Молба за помощ в "Пирогов"
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Молба за помощ в "Пирогов"
Моля, ако някой е "минавал" през Пирогов, има някакви връзки там(отдел "Травматология") да ми напише лично съобщение
Не искам да попадам на нескопосани доктори (извинявам се за израза) и бих искал да ми помогнете с читав такъв
Благодаря

Не искам да попадам на нескопосани доктори (извинявам се за израза) и бих искал да ми помогнете с читав такъв

Благодаря

- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
Кажи точно за какво става дума .... Някои хора могат да те насочат към добри спецялисти не само в Пирогов. Аз лично съм фен на часните , верно даваш кеш ама разликатa e огромна.
...."БМВ караш ,а ти е скъпо"!
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Да може да са по добри,но и парите са си пари а всички добре знаем че докторите взимат скъпо особенно частните
Моя съвет е бегаи в пирогов, и не се бои щом мен ме събраха значи са много добри

Моя съвет е бегаи в пирогов, и не се бои щом мен ме събраха значи са много добри

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Става въпрос за счупване на долната част на крака (2 кости мисля).
Помощта не е за мен, а за баща ми

Помощта не е за мен, а за баща ми

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
kолега не се занимавай с форума ами отивай в пирогов, че колкото повече чакаш толко по-болезнено ще е после .. ако траа се извършва няква манипулация. ..
от личен опит знам, че като се разберете кво ще черпиш всичките стават много добри ...
не е като да не го посещавам това заведение ..
от личен опит знам, че като се разберете кво ще черпиш всичките стават много добри ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Sharo написа:kолега не се занимавай с форума ами отивай в пирогов, че колкото повече чакаш толко по-болезнено ще е после .. ако траа се извършва няква манипулация. ..
Дори и така да е...търся човек към когото да се обърна, търся кадърен човек

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
Абе ти луд ли си бе бате изчезваи към пирогов дръж се прилично и културно и няма да имаш проблеми АЗ и Шаро сме клиенти на Пирогов,и сме живи и здрави,не се бави както каза Шаро това не е шега работа
Немога да разбера как още се бавиш
Ще ти кажа каква е процедурата Приемат го преглеждат го минава скенер вижда се какво е строшено и после се гипсира,ан ден минават такива стотици хора,няма кво да се плашиш пали колата и в Пирогов

Ще ти кажа каква е процедурата Приемат го преглеждат го минава скенер вижда се какво е строшено и после се гипсира,ан ден минават такива стотици хора,няма кво да се плашиш пали колата и в Пирогов
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Sharo
- старши ентусиаст
-
Scott написа:Абе ти луд ли си бе бате изчезваи към пирогов дръж се прилично и културно и няма да имаш проблеми АЗ и Шаро сме клиенти на Пирогов,и сем живи и здрави,ен се бави както каза Шаро това не е шега работа
точно го каза скотт
в травматологията трудно на смяна може да има повече от 2ма така или иначе ... демек тия който те приемат .. ако има нужда от маниполация те ще те препратят ... ти неможе да си отидеш еи така ,,,,
пък ако е някв сериозно само недаваш да се праат екстензии .. искаш операция в такъв случай ...
аз съм мноо зле с имената но ги знам на физономии почти всичките травматолози и няма такъв, който да не ме е оправил
като имам впредвид от разместен прешлен през глезен китка ... ръка на която се появи една нова става между китката и лакатя ...
...
давай на там и не се плаши ... хората по топко пъти на ден ги правят тия неща, че за тях е се едно ти да си вържеш обувките ... просто траа им дадеш някъв стимул малко, че да са и заинтересовани и да го направят с кеф ...(един вид)
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
най добри са военните доктори!
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- Гост
-
иди си в пирогов-там секи ден праат една каруца народ! по-голема практика от пирогов -нема! койото те поеме-нема да е чирак! виж си човека на место,бутни там нещо за почерпка,ако лежи дай и на санитарките*ма не на санитарите ,дет го качват отдолу,щот от тех нищо не зависи ,а на тия на етажа,дай и на сестрите некой лев*обикновено 30 ситгат и ше се свърши работата! при всички положения ше са по-евтини и по-читави от които и да е частни....
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
- Sharo
- старши ентусиаст
-
колега ти ме убиваш /... при тия неща е важно да се действа на момента ....
до са щеше да си забравил за случая ...

до са щеше да си забравил за случая ...

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
Нещо немога да схвана,ако предстои операция на баща ти да търсиш некви лекари,но ако е спешна медицинска помощ ако се е строшил и така си седите е малко тъпоSummonedToDIe написа:Турбо имаш ЛС![]()
Продължавам да търся връзка с доктори от Пирогов

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2