Как да проверя легитимността на Туристическа агенция?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 318IS
Мечтае да кара: BMW E60
Детайли за колата: BMW E36 318IS

Как да проверя легитимността на Туристическа агенция?

Мнение от skate » 09 Сеп 2008, 17:13

Здравейте, имам приятелка която ще ходи на меден месец в Италия и е ходила до някаква агенция -= Ти Би Ес Холидейс , офертата е добра, но се съмнява дали са коректни и легитимни (след срещата с тях в Офиса им.)!!!

Как мога да проверя дали е така?

Нямаше ли някаква агенция за защита в България която може да ми даде информация за това дали са легитимни и т.н. ????

Благодаря.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 09 Сеп 2008, 17:28

Да не са онея... Ти Би Ес Хотели... :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 09 Сеп 2008, 17:40

Би трябвало агенцията да има там разните му разрешителни издадени от министерството и тези документи или поне техни копия да стоя на видно място, а освен това си имат и някакви номера на разрешителните за извършване на такава дейност които предполагам могат да се проверят дали не са изтекли примерно и т.н.
Успех
Изображение

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Re: Как да проверя легитимността на Туристическа агенция?

Мнение от someone » 09 Сеп 2008, 17:46

skate написа:но се съмнява дали са коректни и легитимни (след срещата с тях в Офиса им.)!!!

Не ги знам тези, но ако наистина имаш такива съмнения и то след среща с тях в офиса им, мисля, че не е лошо да повярваш на интуицията си.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 318IS
Мечтае да кара: BMW E60
Детайли за колата: BMW E36 318IS

Re: Как да проверя легитимността на Туристическа агенция?

Мнение от skate » 09 Сеп 2008, 17:50

someone написа:
skate написа:но се съмнява дали са коректни и легитимни (след срещата с тях в Офиса им.)!!!

Не ги знам тези, но ако наистина имаш такива съмнения и то след среща с тях в офиса им, мисля, че не е лошо да повярваш на интуицията си.

Ами да и аз така мисля, и така й ще стане, ще се насочи към някоя по известна....

Офиса на тази агенция бил в някаква къща с двор където хората си били простнали прането :mhihi: .......... Но Коммент!,

Благодаря Ви.

Назад към Извън Темата