в събота отивам за е46
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
в събота отивам за е46
така колеги искам да взема е46 320 кожен салон и пълен ел пакет,мисълта ми е че не съм на ясно каква е разликата(като изключим видимата)на е46 преди и след фейса и ако взема някоя 2000г например дали ще е грешка
,а гледам че в мобилето има само 2-3 с кожен салон,трудно ли ще намера(искам непременно да е с кожен салон)мисля да ходя до Горубляне да видя дали има нещо,кажете и други места 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
еми ако питаш мене там е последното място кадето трябва да ходиш,неделята гледах в дупница е46ци имаше няколко но не бяха с кожа ,но дупница горубляне е почти едно и също 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
само че в дупница са по-евтини.. 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
vladuicho написа:ето за това говорех http://bg.autoscout24.com/Details.aspx?id=by1xbyunt14t
Не знам ква идея имаш за цените на Е46, че тая обява да ти привлича вниманието... освен, ако не я даваш само за пример за колата....

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
ами че то от нова година още могат да се вземат читави коли е46 оттам за тез пари... само тука "читавите" са по 15 ...
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Е те тука повечето са от 2 полувинки сглобена една цяла. А на Горубляне си е баш така...
Купуват предница и задница от Мареа, напасват я и нов внос, топ състояние...
Това го говоря абсолютно сериозно... 

Купуват предница и задница от Мареа, напасват я и нов внос, топ състояние...

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
vladuicho написа:по автокъщите е същата работа,ква е разликата с тея от Горубляне.....аз е36 цата си я взех от Горубляне и е перфектна......ама сега за е46цата ще съм по претенциозен
Въпрос на личен избор, но аз от там кола няма да си купя. Предпочитам да отида да си докарам сам...

bakzo написа:4000 евро ?
Що се чудиш,да не искаш милион да е.

Иначе в момента имам купено купе 320 cd края на 2004 за 4000 паунда.Па ме боли тоягата ,че е с десен волан.

Последна промяна GVT на 21 Окт 2008, 14:22, променена общо 1 път

WilliamsF1Team написа:vladuicho написа:по автокъщите е същата работа,ква е разликата с тея от Горубляне.....аз е36 цата си я взех от Горубляне и е перфектна......ама сега за е46цата ще съм по претенциозен
Въпрос на личен избор, но аз от там кола няма да си купя. Предпочитам да отида да си докарам сам...
времето е пари,нямам време да се занимавам с това........а и не съм такъв разбирач

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
vladuicho написа:WilliamsF1Team написа:vladuicho написа:по автокъщите е същата работа,ква е разликата с тея от Горубляне.....аз е36 цата си я взех от Горубляне и е перфектна......ама сега за е46цата ще съм по претенциозен
времето е пари,нямам време да се занимавам с това........а и не съм такъв разбирача и като подкарам някой кокошарник за БГ после какво ще го права,предпочитам да отида с някой майстор да я огледа,да има пазарлък малко и после да я взема,така ми е сладко някак си
Съгласен съм с теб...

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
В паркинг Боила има едно Е46 сребърно с ББС джанти и сива кожа, махагон... 99г. седан... колата е хубава от мен я купуваха момчетата знам как е дошла и ти гарантирам че е много истинска кола... имаше и серв. книжка мисля си...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2