юни 2007, 14:35

Сред внесените за разглеждане изменения , доколкото разбрах, остава и задължението за носене на комплект крушки в колата. Аз съм избрал колата ми да е с ксенон - явно ще трябва да инвестирам немалко пари за този резервен комплект , проблема си е мой. Но колко време смятате , че ще трябва на "инициативни" граждани да си набавят техните комплекти от моята кола.
Колегите с диодни задни светлини въобще пък не са ми ясни - сигурно цели стопове ще трябва да си носят в резервния комплект.
Подозирам, че разпределението по комисии в парламента става на следния принцип - учителите отиват в комисията по отбрана , военните в селското стопанство , юристите поемат медицината - колкото си по-далеч от даден проблем толкова по-добре.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 11 Юни 2007, 14:47

Бреий,че той и на бащата баракудника е с ксенон :shock:
Ще има яко финансов спад !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го спокойно

Re: ами пак нови правила......

Мнение от ///eMo » 11 Юни 2007, 14:52

bmwfena написа:кво стаа с тая държава ве :evil: :evil: :evil: