Средства за самоотбрана
Модератор: Общи модератори
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Средства за самоотбрана
Покрай тая тема за бакшиша почнах да се чудя носите ли си разни неща в колата за самоотбрана.
Покрай мен не се сещам за човек,който няма я някакъв нож,тръба или бухалка из колата.Други си имат законно притежавани пистолети и така си бръмчат уж за по-сигурно.
Аз пък нищо от гореизброените оръжия нямам.Имам под седалката единствено ключе 10 за акумулатора за всеки случай.
Малко ли хора се избиват с тия коли,че и да се мушкаме и гърмим по кръстовищата.
Смятам,че полицията трябва да претърсва и автомобилите при проверка за такива неща и да го конфискува
Какво е вашето мнение?
Покрай мен не се сещам за човек,който няма я някакъв нож,тръба или бухалка из колата.Други си имат законно притежавани пистолети и така си бръмчат уж за по-сигурно.
Аз пък нищо от гореизброените оръжия нямам.Имам под седалката единствено ключе 10 за акумулатора за всеки случай.
Малко ли хора се избиват с тия коли,че и да се мушкаме и гърмим по кръстовищата.
Смятам,че полицията трябва да претърсва и автомобилите при проверка за такива неща и да го конфискува

Какво е вашето мнение?

8.32
- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Re: Средства за самоотбрана
Нищо не нося
Освен ако не се брои кръстачката за гумите...ама то докато стигна до нея 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Класиката си е класика
Последна промяна saleen на 20 Яну 2011, 17:07, променена общо 2 пъти
Никой не мое ма връне на селу!
- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения
Аз не виждам какво ще ме накара да ударя човек с такова нещо, освен ако и той не държи. А ако го пратиш въпросния в инвалидна количка за цял живот, на кого ще му тежи после?
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Под седалката на пасажера, където седя все още аз, имам една бухалчица, дървена, един приятел ми я направи. Седи там за всеки случай, досега не е използвана и се надявам да не я използвам, но застраши ли някой с каквито и да е действия моето семейство, ще я използвам някъде по тялото! Иначе доста познати си имат я някоя такава бухалчица, я някой по голям ключ 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Гледах един филм, на който показаха как във шофьорската врата на Ролс-Ройс Фантом има вкарано в специална кухина нещо подобно на метална палка, която се вади при нужда при отваряне на вратата, много практично 

- BMWdrivers
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B20, M57D30
- Мечтае да кара: MKA
- Детайли за колата: ниска и бърза
saleen написа:Гледах един филм, на който показаха как във шофьорската врата на Ролс-Ройс Фантом има вкарано в специална кухина нещо подобно на метална палка, която се вади при нужда при отваряне на вратата, много практично
Това май е чадър

- Bimmer_E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 Turbo
saleen написа:Гледах един филм, на който показаха как във шофьорската врата на Ролс-Ройс Фантом има вкарано в специална кухина нещо подобно на метална палка, която се вади при нужда при отваряне на вратата, много практично
В тоя завадския отвор Ролс Ройса излиза с чадър от звода.

- saleen
- старши ентусиаст
-
Може и да сте прави, ама кой знае може пък да инжектира рицин, като този, с който убиха Георги Марков 

Ако не бройм в багажника железата, под задната седалка имам пожарогасител.
В ладата има към 25 санта нож под шофьорската седалка. Него не бих го използвал.
П.П.: А къв бой ще е, ако мога да отида до багажника?!
Според мен по-интересен въпрос е как бихте реагирали???
В ладата има към 25 санта нож под шофьорската седалка. Него не бих го използвал.
П.П.: А къв бой ще е, ако мога да отида до багажника?!

Според мен по-интересен въпрос е как бихте реагирали???
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Ми аз гледам да не влизам в конфликти много.Първо,че без това цялото ежедневие е толкова напрегнато,второ че не искам заради някоя простотия да пострадам и да докарам притеснения на близките си най-вече,а и за някакво засичане никой разумен човек не иска да има здравословни проблеми за цял живот.
Гледам да си повтарям като някой ме засече или направи простотия,че той не е виновен,че не му се отдава карането...дето се викаше Господи прости му той не знае какво прави
Гледам да си повтарям като някой ме засече или направи простотия,че той не е виновен,че не му се отдава карането...дето се викаше Господи прости му той не знае какво прави

8.32
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
PIONEER написа:Ми аз гледам да не влизам в конфликти много.Първо,че без това цялото ежедневие е толкова напрегнато,второ че не искам заради някоя простотия да пострадам и да докарам притеснения на близките си най-вече,а и за някакво засичане никой разумен човек не иска да има здравословни проблеми за цял живот.

Maverick_VS написа:PIONEER написа:Ми аз гледам да не влизам в конфликти много.Първо,че без това цялото ежедневие е толкова напрегнато,второ че не искам заради някоя простотия да пострадам и да докарам притеснения на близките си най-вече,а и за някакво засичане никой разумен човек не иска да има здравословни проблеми за цял живот.
Особено в София ако караш редовно, то всеки ден по 2-3 пъти поне трябва да се стига до бой, ако всеки тръгне до излиза. Ама то си е до възпитание и интелект, де
Напълно подкрепям! Ще е хубаво повече хора да отговорят, ако някой слезе и започне да налита на бой какво биха направили? Също биха ли слезли първи?
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Една хубава телескопична палка ми е постоянен спътник. Не ми се е налагало да я ползвам (макар че веднъж бях близо) и се надявам и за в бъдеще да не ми се налага. Обаче обичам да съм подготвен.
Si non confectus, non reficiat.