Ентусиаст

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Ентусиаст

Мнение от Penchev » 02 Авг 2006, 0:35

http://www.peterhrpics.hit.bg/cars/vect ... raext0.htm

Това просто не е реално :shock: :shock:

Сайт с подробни обяснения за цялата операция по вграждането на car PC системата собственоръчно в автомобил Опел Вектра :idea:

Аз нямам думи :D

източник: mercedes-club-bg

Георги Пенчев
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 02 Авг 2006, 1:16

Найстина евала за ентусиазма на човека.

Самата тема за монтаж на компютър в автомобила е интересна. Виждал съм няколко изпълнения но тези с по-нисък бюджет просто са прекалено усложнени, а и мястото за монтаж на отделните компоненти създава много проблеми. Огромен проблем е и ползването на стандартен хард диск. В началото ще понася вибрациите но у-вото не е предвидено да понася такова натоварване и след няколко месеца ще сдаде багажа ако се монтира "твърдо". Решението е да му се направи добро окачване с мънички тампончета. Грижи създава и захранването на компютъра.
Нещата стават доста по-лесни ако се ползва хардуер от лаптоп, но тогава проекта се оскъпява значително.

Извода, до който съм стигнал аз, е че е безмислено поставянето на компютър в автомобила. За навигация може да се ползва ГПС у-во. За музика - кар аудио система. За филми - имам си лаптоп ;)

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 02 Авг 2006, 6:37

С тази мишка между предите седалки ми прилича на пърият I-Drive на Опел :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Иначе наистина евала за ентусиазма!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 02 Авг 2006, 7:33

mp3car.com

е меката за тези неща..

:lol:
имах бмв, но си купих мерцедес преди доста време... предадох ви!!!

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 02 Авг 2006, 8:44

мойто мнение е че това е върха на селянията :no:

с монтажа на хард диска се достига до невижданите и неописани РС архитектурни решения, документирани някога в историята на автомобилите и компютрите. За това нещо получава този пич от мене един РЕСПЕКТ :bowdown:

Изобщо идеята да се обурудва един автомобил по този начин с компютър е достойна за Нобелова награда. :shock:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pantata » 02 Авг 2006, 9:12

Аман от тия опели един колега ми хвалеше Астрата си че била голема бегачка че имала много екстри и преди неколко месеца фарли по нея към 600лв за основен ремонт на двигателя(като той сам си я прави:mhihi:)Са гледам ше слага те такива гъзарийки шаренийки шукарийки(ма си остава грозен опел или хубаво че е опел че да има по грозна кола от хонда :mhihi:)

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 02 Авг 2006, 10:03

Бахти и фена,тоя кърти напправо :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: f31

Мнение от karaibrahim » 02 Авг 2006, 10:07

pantata написа:Аман от тия опели един колега ми хвалеше Астрата си че била голема бегачка че имала много екстри и преди неколко месеца фарли по нея към 600лв за основен ремонт на двигателя(като той сам си я прави:mhihi:)Са гледам ше слага те такива гъзарийки шаренийки шукарийки(ма си остава грозен опел или хубаво че е опел че да има по грозна кола от хонда :mhihi:)

Това какво обще имаше с темата, селски?!? :1: :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pantata » 02 Авг 2006, 11:32

karaibrahim написа:
pantata написа:Аман от тия опели един колега ми хвалеше Астрата си че била голема бегачка че имала много екстри и преди неколко месеца фарли по нея към 600лв за основен ремонт на двигателя(като той сам си я прави:mhihi:)Са гледам ше слага те такива гъзарийки шаренийки шукарийки(ма си остава грозен опел или хубаво че е опел че да има по грозна кола от хонда :mhihi:)

Ми сигурно има общо и с тебе градски:mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: f31

Мнение от karaibrahim » 02 Авг 2006, 11:51

pantata написа:
karaibrahim написа:

:OT:

Още едно "безценно" и "супер компетентно" мнение от теб! :mhihi: Не мога да разбера как досега не си излетел от форума за спам и дрисня... :confused:

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 02 Авг 2006, 12:35

За жалост нещо не мога да видя картинките, но моето мнение е, че ако реша да слагам ПЦ в колата най-лесният начин е лаптоп със заминал дисплей(цената му няма да надхвърля 500-600 лв.) и някакъв дисплей. всичко останало е въпрос на идеи.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pantata » 02 Авг 2006, 13:16

karaibrahim написа:
pantata написа:
karaibrahim написа:

:OT:

Още едно "безценно" и "супер компетентно" мнение от теб! :mhihi: Не мога да разбера как досега не си излетел от форума за спам и дрисня... :confused:
Недей създава изкуствени интриги ве ако имаш нещо да ми кажеш нещо на лично а не да занимаваш всички с провокациите си :!:

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Ентусиаст

Мнение от Sve » 02 Авг 2006, 13:36

Penchev написа:Това просто не е реално :shock: :shock:

Бате, ти не си ли виждал какво имах в моята кола?
Размер "1 дин", работи директно на 12V, GPS, 1Ghz, 1Gb RAM, 60Gb HDD, Touchscreen Dispaly (без мишки в колата...), DVD-RW, ТВ Тунер, 6 канално аудио (ти си го чувал...) и т.н. Ама и това вече е "дърто", Intel какво Car PC изкараха :twisted: :twisted: ...

п.п. снимката е от старата ми 520-ка...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 02 Авг 2006, 14:48

Sve ако имам такова нешо в колата и един хладилник с бира и мога да живея в нея,не ми требе апартамент ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 02 Авг 2006, 15:13

и топла вода ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Следваща

Назад към Извън Темата