Качеството на колите от Англия ...
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Качеството на колите от Англия ...
Вече много хора започнаха да внасят коли от Англия , заради по-ниската им цена там и слабия паунд.Но освен акциза,десния волан дали има още нещо скрито.Аз лично съм чувал (не само чувал но и знам) че някой хора изкарват коли от автоморги,вземат блъснати коли , освежават ги малко и ги лашакат в БГ.Обаче до колко тези коли са надеждни ? На колко километра са всъщност? Става ли номера с акциза или това е само временно решение ?
Най-хубаво ако някой закупил такава кола , сподели как е после машината .
Когато вече имаш парите за кола , много силно се изкушаваш да купиш нещо голямо за без пари и ме притеснява , дали няма да се вкарам много.
Естествено тук във форума няма да направя някакво крайно решение , но определено ще взема мнението ви в предвид.
Когато вече имаш парите за кола , много силно се изкушаваш да купиш нещо голямо за без пари и ме притеснява , дали няма да се вкарам много.
Естествено тук във форума няма да направя някакво крайно решение , но определено ще взема мнението ви в предвид.
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Re: Качеството на колите от Англия ...
Това това си е навсякъде. И българите го правят. Купуват някоя моргаджийска кола с лек удар или някаква повреда по мотора то моргата и тука я правят...acho.rs написа:Вече много хора започнаха да внасят коли от Англия , заради по-ниската им цена там и слабия паунд.Но освен акциза,десния волан дали има още нещо скрито.Аз лично съм чувал (не само чувал но и знам) че някой хора изкарват коли от автоморги,вземат блъснати коли , освежават ги малко и ги лашакат в БГ.
Обаче до колко тези коли са надеждни ? На колко километра са всъщност? Става ли номера с акциза или това е само временно решение ?
На мен също ми е интересна тази тема, а и ми интересно мога ли да си я карам на английски номера след вноса...

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Възможно е някой да оправя коли и да ги вкарва, но това би имало смисъл само за скъпи модели. Наскоро брат ми едва намери купувач за Воксхол(Опел) Омега от 1997. Продаде го за 600 паунда на човек, който го взима, за да го разкости за части. Колата беше в много добро състояние, с типичната за опелите от това време, започнала да избива ръжда на веждите на калниците. Тази кола я продаде, защото два месеца преди това си взе друга такава (пак '97), но на по-малко километри, за 700 паунда.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Е ми нормално да е от моргите и да се освежава нали всички са тарикати и искат евтино, няма как и да е качествено, горублянките да не мислиш че са дошли от място различно от италиянските морги?

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
За надеждата незнам,но одеве се чух с един приятел дето четири дена се прибрал от Англия с един джип от там закупен и с три спирки в сервизи,и накрая шофьор на абтовоз българин ги съжалил и свалик кола която да кара тои и качили джипа на автовоза за да може да се пребере.Но все пак всичко си е късмет,от която и държава да вземеш употребяван автомобил гаранция няма.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
колкото и да са евтини колите в Англия все пак са с десен волан , което е недопустимо за движението тука още повече ,че такива коли не би трябвало и да се регистрират тук предвид , че трябва да си с навигатор да ти казва кога няма коли в насрещната лента , че да се престроиш или изпервариш
и възможностите за ПТП са доста високи...

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
На тях поне волана е по средата
..................и поне не е изгнил толкова като другите кошници по 1000 паунда 

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
10 мнения
• Страница 1 от 1