Средства за самоотбрана

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Средства за самоотбрана

Мнение от PIONEER » 09 Яну 2011, 14:08

Покрай тая тема за бакшиша почнах да се чудя носите ли си разни неща в колата за самоотбрана.
Покрай мен не се сещам за човек,който няма я някакъв нож,тръба или бухалка из колата.Други си имат законно притежавани пистолети и така си бръмчат уж за по-сигурно.
Аз пък нищо от гореизброените оръжия нямам.Имам под седалката единствено ключе 10 за акумулатора за всеки случай.
Малко ли хора се избиват с тия коли,че и да се мушкаме и гърмим по кръстовищата.
Смятам,че полицията трябва да претърсва и автомобилите при проверка за такива неща и да го конфискува :)

Какво е вашето мнение?
Изображение
8.32

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на изпарения

Re: Средства за самоотбрана

Мнение от BorisBMW » 09 Яну 2011, 14:11

Нищо не нося.

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 09 Яну 2011, 14:11

Нищо не нося :winky: Освен ако не се брои кръстачката за гумите...ама то докато стигна до нея :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 09 Яну 2011, 14:14

Класиката си е класика
Последна промяна saleen на 20 Яну 2011, 17:07, променена общо 2 пъти
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на изпарения

Мнение от BorisBMW » 09 Яну 2011, 14:16

Аз не виждам какво ще ме накара да ударя човек с такова нещо, освен ако и той не държи. А ако го пратиш въпросния в инвалидна количка за цял живот, на кого ще му тежи после?

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 09 Яну 2011, 14:19

Под седалката на пасажера, където седя все още аз, имам една бухалчица, дървена, един приятел ми я направи. Седи там за всеки случай, досега не е използвана и се надявам да не я използвам, но застраши ли някой с каквито и да е действия моето семейство, ще я използвам някъде по тялото! Иначе доста познати си имат я някоя такава бухалчица, я някой по голям ключ :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 09 Яну 2011, 14:24

Гледах един филм, на който показаха как във шофьорската врата на Ролс-Ройс Фантом има вкарано в специална кухина нещо подобно на метална палка, която се вади при нужда при отваряне на вратата, много практично :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B20, M57D30
Мечтае да кара: MKA
Детайли за колата: ниска и бърза

Мнение от BMWdrivers » 09 Яну 2011, 14:30

saleen написа:Гледах един филм, на който показаха как във шофьорската врата на Ролс-Ройс Фантом има вкарано в специална кухина нещо подобно на метална палка, която се вади при нужда при отваряне на вратата, много практично :mhihi:

Това май е чадър :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 Turbo

Мнение от Bimmer_E36 » 09 Яну 2011, 14:31

saleen написа:Гледах един филм, на който показаха как във шофьорската врата на Ролс-Ройс Фантом има вкарано в специална кухина нещо подобно на метална палка, която се вади при нужда при отваряне на вратата, много практично :mhihi:

В тоя завадския отвор Ролс Ройса излиза с чадър от звода.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 09 Яну 2011, 14:35

Може и да сте прави, ама кой знае може пък да инжектира рицин, като този, с който убиха Георги Марков :conf:

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 09 Яну 2011, 14:40

Ако не бройм в багажника железата, под задната седалка имам пожарогасител.
В ладата има към 25 санта нож под шофьорската седалка. Него не бих го използвал.
П.П.: А къв бой ще е, ако мога да отида до багажника?! :mhihi:

Според мен по-интересен въпрос е как бихте реагирали???

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 09 Яну 2011, 14:51

Ми аз гледам да не влизам в конфликти много.Първо,че без това цялото ежедневие е толкова напрегнато,второ че не искам заради някоя простотия да пострадам и да докарам притеснения на близките си най-вече,а и за някакво засичане никой разумен човек не иска да има здравословни проблеми за цял живот.
Гледам да си повтарям като някой ме засече или направи простотия,че той не е виновен,че не му се отдава карането...дето се викаше Господи прости му той не знае какво прави ;)
Изображение
8.32

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 09 Яну 2011, 15:02

PIONEER написа:Ми аз гледам да не влизам в конфликти много.Първо,че без това цялото ежедневие е толкова напрегнато,второ че не искам заради някоя простотия да пострадам и да докарам притеснения на близките си най-вече,а и за някакво засичане никой разумен човек не иска да има здравословни проблеми за цял живот.
Гледам да си повтарям като някой ме засече или направи простотия,че той не е виновен,че не му се отдава карането...дето се викаше Господи прости му той не знае какво прави ;)

:yes: Особено в София ако караш редовно, то всеки ден по 2-3 пъти поне трябва да се стига до бой, ако всеки тръгне до излиза. Ама то си е до възпитание и интелект, де :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 09 Яну 2011, 15:09

Maverick_VS написа:
PIONEER написа:Ми аз гледам да не влизам в конфликти много.Първо,че без това цялото ежедневие е толкова напрегнато,второ че не искам заради някоя простотия да пострадам и да докарам притеснения на близките си най-вече,а и за някакво засичане никой разумен човек не иска да има здравословни проблеми за цял живот.

:yes: Особено в София ако караш редовно, то всеки ден по 2-3 пъти поне трябва да се стига до бой, ако всеки тръгне до излиза. Ама то си е до възпитание и интелект, де :winky:

Напълно подкрепям! Ще е хубаво повече хора да отговорят, ако някой слезе и започне да налита на бой какво биха направили? Също биха ли слезли първи?

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 09 Яну 2011, 15:11

Една хубава телескопична палка ми е постоянен спътник. Не ми се е налагало да я ползвам (макар че веднъж бях близо) и се надявам и за в бъдеще да не ми се налага. Обаче обичам да съм подготвен.
Si non confectus, non reficiat.

Следваща

Назад към Извън Темата